Za područje

  Ulazna vrata Cijena

  Koliko koštaju ulazna vrata? Cijena ulaznih vrata zavisi od vrste materijala, dimenzija, zastakljenih djelova, ukrasa, sigurnosnih elemenata i proizvođača. Među najjeftinijima su PVC ulazna vrata i za njih treba dati između 600 i 800 KM. Cijene drvenih ulaznih vrata se kreću između 900 i 1500 KM. Aluminijumska ulazna vrata su nešto skuplja – između 1200 i 2000 KM, dok kombinacija drveta i aluminijuma košta 2000 i 3000 KM. Da biste dobili tačnu cijenu, pošaljite upit našim najiskusnijim ponuđačima ulaznih vrata, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savjete o ulaznim vratima.

  Zatražite ponudu:
  Nađi majstore

  Cijena PVC ulaznih vrata


  Cijena nabavke i postavljanja PVC ulaznih vrata, 100x210 cm s termoizolacijom i zvučnom izolacijom.

  500.00 Km/kom

  VEOMA NISKA CENA
  700.00 Km/kom

  SREDNJA CENA
  800.00 Km/kom

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Druge cene za Ulazna vrata

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  Aluminijumska ulazna vrata

  Cijena aluminijumskih ulaznih vrata. Cijena aluminijumskih ulaznih vrata s klasičnim okovima i prohromskom kvakom, niskim aluminijumskim pragom i termozaštitom, 100x210 cm. Cijena ugradnje vrata, bez stakla.


  kom

  Km/kom

  Km

  Drvena ulazna vrata

  Cijena nabavke i postavljanja drvenih ulaznih vrata, 100x210 cm s termoizolacijom i zvučnom izolacijom.


  kom

  Km/kom

  Km

  Drvo-aluminijumska ulazna vrata

  Cijena nabavke i postavljanja drvo-aluminijumskih ulaznih vrata, 100x210 cm s termoizolacijom i zvučnom izolacijom.


  kom

  Km/kom

  Km
  okvirna cena
  Km
  Pošalji potražnju >

  PVC ulazna vrata


  Koliko koštaju PVC ulazna vrata? Cijene PVC ulaznih vrata se razlikuju prema tome imaju li ili nemaj...

  Proverite i: PVC ulazna vrata Cijena

  Aluminijumska ulazna vrata


  Koliko koštaju aluminijumska ulazna vrata? Cijene aluminijumskih ulaznih vrata se razlikuju prema vr...

  Proverite i: Aluminijumska ulazna vrata Cijena

  Drvena ulazna vrata


  Koliko koštaju drvena ulazna vrata? Cijene drvenih ulaznih vrata se razlikuju prema vrsti drvne građ...

  Proverite i: Drvena ulazna vrata Cijena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ulazna vrata - sve što treba da znate

  1. Ulazna vrata - šta sve treba da znate?

  1.1. Sigurnost vrata

  Budući da ulazna vrata predstavljaju pristup unutrašnjosti svake kuće ili stana, ona istovremeno moraju biti i zaštita. Ulazna vrata obezbjeđuju sigurnost doma i ukućana onda kada su od čvrstih i izdržljivih materijala i kada se zatvaraju i zaključavaju na odgovarajuće načine. Savremene tehnike i tehnologije danas omogućavaju da zaštita prolaza ne bude samo klasično zatvaranje na ključ već i daleko praktičnije elektronsko zaključavanje pomoću kartica, kodova, telefona ili otiska prsta. Prednost elektronskih brava su kontrola i nadzor - tačno snimanje ulaza i izlaza, veća sigurnost, dugotrajnost i manja mogućnost neželjenih događaja. Izgubite li klasičan ključ, morate promijeniti cijelu bravu i sve postojeće komplete ključeva, a ako izgubite karticu biće dovoljno da iz sistema izbrišete dozvolu pristupa. Zbog svih ovih prednosti, uprkos višoj cijeni, sve se više ljudi odlučuje za elektronske brave.

  Ulazna vrata
  Ulazna vrata ostavljaju prvi utisak o nečijem domu i simbol su sigurnosti

  1.2. Termoizolacija vrata

  Ulazna vrata, koliko i ostali elementi stolarije u domaćinstvu, mnogo utiču na energetski bilans. Da li će vrata biti dobar toplotni izolator ili ne, određuje izbor materijala od kojih su, njihova debljina te način postavljanja. Sada na tržištu postoje vrata koja omogućavaju da gubici toplote budu minimalni, ali ona moraju biti montirana na način koji se koristi za pasivne kuće, zapravo, ta vrijednost mora biti manja od Ud=0,8 W/m2K. Ovako visoka izolativnost postiže se posebnom ispunom za krilo vrata i samom debljinom. Ipak, ulazna vrata su i dalje jedna od najslabijih tačaka izolacije kuće ili stana, naročito zbog uticaja atmosferskih prilika, pa se i na to treba obratiti pažnja.

