Prijava u profil

SANY-PLAST d.o.o., Bužim

pvc stolarija, alu stolarija, vrata, prozori, roletne, alu roletne, ograde, klupice, garažna vrata, rolo garažna vrata, segmentna garažna vrata, zebra

Za područje

  Cinac Sanel
  predstavnik preduzeća

  Bužim, Foca
  Tel: 0627391...

  Veličina ekipe: 5
  Projekti: manji i srednji
  Osnivanje: 2022

  SANY-PLAST d.o.o. je mlada firma koja je osnovana 2022. godine. Osnovna djelatnost naše firme je izrada i montaža PVC i ALU stolarije kao što su prozori, vrata, roletne, ograde, klizna vrata, zebra zavjese, klupice, kao i rolo, segmentna i sekciona garažna vrata. Poštujemo sve zahtjeve, želje i potrebe naših klijenata jer smatramo da je najbolji vid reklame upravo zadovoljan klijent. Svoje radove izvodimo kvalitetno i profesionalno, te se držimo dogovorenih rokova. Usmjereni smo isključivo na Vaše zamisli i želje, te nam je glavni cilj da konačna izvedba bude Vaš zahtjev a naš maksimalno uloženi trud. Uvjerite se u našu učinkovitost, brzinu, točnost i kvalitetu. Jamčimo kvalitetu i dugovječnost naših radova. Veliki broj zadovoljnih klijenata koje imamo iza sebe za ovako kratko vrijeme, garancija su Vam za temeljni i kvalitetni rad na projektima. Sjedište naše firme je u mjestu Bužim, a svoje poslovanje smo proširili na cijelu Bosnu i Hercegovinu. Uvjerite se u kvalitet naših usluga i poslovanja tako što ćete nas kontaktirati. Za sve informacije Vam stojimo na raspolaganju.

  Ocene stranaka
  Gde i šta radimo
  Aluminijumska ulazna vrata
  Aluminijumski prozori
  Klizna vrata
  Komarnici
  Montaža, ugradnja prozora
  PVC prozori
  PVC ulazna vrata
  Rolo garažna vrata
  Segmentna garažna vrata
  Spoljne roletne
  Ugradnja vrata
  Žaluzine

  U blizini mesta Bužim, Foca i u okolini izvodimo:

  Zašto izabrati SANY-PLAST d.o.o.?


  10
  odlična ocena preduzeća
  Gde i šta radimo

  Pvc stolarija, alu stolarija, vrata, prozori, roletne, alu roletne, ograde, klupice, garažna vrata, rolo garažna vrata, segmentna garažna vrata, zebra:

  Unsko-sanski,
  Vaši Partneri za kvalitetnu gradnju