Prijava u profil
Za područje

  Kasumović Jasmin
  predstavnik preduzeća

  Ilijaš, Sarajevo
  Tel: 0603212...

  Veličina ekipe: 13
  Projekti: manji, srednji i veliki
  Osnivanje: 2020

  ROSEPLAST d.o.o., Ilijaš

  alu i pvc stolarija, vrata, prozori, klizna vrata, ulazna vrata, roletne, spoljne roletne, ograde, staklene ograde, garažna vrata, rolo garažna vrata,

  Hadžici, i po ostatku BIH

  ROSEPLAST d.o.o. je firma koja je osnovana 2020. godine i od tada veoma uspješno posluje. Osnovna djelatnost naše firme je proizvodnja i montaža PVC i ALU stolarije kao što su klizna i ulazna vrata, roletne, ograde kao i rolo i sekciona garažna vrata. Naš tim čine stručnjaci sa proverenim iskustvom i izraženom željom da svaku vašu zamisao sprovedemo u delu u dogovorenom roku. Na prvom mjestu je zadovoljstvo klijenta, kao i kvalitetno izvršen posao. Svi djelatnici u firmi pristupaju svakom projektu sa najvišom posvećenosti i pažnjom. Svoje radove izvodimo kvalitetno i profesionalno, te se držimo dogovorenih rokova. Usmjereni smo isključivo na Vaše zamisli i želje, te nam je glavni cilj da konačna izvedba bude Vaš zahtjev a naš maksimalno uloženi trud. Saradnja sa Vama počinje na profesionalnom, prijatnom i pouzdanom nivou. Jamčimo Vam kvalitetu naših radova. Sjedište naše firme je u mjestu Ilijaš, a poslujemo na području cjele Bosne i Hercegovine. Dozvolite da Vam naše rječi pretvorimo u djela i uvjerite se sami. Čekamo Vas!

  Ocjene stranaka
  *Dobili smo još nekoliko ocena za preduzeće, vidljive su korisnicima kada pošalju upit.
  Gde i šta radimo
  Aluminijumska ulazna vrata
  Aluminijumski prozori
  Klizna vrata
  Komarnici
  PVC prozori
  PVC ulazna vrata
  Rolo garažna vrata
  Segmentna garažna vrata
  Spoljne roletne
  Staklene ograde
  Žaluzine

  U blizini mesta Ilijaš, Sarajevo i u okolini izvodimo:

  Gde i šta radimo

  Alu i pvc stolarija, vrata, prozori, klizna vrata, ulazna vrata, roletne, spoljne roletne, ograde, staklene ograde, garažna vrata, rolo garažna vrata,:

  Sarajevo, Srednjebosanski.
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju