Prijava u profil
Za područje
  odzivnost preduzeća

  Serdarević Tarik
  predstavnik preduzeća

  Zenica, Zenicko-dobojski
  Tel: 0622582...

  Veličina ekipe: 5
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2018

  NAMJEŠTAJ SERDAREVIĆ d.o.o., Zenica

  namještaj od drveta, pločasti namještaj, vrata, sobe, dječije sobe, dnevne sobe, kuhinje, spavaće sobe, ugradni plakari, stolovi

  Maglaj, i po ostatku BIH

  NAMJEŠTAJ SERDAREVIĆ d.o.o. je firma koja se uspješno bavi proizvodnjom i montažom pločastog namještaja i namještaja od punog drveta od 2018. godine. Od tada iza sebe poseduje veliki broj uspješno realizovanih projekata. Prihvaćamo manje obime poslova. Ono po čemu se razlikujemo od ostlaih jesu efikasnost, pedantnost, posvećenost i kvalitet. Naš tim čine stručnjaci sa proverenim iskustvom i izraženom željom da svaku vašu zamisao sprovedemo u delu u dogovorenom roku. Na prvom mjestu je zadovoljstvo klijenta, kao i kvalitetno izvršen posao. Svi djelatnici u firmi pristupaju svakom projektu sa najvišom posvećenosti i pažnjom. Svoje radove izvodimo kvalitetno i profesionalno, te se držimo dogovorenih rokova. Usmjereni smo isključivo na Vaše zamisli i želje, te nam je glavni cilj da konačna izvedba bude Vaš zahtjev a naš maksimalno uloženi trud. Saradnja sa Vama počinje na profesionalnom, prijatnom i pouzdanom nivou. Jamčimo Vam kvalitetu naših radova. Sjedište naše firme je u Zenici, a poslujemo širom Bosne i Hercegovine. Obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u naše kvalitete. Nećemo Vas iznevjeriti.

  Ocjene stranaka
  1 ocena
  Gde i šta radimo
  Drvena ulazna vrata
  Dječije sobe
  Dnevne sobe
  Drvene ograde
  Drvene stepenice
  Kuhinje
  Spavaće sobe
  Ugradni plakari

  U blizini mesta Zenica, Zenicko-dobojski i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati NAMJEŠTAJ SERDAREVIĆ d.o.o.?


  10
  odlična ocena preduzeća
  6
  godina tradicije i iskustva
  Gde i šta radimo

  Namještaj od drveta, pločasti namještaj, vrata, sobe, dječije sobe, dnevne sobe, kuhinje, spavaće sobe, ugradni plakari, stolovi:

  Banjaluka, Bijeljina, Bosansko-podrinjski, Brcko, Doboj, Foca, Hercegovacko-neretvanski, Livanjski, Posavski, Prijedor, Sarajevo, Sokolac, Srednjebosanski, Trebinje, Tuzlanski, Unsko-sanski, Zapadnohercegovacki, Zenicko-dobojski, Zvornik.
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju