Gradnja može biti stresna. Tu smo da pomognemo.

I u slučaju promene krova u odaljenom mestu ili polaganje keramike u centru grada, za skoro svaki projekat nalazimo bar 3 primerena preduzeća u što kraćem vremenskom roku. Tako uštedite energiju i znatno brže se dogovorite za izvođenje.

Besplatno, bez provizije!

Izvođačima ne uzimamo proviziju. Zato slanje potražnje i izbor predloženog izvođača ne stvara nikakve dodatne ili skrivene troškove za vas.

Za sve investitore ćemo uvek ostati besplatan sistem za gradnju.

Provereni lokalni izvođači

Kako bismo Vam smanljili rizike, proveravamo poslovanje preduzeća, iskustva na tržištu i objavljujemo njihove reference. Skupljamo i Vaše ocene i stučne preporuke i merimo odaziv izvođača.

Kvalitet preduzeća objektivno zbrajamo u ocenu od 1 do 10. Nekorektne izvođače isključujemo.

Radimo na transparentnosti na građevinskom tržištu.

Uprkos javno dostupnim bazama ne možete znati za koju delatnost je preduzeće specijalizovano. U većini slučajeva ne možete verovati ni samo preporukama. Neko, ko je dobro poslovao juče, danas može značajno smanjiti kvalitet usluge. Mi se trudimo da Vam sve te informacije sakupimo na jednom mestu.

ocena izvođača

Vaše mišljenje je temelj na kojem gradimo poverenje naših korisnika. Svako mišljenje utiče na ocenu izvošača. Svako preduzeće u sistemu je već bilo ocenjeno.

Izvođači ne mogu sami sebi napisati ocene. Ocene mogu ostaviti samo korisnici koji su kod njih izvodili radove.

Specijalisti za gradnju

Ostajemo verni građevini, gde Vam možemo pomoći našim stručnim znanjem i iskustvima. Kod nas možete naći više od 300 specijalizovanih kategorija iz područja građevine, renoviranja i projektovanja.

Daibau.ba smo osnovali arhitekti kao odgovor na naše lične probleme pri potrazi za odgovarajućim izvođačem.

Sve što vam treba za vašu gradnju i renoviranje

Besplatno predajte potražnju:

      Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
      © 2024 Daibau.ba | Sva prava su zadržana