Prijava u profil
Za područje

  Milan Doknić
  predstavnik preduzeća

  Bijeljina, Bijeljina
  Tel: 0652652...

  KERAMIKA JOVANOVIĆ doo Bijeljina

  Keramičke pločice, granitne pločice, mozaici, stakleni mozaici, dekori, listele, paravani, tuš kabine, kade, tuš kade, kupatilski nameštaj, sanitarije

  „Keramika Jovanović“ doo osnovana je januara 1994. godine u Zrenjaninu, kao trgovinska kompanija koja se bavila distribucijom građevinskog materijala na veliko i malo. Na početku razvoja i formiranja danas zavidne tržišne pozicije, u kompaniji „Keramika Jovanović“ dominantna poslovna aktivnost je bila prodaja crepa i opekarskih proizvoda. Zahvaljujući uspešnosti obavljanja ove aktivnosti, uz jasnu viziju i efikasnu strategiju razvoja, krajem devedesetih godina prošlog veka, postali smo jedan od vodećih distributera opekarskih proizvoda na domaćem tržištu. I tu nismo stali…

  Kako je tekao naš razvoj i šta smo postali?

  U postojeći prodajni asortiman uključili smo keramičke pločice, kao i opremu za kupatila. Šireći asortiman i obim prodaje svake godine, već 2007. postali smo lideri u prodaji keramičkih pločica domaćih proizvođača i do danas tu poziciju nismo prepustili konkurentima.

  Preko dva miliona kvadratnih metara keramičkih pločica domaćih i stranih proizvođača, plasirano je na godišnjem nivou u 2008-oj i 2009-oj godini, dok je 2010., 2011. i 2012. godine taj iznos prešao cifru od čak 2,5 miliona kvadratnih metara. Za proteklih 5 godina, plasirana količina na godišnjem nivou je porasla na preko 3 miliona kvadratnih metara.

  Danas nismo samo distributeri! Danas smo vlasnici brenda keramičkih pločica i kupatilskog nameštaja „KERAMIKA JOVANOVIĆ“ koji za nas proizvode najpoznatiji domaći proizvođači.

  Na osnovu višegodišnjeg osluškivanja potreba i želja kupaca, koristeći iskustvo koje smo stekli, pronašli smo način da im pružimo najbolje… 2009. godine razvili smo naš brend i u saradnji sa „Tozom Marković“ iz Kikinde i „Zorka Keramikom“ iz Šapca započeli sopstvenu liniju proizvodnje u njihovim pogonima.

  Kao odgovor na potrebe potrošača za kupatilskim ormarićima koji se savršeno uklapaju uz keramičke pločice „KERAMIKA JOVANOVIĆ„, a u preduzeću „Rovas“ iz Lazarevca 2012. godine za nas je započela proizvodnja kupatilskog nameštaja „KERAMIKA JOVANOVIĆ„.

  Šta nas inspiriše?

  Inspirisani motivima prirode, skrivenom lepotom obrasca drveta, bojama i teksturom cveća, strukturom kamena, ljudskom maštom i ostalim estetskim elementima prepoznatljivog svetskog dizajna, već nekoliko godina stvaramo kvalitetan proizvod.

  Kombinacijom španskih sirovina, tehnologije i dizajna sa proizvodnjom u domaćim fabrikama i spretnošću domaćih stručnjaka pružili smo kupcima keramičke pločice kreirane po vrhunskim svetskim standardima.

  Kupatilski nameštaj se izrađuje od najkvalitetnijih materijala i tretira se poliuretanski podlogama italijanskog proizvođača ICRO. Kako bi nameštaj potpuno odgovarao keramičkim pločicama, velika pažnja se poklanja biranju nijansi.

  U blizini mesta Bijeljina, Bijeljina i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati KERAMIKA JOVANOVIĆ doo Bijeljina?


  10
  odlična ocena preduzeća
  30
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Keramičke pločice, granitne pločice, mozaici, stakleni mozaici, dekori, listele, paravani, tuš kabine, kade, tuš kade, kupatilski nameštaj, sanitarije:

  Banjaluka, Bijeljina, Bosansko-podrinjski, Brcko, Doboj, Foca, Hercegovacko-neretvanski, Livanjski, Posavski, Prijedor, Sarajevo, Sokolac, Srednjebosanski, Trebinje, Tuzlanski, Unsko-sanski, Zapadnohercegovacki, Zenicko-dobojski, Zvornik,