Za područje

  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina Cijena

  Koliko košta iznajmljivanje građevinskih mašina? Najam građevinske mehanizacije i opreme računa se po satu rada ili danu. Možete da birate ili kratkoročni ili dugoročni najam. Najam najvećeg bagera s kašikom – BobCat, CAT ili sličnog težine do 20 tona – košta između 500 i 800 KM/dan. Radni sat i prevoz bagera do određenog mjesta, računaju se zasebno. Da biste dobili tačnu cijenu, pošaljite upit našim najiskusnijim ponuđačima građevinskih mašina, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savjete o građevinskim mašinama.

  Brzo do majstora - lako i besplatno!
  Nađi majstore

  Iznajmljivanje bagera


  Iznajmljivanje novijeg tipa bagera – Bobcat, CAT do 20 t, s kašikom. Sat rada bageriste i prevoz bagera do mjesta za rad nisu uračunati.

  70.00 Km/sat

  VEOMA NISKA CENA
  80.00 Km/sat

  SREDNJA CENA
  95.00 Km/sat

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Druge cene za Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina (2024)

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  Najam mini bagera


  m3

  Km/m3

  Km
  okvirna cena
  Km
  Pošalji potražnju >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina - sve što treba da znate

  Iznajmljivanje bagera i  građevinskih mašina - šta sve treba da znate?

  Iznajmljivanje bagera i druge građevinske mehanizacije postaje sve traženije budući da benefite ostvaruju i oni koji iznajmljuju i oni koji uzimaju u najam. Profesionalni alat, uređaje, mašine, opremu ili najtežu mehanizaciju neophodnu kada se gradi ili renovira objekat i možda nikada više, teško da može da kupi mnogo ljudi, ali da iznajmi može bilo ko. Ne bi li smo vam olakšali razmišljanja na ovu temu, malo smo istraživali umjesto vas.

  iznajmljivanje-bagera.jpg
  Iznajmljivanje građevinske mehanizacije, gabaritnih mašina i alata te profesionalne opreme postaje sve češći izbor i pojedinaca i manjih firmi koje se bave poslovima izgradnje

  1. Prednosti iznajmljivanja građevinske opreme i mehanizacije

  Za građevinske projekte i uređenje okoline, da bi se poslovi odvijali što efikasnije i bili što kvalitetniji, najčešće je neophodna i dobra oprema, profesionalni alati i mehanizacija. Posljednjih godina najam građevinske mehanizacije je sve dostupniji, pa se za njega odlučuju i pojedinci koji sami rade manje poslove.

  1.1. Pravilno održavanje građevinskih mašina

  Svaka se vrsta alata, mašina i opreme mora redovno održavati. To je zadatak koji mnogi vlasnici odlažu ili zanemaruju. Za mehanizaciju koju uzmete u najam, za njeno održavanje i servisiranje niste odgovorni vi, već vlasnik koji vam je iznajmio. Svakako da je normalno i očekivati da oprema koju unajmite i funkcioniše kako treba.

  1.2. Kvalitet građevinske opreme

  Oprema koja se iznajmljuje uglavnom je odličnog kvaliteta. Obično su to vrhunski modeli iz svoje klase i čuvenih proizvođača, a poznati po svojoj izdržljivosti.

  1.3. Ne brinite za čuvanje, odnosno, garažiranje

  Alati, oprema i mehanizacija koji se koriste u građevinarstvu, obično su gabaritni, kao na primjer, bageri, podne freze, pištolji s vazdušnom kompresijom i slični te ih je teško čuvati u zatvorenom. Većina vlasnika objekata nema mjesto potrebne veličine za njihovo držanje. Međutim, to prilikom iznajmljivanja nije problem.

  1.4. Uštede iznajmljivanjem građevinske mehanizacije, opreme, alata

  Brojni poslovi tipa „uradi sam“ su jednokratni te niko ne želi da za njih kupuje preskupe komade alata ili mašine koje će upotrebiti tad i nikada više. Nepisano je pravilo da ono što vam treba jednom ili dva puta, pa ko zna kad, nikad ne kupujete već iznajmite. Iznajmljivanjem, oslobađate sebe i birokratskih peripetija i garažiranja, odnosno, čuvanja, a u ovom slučaju i cijena će biti mnogo niža. Uz dobru organizaciju, platićete samo za minimalno potrebno vrijeme rada.

  2. Traženje onih koji iznajmljuju bagere i drugu građevinsku mehanizaciju

  Kada tražite ponuđače nije na odmet da s njima uspostavite dobar poslovni odnos. To će biti od koristi ako se nađete u vremenskoj stisci, a oprema vam je neophodna. Kao dobra stranka imaćete pravovremene informacije o eventualnim akcijama i posebnim ponudama, a bićete i u izvjesnoj prednosti pri iznajmljivanju. Kada tražite dobre ponuđače, pažljivo provjerite sve informacije koje nađete na internetu.

  2.1. Pouzdaniji ponuđači

  Među ponuđačima tražite one koji rade duže te imaju više iskustva i bolje reference. Takve ponude, uz uvijek dragocena mišljenja ranijih mušterija, možete naći na našoj platformi Daibau.ba.

