Prijava u profil

KERAMIKA JOVANOVIĆ doo Bijeljina

Keramičke pločice, granitne pločice, mozaici, stakleni mozaici, dekori, listele, paravani, tuš kabine, kade, tuš kade, kupatilski nameštaj, sanitarije

Za područje

  Milan Doknić
  predstavnik preduzeća

  Bijeljina, Bijeljina
  Tel: 0652652...

  „Keramika Jovanović“ doo osnovana je januara 1994. godine u Zrenjaninu, kao trgovinska kompanija koja se bavila distribucijom građevinskog materijala na veliko i malo. Na početku razvoja i formiranja danas zavidne tržišne pozicije, u kompaniji „Keramika Jovanović“ dominantna poslovna aktivnost je bila prodaja crepa i opekarskih proizvoda. Zahvaljujući uspešnosti obavljanja ove aktivnosti, uz jasnu viziju i efikasnu strategiju razvoja, krajem devedesetih godina prošlog veka, postali smo jedan od vodećih distributera opekarskih proizvoda na domaćem tržištu. I tu nismo stali…

  Kako je tekao naš razvoj i šta smo postali?

  U postojeći prodajni asortiman uključili smo keramičke pločice, kao i opremu za kupatila. Šireći asortiman i obim prodaje svake godine, već 2007. postali smo lideri u prodaji keramičkih pločica domaćih proizvođača i do danas tu poziciju nismo prepustili konkurentima.

  Preko dva miliona kvadratnih metara keramičkih pločica domaćih i stranih proizvođača, plasirano je na godišnjem nivou u 2008-oj i 2009-oj godini, dok je 2010., 2011. i 2012. godine taj iznos prešao cifru od čak 2,5 miliona kvadratnih metara. Za proteklih 5 godina, plasirana količina na godišnjem nivou je porasla na preko 3 miliona kvadratnih metara.

  Danas nismo samo distributeri! Danas smo vlasnici brenda keramičkih pločica i kupatilskog nameštaja „KERAMIKA JOVANOVIĆ“ koji za nas proizvode najpoznatiji domaći proizvođači.

  Na osnovu višegodišnjeg osluškivanja potreba i želja kupaca, koristeći iskustvo koje smo stekli, pronašli smo način da im pružimo najbolje… 2009. godine razvili smo naš brend i u saradnji sa „Tozom Marković“ iz Kikinde i „Zorka Keramikom“ iz Šapca započeli sopstvenu liniju proizvodnje u njihovim pogonima.

  Kao odgovor na potrebe potrošača za kupatilskim ormarićima koji se savršeno uklapaju uz keramičke pločice „KERAMIKA JOVANOVIĆ„, a u preduzeću „Rovas“ iz Lazarevca 2012. godine za nas je započela proizvodnja kupatilskog nameštaja „KERAMIKA JOVANOVIĆ„.

  Šta nas inspiriše?

  Inspirisani motivima prirode, skrivenom lepotom obrasca drveta, bojama i teksturom cveća, strukturom kamena, ljudskom maštom i ostalim estetskim elementima prepoznatljivog svetskog dizajna, već nekoliko godina stvaramo kvalitetan proizvod.

  Kombinacijom španskih sirovina, tehnologije i dizajna sa proizvodnjom u domaćim fabrikama i spretnošću domaćih stručnjaka pružili smo kupcima keramičke pločice kreirane po vrhunskim svetskim standardima.

  Kupatilski nameštaj se izrađuje od najkvalitetnijih materijala i tretira se poliuretanski podlogama italijanskog proizvođača ICRO. Kako bi nameštaj potpuno odgovarao keramičkim pločicama, velika pažnja se poklanja biranju nijansi.

  U blizini mesta Bijeljina, Bijeljina i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati KERAMIKA JOVANOVIĆ doo Bijeljina?


  10
  odlična ocena preduzeća
  29
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Keramičke pločice, granitne pločice, mozaici, stakleni mozaici, dekori, listele, paravani, tuš kabine, kade, tuš kade, kupatilski nameštaj, sanitarije:

  Banjaluka, Bijeljina, Bosansko-podrinjski, Brcko, Doboj, Foca, Hercegovacko-neretvanski, Livanjski, Posavski, Prijedor, Sarajevo, Sokolac, Srednjebosanski, Trebinje, Tuzlanski, Unsko-sanski, Zapadnohercegovacki, Zenicko-dobojski, Zvornik,