  1.3. Zvučna izolacija

  Zvučna izolacija ulaznih vrata takođe je vrlo važan činilac kvaliteta života u kući ili stanu. Pored materijala i debljine vrata, na stepen izolativnosti mnogo utiče i kvalitet samih vrata kao i način montiranja, odnosno, nepropusnost spojeva oko vrata.

  1.4. Protivpožarna zaštita

  Protivpožarna vrata sprečavaju širenje požara u domaćinstvu ili pomoćnim prostorijama. Najčešće ih nalazimo na javnim i poslovnim objektima, ali i u stambenim prostorima takva vrata obezbijeđuju veću sigurnost. Sertifikovana protivpožarna vrata zadržavaju vatru najmanje 30 minuta, a što više zaštitnih elemenata imaju to duže štite dom.

  1.5. Izgled vrata

  Ulazna vrata treba da budu u skladu s izgledom cijele kuće ili zgrade, dopunjujući ili poboljšavajući ga. Proizvođači i ponuđači ulaznih vrata zato nastoje da ih bude u što više boja, oblika, kombinacija materijala, modela i riješenja kako bi baš svaki kupac našao nešto po svojim željama i mogućnostima. Ukoliko, uprkos takvom i tolikom izboru fabričkih vrata, ne nađete ono što tražite, uvijek možete naručiti ulazna vrata po mjeri.

  2. Izbor ponuđača i izvođača radova

  Nevezano za to da li je u pitanju novogradnja ili renovirate stari dom, kada budete tražili odgovarajuća ulazna vrata naići ćete na vrlo dug spisak ponuđača i izvođača radova. Konkurencija je vrlo velika. Kako onda dobro izabrati?

  Moderna ulazna vrata
  Svaki dom treba da ima po svemu odgovarajuća ulazna vrata

  2.1. Garancija, garantni rok

  Prvi znak kvaliteta izrade je garantni rok. Ponuđači kvalitetnih ulaznih vrata nude najmanje desetogodišnju sistemsku garanciju. Dok garancija traje, vrata moraju biti bez ikakvih vizuelnih i funkcionalnih nedostataka. Takvu dugotrajnost omogućavaju kvalitetni materijali i izrada.

  2.2. Vlastiti majstori i obezbeđena podrška

  Kvalitetna montaža je izuzetno značajan faktor. Loše postavljena vrata mogu da ponište sve odlične karakteristike vrata! Zato je, takoreći, imperativ da prodavac ima vlastite majstore, a ne da angažuje podizvođače. Samo tako se može imati tačan uvid i kontrola celog procesa ugradnje do najsitnijih detalja kao što su šrafovska roba i dodatni elementi, a time i garantovati kvalitet. Ništa manje bitno nije ni to da, u slučaju bilo kakve potrebe, možete tražiti i dobiti pomoć te, eventualne, pravovremene i brze popravke.

  2.3. Dokazi kvaliteta

  Kvalitet izvođenja radova se dokazuje sertifikatima, odnosno, odgovarajućom dokumentacijom koju ponuđač može da vam da na uvid tokom sklapanja ugovora i izda po završetku posla. Pored tehničkih specifikacija tu treba da budu (u zavisnosti od tipa i vrste vrata) sertifikati o sigurnosti, protivpožarnoj zaštiti, poštovanju ekoloških standarda i slični.

  3. Različiti načini ugradnje

  3.1. Prema tipu objekta

  Ulazna vrata stana se i po izgledu i po svrsi razlikuju od onih na kući.

  Ulazna vrata kuće

  Ulaznih vrata na tržištu ima nevjerovatno mnogo, bilo da ih tražite po stilu ili vrsti bilo po modelu ili boji te je prosto nemoguće da ne nađete odgovarajuća. Vrlo često su ulazna vrata staklena ili imaju staklene površine s bočnih strana ili iznad (svjetlarnik). Ulazna vrata za kuću uglavnom imaju i čvršću strukturu i konstrukciju te bolju toplotnu i zvučnu izolaciju, pošto su izložena i atmosferskim prilikama.

  Ulazna vrata stana

  Stanovi uglavnom imaju manja i tanja vrata od onih na kućama, jednostavnije su strukture i obično od jednog materijala, iste boje i bez staklenih površina. Budući da se u stan ne ulazi direktno s ulice već iz zajedničkih hodnika i stepeništa, toplotna izolativnost je nešto manje bitna nego za kuće. Za njih su važnije zvučna i protivpožarna zaštita.

  3.2. Prema materijalu

  Estetska i upotrebna vrijednost vrata zavise od materijala. Mogućnosti kombinovanja materijala i boja su skoro neograničene te se može pronaći zadovoljavajuće riješenje za svaki stan. Ipak, svaki materijal ima svoje bolje i lošije karakteristike.

  Drvena ulazna vrata

  Ponuđači za drvena vrata uglavnom vezuju ekološke standarde i uklapanje u prirodni ambijent. Drvo je prirodan i topao materijal sam po sebi tako da u svakom obliku vrlo povoljno utiče na mikroklimu i prijatan boravak u prostoru. Što se izolativnosti tiče, kvalitetna drvena vrata ni po čemu ne zaostaju za vratima od drugih materijala. Obično se kaže da su drvena vrata osjetljivija od drugih no, iako meteorološki faktori nisu nebitni, ta vrata mogu trajati decenijama.

  PVC ulazna vrata

  Ponuđača vrata od vještačih materijala, takođe, ima bezbroj. U prilog im ide i to što se PVC vrata brže i jednostavnije proizvode, a i cijene su im vrlo pristupačne. Pri tom, pružaju odličnu toplotnu i zvučnu izolaciju, izuzetno podnose spoljne uticaje i lako se održavaju. Preporučujemo da u ovom slučaju, naročitu pažnju pri izboru ponuđača usmjerite na njegov kredibilitet (sertifikate, garancije, montažu, servis).

  ALU ulazna vrata

  Među materijalima koji se najčešće koriste za ulazna vrata, aluminijum je najcijenjeniji, najotporniji i najtrajniji. Upotrebljava se samostalno ili kombinovan s drvetom te se time broj mogućih varijacija vizuelnih i upotrebnih elemenata udvostručava. Najčešće se ovakva ulazna vrata prave tako da, sa spoljne strane koja je izložena atmosferskim uticajima bude aluminijum, a s unutrašnje puno drvo. Ovakva vrata su, razumljivo, i među skupljima; visoku cijenu opravdava i očekivani dugi vjek trajanja koliko i nepromijenjen izgled.

  4. Ulazna vrata akcija/stilovi/trendovi

  4.1. Staklo

  Više stakla uvijek znači i više svetlosti! Može se reći da je to poslednjih godina ultimativni trend. Mogućnost kombinovanja stakla i drugih materijala pruža nevjerovatan broj vrlo zanimljivih rješenja koliko za sama vrata toliko i za načine njihovog uklapanja u prostor.

  4.2. Boje

  Može se reći da je uobičajen, klasičan način razmišljanja takav da vrata treba uskladiti s ostatkom pokućstva. Hrabriji i sve popularniji način gledanja na stvari je da vrata i cijeli ulaz treba što više naglasiti, akcentovati bojom. Šta više, što smijelije to bolje! Što drskije to modernije!

  4.3. Čiste linije

  Čiste, svedene i jednostavne linije sve više odnose prevagu nad tradicionalnim stilovima. Čista geometrija, ravne površine, minimalistički izraz.

  4.4. Velike dimenzije

  Velika vrata optički povećavaju cijeli ulaz i propuštaju više svjetlosti. Veća, zapravo, šira ulazna vrata su i funkcionalnija jer se kroz njih lakše unose i iznose stvari, prolaze kolica i tako dalje.

  Daibau.ba, pomažemo pri oceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Zadnji projekti

  Izrada i ugradnja ulaznih vrata

  Potrebno je skidanje postojećih ulaznih vrata i ugradnja novih. Dimenzije su 110 x 203 cm. 529.2 Km do 882 Km

  ........

  Ulazna vrata za stan

  Potrebna je izrada PVC ulaznih vrata za stan. Dimenzije cca 90 x 220 cm. 705.6 Km do 1176 Km

  ........

  Prepravak ulaznih vrata

  Već postojeća ulazna vrata treba prepraviti da se otvaraju vani, umjesto unutra. Dimenzije vrata su 220 x 100 cm. 352.8 Km do 588 Km

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Izrada ulaznih vrata, 140 x 200 cm
  Ulazna vrata, Zenica

  450 Km do 750 Km

  Cena, Izrada i montaža PVC ulaznih vrata, 1 kom
  Ulazna vrata, Banja luka

  450 Km do 750 Km

  Cena, Izrada i montaža ulaznih vrata od hrasta, 126 cm x 200 cm - 1 kom
  Ulazna vrata, Prijedor

  720 Km do 1200 Km

  Cena, Protivpožarna protuvprovalna vrata EI60, 26 kom
  Ulazna vrata, Bijeljina

  17100 Km do 28500 Km

  Cena, ulazna vrata u haustor stambena zgrada u Sarajevu Stari Grad, 1 komad
  Ulazna vrata, Sarajevo

  900 Km do 1500 Km

  Cena, Ulazna PVC vrata za stan , 1 komad
  Ulazna vrata, Banja luka

  540 Km do 900 Km

  Cena, Nabavka i ugradnja PVC stolarije i sekcionih garažnih vrata, 75m2
  Ulazna vrata, Kiseljak

  2340 Km do 3900 Km

  Cena, Ulazna vrata drvo - aluminijum 110/210, 1 komad
  Ulazna vrata, Bijeljina

  1080 Km do 1800 Km

  Cena, Nabavka i montaža stolarije, ulazna vrata - 1 kom; balkonska vrata - 1 kom ; prozori - 6 kom
  Ulazna vrata, Breza

  1800 Km do 3000 Km

  Cena, Ulazna dvokrilna asimetrična ostakljena vrata sa elektro bravom , 1 komad
  Ulazna vrata, Sarajevo

  855 Km do 1425 Km

  Cena, Ulazna vrata za stan, 2 komada
  Ulazna vrata, Doboj

  1170 Km do 1950 Km

  Cena, Izrada i ugradnja ulaznih vrata: PVC ili aluminijska, 1 komad
  Ulazna vrata, Ilidža

  810 Km do 1350 Km

  Cena, Izrada ulaznih vrata, 1 komad
  Ulazna vrata, Banja luka

  900 Km do 1500 Km

  Cena, Ulazna vrata i ugradnja, 1 komad
  Ulazna vrata, Mostar

  900 Km do 1500 Km

  Cena, Blind/sigurnosna vrata bijela, 1 komad
  Ulazna vrata, Mostar

  1350 Km do 2250 Km

  Cena, Izrada i ugradnja ulaznih vrata PVC, 1 komad
  Ulazna vrata, Derventa

  450 Km do 750 Km

  Cena, Izrada i ugradnja ulaznih vrata po mjeri, 106 širina 203 visina (od štoka do štoka)
  Ulazna vrata, Banja luka

  630 Km do 1050 Km

  Cena, Zamjena ulaznih vrata, 1 komad
  Ulazna vrata, Doboj

  540 Km do 900 Km

  Cena, Ugradnja protivprovalnih ulaznih vrata, 1 komad
  Ulazna vrata, Banja luka

  630 Km do 1050 Km

  Cena, Protiv-požarna drvena ulazna vrata, 1 komad.
  Ulazna vrata, Tuzla

  810 Km do 1350 Km

  Cena, Aluminijska protuprovalna ulazna vrata, 1 vrata
  Ulazna vrata, Banja luka

  810 Km do 1350 Km

  Cena, Aluminijska vrata sa ravnim panelom, Vrata cca 100x2050cm
  Ulazna vrata, Lukavac

  810 Km do 1350 Km

  Cena, Ulazna protivprovalna vrata, 1 komad
  Ulazna vrata, Banja luka

  900 Km do 1500 Km

  Cena, Ulazna vrata, 1 ili 2 komada
  Ulazna vrata, Velika kladuša

  810 Km do 1350 Km

  Cena, Nova drvena ili aluminijska ulazna vrata, 220x130 cm
  Ulazna vrata, Tržacka raštela

  900 Km do 1500 Km

  Cena, Ulazna vrata, 1 kom
  Ulazna vrata, Konjic

  180 Km do 300 Km

  Cena, Ugradnja jednokrilnih, protuprovalnih vrata, siva sa inox ruckom, 105 cm x 210 cm
  Ulazna vrata, Maglaj

  630 Km do 1050 Km

  Cena, Drvena ulazna vrata , 203.5 x 88.5cm
  Ulazna vrata, Sarajevo

  360 Km do 600 Km

  Cena, Ulazna vrata , 100 x 205 cm
  Ulazna vrata, Doboj

  225 Km do 375 Km  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Ulazna vrata cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  107+ Preduzeća za Ulazna vrata
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  ZATRAŽI PONUDU
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2024 Daibau.ba | Sva prava su zadržana