Prijava u profil

NAMJEŠTAJ ŠĆERA d.o.o., Živinice

namještaj po mjeri, pločasti namještaj, tapacirani namještaj, stolar, kuhinje, dječije, dnevne i spavaće sobe, ugradni plakari, ormari, komode, ležaji

i po ostatku BIH
Za područje
  odzivnost preduzeća

  Mirnes Durić
  predstavnik preduzeća

  Živinice, Tuzlanski
  Tel: 0619569...

  Veličina ekipe: 4
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2022

  Firma NAMJEŠTAJ ŠĆERA d.o.o. je mlada firma koja je osnovana 2022. godine. Naša firma se bavi izradom i montažom pločastog namještaja po mjeri kao što su dječije, dnevne i spavaće sobe, kuhinje, ugradni plakari, komode i ormari. Pored toga počeli smo se baviti i izradom i montažom tapaciranog namještaja poput ležaja i ugaonih garnitura. Visok kvalitet namještaja, originalnost, obraćanje pažnje na detalje, brzina i stručnost prilikom montaže namještaja opisuju naš način poslovanja. U dogovorenom roku na kvalitetan način završavamo ugovorene poslove. Sjedište naše firme je u mjestu Živinice, a poslujemo na području Tuzlanskog kantona, kantona Doboj i Sarajevo.. Uvjerite se u kvalitet našeg namještaja i preciznost izrade i montaže tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije Vam stojimo na raspolaganju.

  Ocene stranaka
  Gde i šta radimo
  Dječije sobe
  Dnevne sobe
  Kuhinje
  Namještaj po mjeri
  Spavaće sobe
  Ugradni plakari

  U blizini mesta Živinice, Tuzlanski i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati NAMJEŠTAJ ŠĆERA d.o.o.?


  10
  odlična ocena preduzeća
  Gde i šta radimo

  Namještaj po mjeri, pločasti namještaj, tapacirani namještaj, stolar, kuhinje, dječije, dnevne i spavaće sobe, ugradni plakari, ormari, komode, ležaji:

  Doboj, Sarajevo, Tuzlanski, Zenicko-dobojski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju