Spajamo vas sa dobrim projektima gradnje i renoviranja

2.000 proverenih projekata svakog meseca traže izvođače građevinskih radova poput vas na Daibau.ba
Prijavi se u svoj nalog
Još niste probali Daibau.ba? Besplatno upišite preduzeće

Na jednostavan način do klijenata

Provereni projekti, ozbiljne stranke

Proveravamo projekte I stranke umesto vas, I prosledjujemo vam one koji su u vašem interesu.

Sami birate projekte koje želite

Nakon što pregledate projekte na našem sajtu, sami birate koju stranku ćete da kontaktirate za dodatne informacije i direktan dogovor.

Pošteno, bez dodatnih troškova

NE uzimamo proviziju, NEMA dodatnih nepredviđenih troškova i iznenađenja, plaćate samo godišnju ili mesečnu cenu paketa koji ste izbrali.

Iskustva naših majstora

Zadnji projekti - 914 otvorenih projekata

Svi aktuelni projekti

Sami birate projekte koje želite

Vredni projekti su vam na dohvat ruke svakog dana na sajtu Daibau.ba


Do danas smo objavili preko 33 000 projekata gradnje i renoviranja u ukupnoj vrednosti od 147 980 000 €. Pridružite nam se i ne propustite korisne prilike koje traže baš vas!

Besplatno upišite preduzeće
Česta pitanja
PROJEKTI I STRANKE

1. Na koji način dobijamo stranke i projekte?


Daibau.ba je prisutan na internetu, kao i u pisanim medijima i fizički. Sarađujemo sa više partnera za gradnju i renoviranje, koji nam povećavaju vidljivost. Stranke nas nalaze na internetu ali preko naših partnera. Više od polovine su stranke koje se vraćaju, koje su već imale pozitivno iskustvo sa platformom.

2. Zašto se stranke obraćaju na Daibau.ba?


Traženje primerenog izvođača sa slobodnim kapacitetima u željenom terminu je problem, koji imaju fizičke i u jednakoj meri pravne osobe. Daibau.ba sa samo par klikova stranku povezuje sa proverenim izvođačem kog zanima projekat. Tako našim korisnicima uštedimo mnogo vremena i smanjimo rizike.

3. Ko su stranke na Daibau.ba i kakvi su projekti?


Na Daibau.ba se obraćaju svi koji žele da nađu primernog i proverenog izvođača. Naši korisnici su fizička lica i preduzeća, arhitekti, organizacije i državne institucije.
Projekti koje dobijamo su veoma raznoliki. Od manjih kućnih radova do milionskih projekata. Za svakog partnera se na nedeljnoj bazi nađe više zanimljivih prilika.

4. Da li su stranke na Daibau.ba ozbiljne?


Svesni smo da je ozbiljnost stranke vrlo važno za naše partnere. Iz tog razloga, na više mesta proveravamo kolika je mogućnost da stranka realizuje projekat. Potražnje gde korisnike zanima samo cena ili kada je vreme izvođenja daleko u budućosti, isključujemo ih iz obaveštavanja. Za potvrđene projekte proveravamo kolikoponuda stranka već ima i indivudualno odlučujemo o ozbiljnosti realizacije. Sve faktore preračunavamo u ocenu šanse, koja je na spisku vaših projekata ozbačena zeleno-žutom trakom. Partneri imaju i mogućnost, da neozbiljne stranke prijave svom administratoru.

5. Kako da se odazovem na projekat iz dnevnog ili nedeljnog obaveštenja?


U probnom periodu Vas o zanimljivim projektima obaveštavamo dva puta nedeljno, ako imate pretplatu – svakodnevno. Sve prilike možete pregledati i odlučiti da li vas projekat zanima. Klikom na link do kontakta poručujete nama i stranki da vas projekat zanima. Stranki možete poslati poruku preko sistema ili je pozvati. Po dosadašnjim podacima, lični stik sa strankom povećava mogućost realizacije.

6. Kako da se odazovem na projekat u koji ste me pozvali?


Ako mislimo da biste bili posebno odgovarajući izvođač za specifičan projekat, preporučujemo Vašu firmu stranki čim potvrdimo potražnju. Stranka tako, još na početku, dobija Vaš broj telefona i računa na Vaš odaziv. U tom priveru Vam šaljemo individualni e-mail i SMS poruku.

7. Dobijam li odgovarajuće projekte?


Ako shvatite da vas obaveštavamo o delatnostima koje ne radite, molimo Vas, obavestite Vašeg administratora i to ćemo prilagoditi tako da Vam odgovara. Ako su potražnje preale vrednosti ili u primeru da su projekti izvan vašeg područja delovanja, takođe nas obavestite, da popravimo informacije. Sa svim podešavanjima upravljate kroz vaš kontrolni panel, kada se prijavite u sistem.

U kojim projektima mogu da učestvujem?


Stranke povezujemo sa primerenim izvođačima, zato i brinemo o tome da preporučujemo preduzeća koja su sposobna i kvalifikovana da izvedu određeni projekat. U zavisnosti od Vaše ekipe, prilagođavamo veličinu projekta koje dobijate. Kod projekata novogradnje ili generalnih renovacija je potrebna odgovaajuća ekipa i ispunjena lisa refrenci. Za kategorije kao što su geodezija, projektovanje ili arhitektura, potrebna Vam je licenca.

Šta se dogodi ako se dogovorim za posao?


U probnom periodu realizacija znači kraj besplatne saradnje. Ako ste naš pretplatnik, realizacija ne utiče na trošak saradnje, jer Daibau ne uzima nikakvu proviziju od svojih pretplatnika.

OCENJIVANJE

1. Kako dobijamo mišljenje stranaka?


Mišljenje o Vašem radu može da ostavi samo stranka koja je i ostavila potražnju u sistemu. Stranka u mišljenju može da oceni Vašu stručnost za savetovanje, cenu i kvalitet izvođenja. Stranku samu možete zamoliti za mišljenje jer komentari utiču na skupnu ocenu i vidljivi su na Daibau.ba profilu.

2. Šta znači Daibau.ba ocena?


Daibau.ba ocena je objektivni odraz Vašeg kvalieta. Sastavljena je iz godina iskustva i veličine ekipe. Na nju utiče i Vaša odzivnost i mišljenja stranaka i stručnih korisnika. Višu ocenu možete priložiti uz listu refrenci. Ukupna ocena izražava Vašu kompetentnost, i služi nam da prilagodimo vašu poziviju imeniku i spisku preporučenih izvođaa. Naši korisnici shvataju ispujavanje anketa vrlo ozbiljno.

3. Ko je preporučeni izvođač?


Preporučeni izvođači su preduzeća sa kojima sarađujemo više od dve godine i za to vreme su dostigli ocenu 8.6. Za preporučene izvođače možemo da tvrdimo da će svoje radove uraditi kvalitetno i korektno. Značku dajemo na osnovu obektivnih argumenata i individualnog zaključka. Partneri sa značkom dobijaju i nalepnicu za automobil.

4. Šta znače ostale Daibau značke?


Na osnovu kvaliteta delimo i ispostavimo i druge prednosti. Možete dobiti značku za odzivnost, ako je firma odgovorila na bar 70% naših poziva za projekte. Značku za iskustvo, za preduzeće sa više od 10 godina iskustva, značku za visoku ocenu, za sva preduzeća čija je ukupna ocena nad 9.

5. Šta radimo u primeru da je stranka ostavila negativan komentar?


Daibau ne odgovara za radove koje su radili izvođači (uslovi korišćenja). U skladu sa menjanjem kvaliteta, svaku pisanu reklamaciju provrimo preko izvođača i stranke. Ako shvatimo da je izvođač dobio dve opravdane reklamacije, isključujemo ga iz sistema.

SARADNJA

1. Zašto postati deo mreže Daibau.ba?


Daibau.ba omogućava dostup do novih stanaka i projekata i brine se za promociju Vašeg kvaliteta. Veruje nam više od hiljadu proverenih projektantski, zanatskih i građevinskih preduzeća. Radimo na više tržišta i omogućavamo brojne potporne usluge za naše parntere. Postali smo dugogorčni partner svima koji su aktivni na srpskom građevinskom tržištu.

2. Ko može postati deo mreže Daibau.ba?


Zagovornici smo kvaliteta, zato imamo određena merila za upis preduzeća. Mogu se pridružiti firme koje imaju registrovanu delatnost, bar 5 radnih iskustava i najmanje 10 000E godišnjih prihoda i neblokirane račune. Sa svakim preduzećem obavljamo lični intervju, da dobijemo ključne informacije o Vašem radu. Redovno proveravamo kvalitet naših partnera.

3. Šta je besplatan probni period?


Kao znak poverenja, svakom preduzeću u sistemu polanjamo 15 proverenih besplatnihz projekata. Na taj način možete isprobati delovanje sistema i uveriti se u legitimnost projekata koje dobijamo. Dva puta nedeljno Vam na Vaš e-mail šaljemo spisak zanimljivih projekata, gde možete stupiti u kontakt sa 15 stranaka. Po isteku probnog perioda ćemo Vam predložiti sklapanje ugovora o pretplati.

4. Zašto biste sklopili ugovor o pretplati koja se plaća?


Paketi koji se plaćaju imaju brojne predosti u odnosu na probni paket. Kod sklapanja ugovora o pretplati Vam omogućavamo raširen dostup do većeg broja projekata. Možete da izaberete koje radove i u kojim regijama želite da radite. Ako postanete naš pretplatnik, otvara vam se dostup do većih projekata i ozbiljnijih stranaka. Partnere sistema obaveštavamo o novom projektu odmah čim primimo projekat, dok su u probnom paketu projekti stari par dana. Sklapanje ugovora o pretplati Vam omogućava i brojne druge prednosti koje su predstavljene u rubrici paketi.

1. Kako da sklopim ugovor o pretplati?


Za ugovor o pretplati se obratite prodajnom delu za potporu partnera, i oni će Vam pomoći da izaberete ponudu i paket po Vašoj meri. Biće Vam sastavljen predračun ili ćemo vam poslati ugovor o pretplati. Pretplatu aktiviramo prvog radnog dana nakon potvrde o plaćanju predračuna.

2. Koliko dugo važi pretplata na Daibau.ba?


Validnost Vaše pretplate zavisi od toga kakav paket imate. Godišnja pretplata vredi od datuma plaćanja do datuma plaćanja sledeće godine. Kod mesečne pretplate Vam svakog meseca pošaljemo račun za prethodni mesec.

3. Kakve su mogućnosti paketa na Daibau.ba?


Aktuelnu ponudu paketa i cena možete pogledati na: Daibau, partnerski paketi. Nudimo vam pakete na osnovu mesečne i godišnje pretplate. Postoje i posebne opcije u slučaju potpisivanja ugovora o pretplati i saradnji na duži period.

4. Trenutno ne možemo da primamo projekte, šta mogu da uradim?


Ako ste trenutno prezauzeti poslom, javite Vašem administratoru i on će Vam, na period koji ste zahtevali, zaustaviti obaveštenja. Po iteku tog perioda će se obaveštavanje automatski ahtivirati. U tom periodu nije moguće zamrznuti pretplatu.

5. Šta da uradim ako se više ne bavim nekom delatnošću?


U slučaju da napuštate neku delatnost, javite nam da li se bavite nekim drugim delatnostiima od 220 koje imamo na Daibau. U slučaju da zatvarate preduzeće, u sistemu ćete biti deaktivirani.

Probajte besplatno i izaberite projekat koji želite!
Besplatno se registrujte i probajte sistem Daibau

Besplatno upišite preduzeće Aktuelni projekti
Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
© 2024 Daibau.ba | Sva prava su zadržana