  2.2. Kvalitet i količina opreme

  Osobu ili preduzeće od kog ćete iznajmiti opremu birajte na osnovu kvaliteta i brojnosti onoga što nudi. Može se dogoditi da je, recimo, bager koji vam treba u određenom trenutku potreban još nekom. Ako ih ima više, onda nećete dugo čekati da jedan od njih bude na raspolaganju te ni vaš projekat neće morati da se prekida i odlaže.

  2.3. Isporuka građevinske mehanizacije

  Kada tražite alat, opremu ili tešku mehanizaciju provjerite i uslove isporuke. Ako se dostavlja na vaše gradilište onda nećete morati da brinete o transportu niti da nekoga šaljete po nju. Najbolje je kada se sve isporučuje na vašoj lokaciji, i na isti način vraća kada završite s radom.

  3. Vrste građevinskih mašina za najam

  Bez obzira na to da li imate manje preduzeće koje se bavi građevinskim poslovima ili ste samo entuzijazista, sigurno će vas zanimati šta sve od alata i opreme može da se iznajmljuje, a što bi vam na duge staze itekako smanjilo izdatke. Na tržištu se danas nudi mnogo toga. Pored svih vrsta bagera, buldožera, kranova, kipera, utovarivača i svega sličnog tu su i svakovrsni alati i oprema za rad na visini poput skela, oplate, mehaničkih oruđa i rezervnih delova.

  4. Pitanja koja treba postaviti prilikom iznajmljivanja

  4.1. Troškovi:

  Ponuđača ćete, svakako, prvo pitati za cijene najma i eventualnih pratećih troškova, budući da je to jedan od presudnih faktora prilikom izbora. Dobro se raspitajte o cijenama i proverite da li kraćim ili dužim najmom ostvarujete kakve pogodnosti. Provjerite i šta sve ulazi u cijenu, pa ćete tako znati i koliki su realni troškovi najma onoga što vam treba.

  4.2. Uslovi plaćanja:

  Kakvi su uslovi plaćanja? Kakvi su uslovi otkazivanja? Prije no što potpišete ugovor, morate znati kada plaćate ili imate li pravo na refundaciju.

  4.3. Garancija kvaliteta:

  Neizostavno pitajte i sve u vezi redovnog održavanja i servisiranja mašina koje uzimate. Provjerite i to koliko treba da čekate na popravku ili zamjenu u slučaju da oprema koju ste iznajmili zakaže. Ako znate da je sve u dobrom stanju, možete računati i na to da će funkcionisati kada vam treba. Ako se dogodi da se nešto pokvari u toku rada, trazit cete da serviseri brzo dođu kako biste mogli da nastavite što je prije moguće.

  4.4. Planiranje:

  Kakvi su rokovi preuzimanja ili dostave opreme? Vrlo je važno da tačno znate kada će mašine stići i kada morate da ih vratite. Ako u međuvremenu nešto iskrsne, treba da znate i kome možete da se obratite i kada da očekujete servisera.

  4.5. Pružanje podrške:

  Da li možda osoba ili preduzeće od kojeg uzimate opremu ili mehanizaciju nudi obuku za rad s tim alatima i mašinama? Da li vam je na raspolaganju neko koga možete da pozovete za pomoć ako se nešto desi ili su vam potrebne dodatne informacije? Ukoliko vrši obuku za rukovanje određenim sredstvima, ponuđač osigurava koliko svoju imovinu toliko i vas i smanjuje mogućnost nastanka problema.

  Tražite dobre izvođače radova za područje Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina?

  Daibau.ba, pomažemo pri oceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Zadnji projekti

  Iznajmljivanje bagera

  Potrebno je iznajmljivanje bagera za ravnjanje terena za kuću. Površina 100 m2.

  Molim kontakt putem Vibera. 264.6 Km do 441 Km

  ........

  Iznajmljivanje bagera

  Potrebno je iznajmljivanje bagera do 9t sa planirkom korpom i čekićem do 400kg. 882 Km do 1470 Km

  ........

  Iznajmljivanje buldožera

  Potrebno je iznajmljivanje buldožera za rad bez rukovaoca radi pripreme zemljišta za gradnju stambenog objekta. U pitanju je 2000 m2. 352.8 Km do 588 Km

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Iznajmiljivanje bagera 5 t, Za popravku puta
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Vlasenica

  180 Km do 300 Km

  Cena, Iznajmljivanje mini bagera za iskop kanala, 20 m
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Bihac

  135 Km do 225 Km

  Cena, Iznajmljivanje bagera - 3t za kopanje i lomljenje trotoara,
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Tuzla

  90 Km do 150 Km

  Cena, Najam bagera , cca 6000 m2
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Derventa

  450 Km do 750 Km

  Cena, Iznajmljivanje manjeg bagera na 2-3 dana,
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Bijeljina

  450 Km do 750 Km

  Cena, Iznajmljivanje bagera za iskop temelja, 10x10
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Aleksandrovac

  450 Km do 750 Km

  Cena, bager za rusenje , 80
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Bijeljina

  585 Km do 975 Km

  Cena, Kopanje bagerom za podrum, 15 m2
  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina, Laktaši

  270 Km do 450 Km  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  10+ Preduzeća za Iznajmljivanje bagera, građevinskih mašina
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  ZATRAŽI PONUDU
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2024 Daibau.ba | Sva prava su zadržana