Prijava u profil

DUAL ELECTRIK d.o.o., Bugojno

električar, elektroinstalacije, jaka struja, slaba struja, alarmni sistemi, klimatizacija, klima uređaji, video nadzor, rasvjeta, osvjetljenje

i po ostatku BIH
Za područje
  odzivnost preduzeća

  Haris Gudić
  predstavnik preduzeća

  Bugojno, Srednjebosanski
  Tel: 0610951...

  Veličina ekipe: 2
  Projekti: manji
  Osnivanje: 2022

  DUAL ELECTRIK d.o.o. je mlada firma koja je osnovana 2022. godine. Naša firma se bavi sprovođenjem elektroinstalacija, jake i slabe struje kao i klimatizacije. Pored toga vršimo montažu klima uređaja, video nadzora, alarmnih sistema i rasvjete. Svoje radove izvodimo kvalitetno i profesionalno, te se držimo dogovorenih rokova. Usmjereni smo isključivo na Vaše zamisli i želje, te nam je glavni cilj da konačna izvedba bude Vaš zahtjev a naš maksimalno uloženi trud. Suradnja sa Vama počiva na profesionalnom, prijatnom i pouzdanom nivou. Na prvom mjestu je zadovoljstvo klijenta, kao i kvalitetno izvršen posao. Svi djelatnici u poduzeću pristupaju svakom projektu sa najvišom posvećenosti i pažnjom. Uvjerite se u našu učinkovitost, brzinu, točnost i kvalitetu. Jamčimo kvalitetu i dugovječnost naših radova. Veliki broj zadovoljnih klijenata koje imamo iza sebe, garancija su Vam za temeljni i kvalitetni rad na projektima. Sjedište naše firme je u Bugojnu, a poslujemo na području Srednjobosanskog kantona i okolini. Ukažite nam povjerenje i povjerite nam Vaše upite i projekte. Nećemo Vas iznevjeriti. Čekamo Vaš poziv.

  Ocene stranaka
  Gde i šta radimo
  Gromobrani
  Alarmni sistemi
  Električar, elektroinstalacije
  Klima-uređaji, klime
  Rasvjeta, osvjetljenje

  U blizini mesta Bugojno, Srednjebosanski i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati DUAL ELECTRIK d.o.o.?


  10
  odlična ocena preduzeća
  Gde i šta radimo

  Električar, elektroinstalacije, jaka struja, slaba struja, alarmni sistemi, klimatizacija, klima uređaji, video nadzor, rasvjeta, osvjetljenje:

  Livanjski, Srednjebosanski, Zenicko-dobojski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju