Za područje

  Namještaj po mjeri Cijena

  Koliko košta pokućstvo po mjeri? Pokućstvo po mjeri je 30% skuplje, ali i znatno kvalitetnije od industrijskog. Cijena pokućstva po narudžbini zavisi od veličine, složenosti, materijala (puno drvo, iverica, medijapan, ultrapast, furnir, MDF ili OSB ploče) i, svakako, od majstora. Rok izrade je 1 do 4 mjeseca, a cijena izrade pokućstva po mjeri od furnirane iverice se kreće između 350 i 800 KM/m2. Da biste dobili tačnu cijenu, nacrtajte skicu ili priložite sliku, pa pošaljite upit našim najiskusnijim stolarima, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savjete o pokućstvu po mjeri.

  Brzo do majstora - lako i besplatno!
  Nađi majstore

  Cijena namještaja po mjeri


  Cijena pokućstva po mjeri za opremanje kuće ili stana. Cijena namještaja po mjeri i želji kupca. Cijena za furniranu ivericu.

  450.00 Km/m2

  VEOMA NISKA CENA
  600.00 Km/m2

  SREDNJA CENA
  600.00 Km/m2

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Druge cene za Namještaj po mjeri (2024)

  Kuhinje


  Koliko košta kuhinja po mjeri? Kuhinju možete obnoviti po vrlo pristupačnoj cijeni, ako samo ofarbat...

  Proverite i: Kuhinje po mjeri Cijena

  Dnevne sobe


  Koliko košta namještaj za dnevnu sobu? Cijena namještaja za dnevnu sobu i boravak može biti vrlo raz...

  Proverite i: Dnevne sobe, dnevni boravak Cijena

  Spavaće sobe


  Koliko košta spavaća soba po mjeri? Spavaća soba po mjeri je oko 30% skuplja, ali za toliko i kvalit...

  Proverite i: Spavaće sobe Cijena

  Dječije sobe


  Koliko koštaju dječije sobe? Dječija soba po mjeri je oko 30% skuplja, ali i za više od toliko kvali...

  Proverite i: Dječija soba, dječiji namještaj Cijena

  Kupatila


  Koliko košta kupatilski namještaj? Savremena kupatila su svojevrstan povratak prirodi jer se kamen i...

  Proverite i: Kupatila Cijena

  Namještaj od punog drveta


  Koliko košta nameštaj od punog drveta? Masivni komadi nameštaja su uvek 30% skuplji od iverice, ali ...

  Proverite i: Namještaj od punog drveta Cijena

  Ugradni plakari


  Koliko koštaju ugradni plakari? Ugradnim plakarima može da se mnogo bolje iskoristi određen prostor ...

  Proverite i: Ugradni plakari Cijena

  Kuhinjski pultovi


  Koliko koštaju kuhinjski pultovi? Cijena zavisi od širine pulta (standardna je 60 cm), dužine, poseb...

  Proverite i: Kuhinjski pultovi Cijena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Namještaj po mjeri - šta sve treba da znate?

  1. Namještaj po mjeri - šta sve treba da znate?

  Kada zatreba nov namještaj, najčešće se odlazi samo do prvog salona. Slučajno ili namjerno, nekako se gubi iz vida da to nisu stvari za jednokratnu upotrebu - treba da služe godinama i decenijama i isto toliko treba da su vam pred očima svakoga dana. Zato mislimo da je namještaj koji se radi po mjeri mnogo bolji izbor. Ne samo da se pravi od kvalitetnijih materijala, već je sasvim prilagođen prostoru u kome će biti, a svakako i vašim željama. Pokućstvo po narudžbini je naročito dobro rješenje za manje stanove ili prostorije nepravilnih oblika gde je svaki centimetar važan. Osim toga, ukorijenjena predrasuda da je takav namještaj i mnogo skuplji jeste upravo to - predrasuda. Posto je broj najrazličitijih vrsta i tipova materijala velik koliko i majstora kojima se možete obratiti, uvijek ćete naći kombinaciju koju sebi možete priuštiti. Pokućstvo po mjeri idealno je za sve prostorije - kuhinje, kupatila, sobe, mansarde - ali i za auto/kamp prikolice. Naročito je primjereno za mjesta koja najviše koristimo i na kojima se najduže zadržavamo, a tu su i višefunkcionalne jedinice kao što su ostave, garaže, saune, kuhinje, kupatila, ali i ugradni plakari, recimo.

  drven-namjestaj-po-mijeri.jpg
  Drveni namjestaj - po mjeri vaših želja i prostora

  1.1. Materijali za namještaj

  Za izradu namještaja i pokućstva po mjeri na raspolaganju su vam vrlo različiti materijali - različiti po kvalitetu, sastavu, izgledu i cijeni. Najkvalitetniji materijal je svakako puno drvo. Različite vrste drvne građe odlikuju drugačija tvrdoća, čvrstina, otpornost, boja i tekstura. Egzotične vrste drveća dostižu zaista visoke cijene. Kompromisno rješenje je iverica koja u suvom ambijentu može da traje koliko i pravo drvo, a košta daleko manje. Za pokućstvo je moguće kombinovati i druge materijale - metalne konstrukcije, aluminijumska kućišta, plastiku, staklo, kerok itd. Kao dobro rješenje može da se pokaže i kombinacija medijapana i furnira.

  1.2. Nacrti, skice

  Kaže se da kupujemo prvenstveno očima. Skice i nacrti pokućstva su zato vrlo važni. Nisu svi u mogućnosti da zamisle neku sliku, ali ako je vide nacrtanu ili animiranu, sa svih strana i iz svih uglova to je već druga stvar. Još korak dalje je fotomontaža, odnosno, vizuelizacija cijelog prostora i svih elemenata u njemu. 3D animacije nude mnogi saloni kao uslugu, a sigurno da takav pomoćni alat ima i stolar.

  2. Kako naći kvalitetnog stolara za namještaj po mjeri?

  Za pokućstvo nisu bitni samo kvalitetan materijal i dizajn, već i način izrade. Kada tražite dobrog majstora ne vjerujte jeftinim ponudama. Pravi majstori se lako prepoznaju po referencama, komentarima naručilaca kao i po preciznosti odgovora na vaš upit. Sve to na jednom mjestu naći ćete na našem portalu, Daibau.ba. Preporučujemo da se prije sklapanja ugovora svakako sastanete sa stolarom, pa ćete se i lično uvjeriti u njegovo znanje i to kako razumije ono što tražite.

  3. Pokućstvo po mjeri

  Kada se useljavate u novogradnju ili renoviran dom, neretko je potreban nov namještaj za sve prostorije. Skice rasporeda i nacrte unutrašnjeg uređenja možete povjeriti iskusnom arhitekti ili stručnjaku za enterijer. Na osnovu tih planova stolar će napraviti unikatno pokućstvo koje će po svemu tačno odgovarati i domu i vašem ukusu. Opremanje prostora ne znači samo unošenje komada namještaja; ono obuhvata i uređenje bojama, ogledalima, tapaciranjem, podnim, zidnim i plafonskim oblogama te brojnim dodacima drugih vrsta. U nastavku teksta, pažnju ćemo posvetiti pojedinačnim prostorijama i njima odgovarajućem namještaju po mjeri.

  3.1. Kuhinje

  U kuhinjama se često provodi dosta vremena. U njima ima puno opreme - od pribora za jelo i posuđa, preko namirnica do uređaja - sve mora biti funkcionalno i podređeno kuhanju, efikasno, praktično i izdržljivo. Zbog svega ovog, kuhinje se najčešće i rade po mjeri. Najprije se treba odlučiti za raspored elemenata. Slijede odluke o izgledu i boji - moderno ili klasično. Na red tada dolazi sama izrada dijelova: ormarića, frontova, pulta, maski za kuhinjske uređaje kao što su pećnica i frižider. Kuhinjski pult se nerijetko pravi od mramora, vještačkog kamena ili laminata. Na kraju dolazi sastavljanje i montiranje svih elemenata. Možete dodati bar i barske stolice. Kuhinja napravljena po narudžbini prosto mami na kulinarske izazove.

  3.2. Trpezarije

  Običaj zajedničkog uživanja u hrani oduvjek je bio važan dio svake kulture. Toga radi je trpezarija jedna od najvažnijih prostorija u kući i u njoj treba da se osjećate što je prijatnije moguće i vi i vaši gosti. Tom utisku dobrodošlice, komadi rađeni po narudžbini samo dodaju ekskluzivnost i jedinstvenost. Kaže se da je trpezarijski stol kralj u takvoj prostoriji, pa zamislite jedan masivan, od punog drveta možda, oblikovan po vašoj ideji, uz neku kombinaciju detalja od drugih materijala, poput čelika, aluminijuma, stakla, epoksidnih smola i sličnog. Uz njega su obavezne i stolice u istom stilu, pa kredenci, vitrine, police ili nešto drugo.   

  3.3. Kancelarijski namještaj

  Kancelarija opremljena s merom i ukusom, doprinosi koliko prijatnom ambijentu i većoj produktivnosti, toliko i utisku koji ostavljate na poslovne partnere. Namještaj po mjeri u ovom slučaju obično znači pisaće, konferencijske i kompjuterske stolove, stolice, fotelje, fiokare, kasete, plakare za registratore, klub-stočiće, police i drugo. Ako se još obrati pažnja na funkcionalan raspored, prijatne boje i opšti utisak, efekat će biti potpun.

  3.4. Spavaće sobe

  U spavaćim sobama se provodi skoro trećina života, stoga nije nebitno kako taj prostor doživljavate i kako utiče na vas. To okruženje vam je prvo pred očima kada se probudite i poslednje pred san. Osim što treba da vam je po ukusu i da zadovoljava vašu intimu, čini se da je krevet najvažniji element svake spavaće sobe. Uz njega idu ormani, plakari ili komode, fiokari i obavezni noćni stočići. Ako je prostor skučen, svi potrebni elementi mogu se napraviti tako da budu mobilni ili modularni, da se izvlače i uvlače, sklapaju ili savijaju ili da budu višefunkcionalni. Garderoberi su takođe odlično rješenje jer u njima sve može biti pokretno: pregrade, police, ladice, korpe, vješalice, držači i drugi elementi za odlaganje - i još bolje, sve se može bešumno kretati, na dodir.      

  3.5. Dnevni boravak

  Dnevna soba je nesumnjivo glavna prostorija modernog stila života - centar svakog doma. Pokućstvo za dnevni boravak pruža nevjerovatne mogućnosti izbora i kombinovanja u zavisnosti od rasporeda, materijala, veličina, boja i stilova. Stolar vam može napraviti unikatne komade namještaja kakvi su garnitura za sjedenje, police, biblioteke, regali i drugo, ali tačno po mjeri prostora i vaših želja.

  3.6. Dječje sobe

  Kaže se da sredina u kojoj djeca odrastaju ima neverovatan uticaj na njihov mentalni razvoj. Tu sredinu, osim porodice i okruženja, čini svakako i soba koju smatraju svojom. Promišljenim izborom zanimljivih oblika i boja te njihovim rasporedom, učinićete da dijete vrlo rado boravi u tom prostoru. Kada se pokućstvo za decu radi po narudžbini ono može biti i takvo da „raste“ s djecom: produživi kreveti, pregrade, pokretni elementi, kutije ili sanduci za igračke, a potom knjige i sportsku opremu, stočić za povijanje koji će kasnije biti fiokar, orman ili komoda i tako dalje.

  3.7. Kupatilski namještaj

  Poput spavaće sobe, i kupatilo je vrlo intiman prostor, u kome treba da se osjećate prijatno i opušteno. Osim sanitarija, stolar vam može napraviti ormariće, police, pregrade, držače, ram za ogledalo, korpu ili element za rublje ili sanitarna sredstva. U takve elemente mogu se postaviti ogledala ili LED rasvjeta. Materijali za ovakve komade namještaja moraju biti vodootporni, pa se najčešće preporučuje puno drvo.

  3.8. Predsoblja

  Ako ne želite da vaše predsoblje ili hodnik budu prepuni razbacane obuće, odeće i svakakvih rekvizita, razmislite o namještaju po mjeri. Predsoblje je prvo mjesto s kojim se neko sreće na vratima vašeg doma, pa je važno kakvo dočekuje ukućane i goste. Ugradni plakar po mjeri, udobna klupa, čiviluk, cipelarnik, stalak za kišobrane i torbe i razni držači, učiniće da se svako osjeća dobrodošlim.

  3.9. Garderobne sobe

  Kada raspolažete velikim prostorom i u mogućnosti ste da sebi priuštite tako nešto - obavezno preporučujemo garderobnu sobu. Ona je savršeno mjesto za odlaganje svega u jednom. Stolar će vam napraviti ugradni plakar ili više njih, „skockan kao kutija šibica“ sa svim detaljima za pakovanje i držanje svega i svačega - od ladica i pregrada za sitnice do korpi za najveće komade kao što su jorgani ili zimska oprema - i što je najvažnije, sve će izgledati uredno, sređeno i pregledno, a na dohvat ruke.

  4. Moderan namještaj po mjeri

  Pored unikatne opreme za cijele objekte ili prostore, stolari se bave i izradom posebnih komada namještaja. Oni mogu učiniti da cijelo mjesto odiše sasvim drugačijim karakterom. Naručite zato bar po nešto od komadnih elemenata za svaku prostoriju i odmah ćete vidjeti razliku.

  4.1. Ugradni plakari

  Stolari najčešće dobijaju narudžbine za ugradne plakare. Njihova najveća prednost jeste maksimalno iskorišćenje svakog raspoloživog kutka. Plakari se prave tako da idu od zida do zida, od poda do plafona. Mogu se napraviti uži za hodnik, garderobni za spavaće i dječje sobe, veći za dnevne boravke ili najveći za garaže i ostave. Svaki ugradni plakar čine funkcionalni elementi koji su zapravo i najvažniji - police, fioke, korpe, pregrade, nosači, držači, vješalice i drugo. Vrata im mogu biti klasična, krilna, ali i klizna i harmonika zbog uštede prostora. Najčešće se prave od drugačijeg materijala ili kombinacija ili s ogledalima.

  4.2. Plakari ispod stepenica

  Prostor ispod stepeništa zbog svog nepravilnog oblika često ostaje neiskorišten, a može da bude popriličan. Ako se obratite stolaru, dobićete ispune tačno po mjeri. Spolja, frontovi ili obloge će se sasvim stapati s okolinom, dok ćete u pregradama ili fiokama moći da držite sve - od papuča, cipela, igračaka, posteljine, sredstava za čišćenje do alata i zimske, letnje ili auto opreme.

  4.3. Sobna vrata

  Ulazna vrata su poput koncertne uvertire. Ako vam se ne sviđaju vrata koja se nude u katalozima i salonima ili na umu imate nešto posebno, angažujte stolara da vam to i napravi. Vrata mogu biti krilna, pokretna, klizna, harmonika ili segmentna. Mogu biti od punog drveta ili pak furnira, s otvorima i bez njih, skrivenim mehanizmima za otvaranje ili vidnim okovima. Kombinacije su beskonačne.

  4.4. Umjetnički namještaj

  Ponekad je dovoljan samo jedan predmet koji bi postao centralna tačka prostora. Takve komade možete naći u dizajnerskim i umjetničkim salonima. Ako napravite korak više, možete naručiti i sasvim svoj, jedinstven i neponovljiv komad koji bi za vas imao osim materijalne ili umjetničke i vrlo ličnu vrijednost.

  Tražite dobre izvođače radova za područje Namještaj po mjeri?

  Daibau.ba, pomažemo pri oceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Zadnji projekti

  Izraditi krevete

  Izraditi dva bijela krevetska okvira za madrace 90 x 200 cm, s ladicama, da stoje jedan do drugog. 1411.2 Km do 2352 Km

  ........

  Izrada kuhinje

  Potrebna izrada kuhinje od iverice 4 m, samo sudopera i elementi. 2646 Km do 4410 Km

  ........

  Izrada kancelarijskih i konferencijskih stolova, polica, ormara

  Potrebna izrada 3 kancelarijska stola dimenzija sirina 75cm,duzina 130cm,visina 75cm,

  Konferncijski sto duzine 200cm,sirine 90cm,visina standardna,

  3 pokretna ladicara uz kancelarijske stolove
  Police za odlaganje registratora,dubina 35cm,visina 220cm,sirina min.300cm.

  Dva ormara sa policama i vratima,visina do 180cm(nemam tacne mjere).

  Plus komoda sirine do 180cm a visine 115cm,dubina 35cm. 3528 Km do 5880 Km

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Izrada pločastog namještaja po mjeri po projektu, polica i stol
  Namještaj po mjeri, Sarajevo

  1800 Km do 3000 Km

  Cena, Dvokrilni ormar sa max 4 ladice, 96 x 176 m
  Namještaj po mjeri, Gornji vakuf

  360 Km do 600 Km

  Cena, Izrada kuhinje po mjeri, 6 m
  Namještaj po mjeri, Jajce

  1350 Km do 2250 Km

  Cena, Namještaj za kompletan stan prema projektu, cca 68 m2
  Namještaj po mjeri, Maglaj

  6300 Km do 10500 Km

  Cena, Izrada ormara za predsoblje, 1800x650x2200 mm
  Namještaj po mjeri, Goražde

  630 Km do 1050 Km

  Cena, Izrada namještaja po mjeri, 5 kom
  Namještaj po mjeri, Višegrad

  2700 Km do 4500 Km

  Cena, Šank, ugradni plakari i vrata - izrada i montaža, 5 kom
  Namještaj po mjeri, Sarajevo

  1800 Km do 3000 Km

  Cena, Izrada i montaža kompletnog namještaja,
  Namještaj po mjeri, Banja luka

  3600 Km do 6000 Km

  Cena, Izrada kuhinje, 200 x 60 cm
  Namještaj po mjeri, Sarajevo

  1350 Km do 2250 Km

  Cena, Izrada pulta, 1 komad
  Namještaj po mjeri, Sarajevo

  900 Km do 1500 Km

  Cena, Izrada i montaža ormara, 1 kom
  Namještaj po mjeri, Banja luka

  630 Km do 1050 Km

  Cena, Kooperanti za izradu tapaciranog namještaja po mjeri za dogogodišnju saradnju.,
  Namještaj po mjeri, Banja luka

  45000 Km do 75000 Km

  Cena, Izrada pulta, 1 kom
  Namještaj po mjeri, Gračanica

  900 Km do 1500 Km

  Cena, Izrada dečijih kreveta, 2 kom
  Namještaj po mjeri, Banja luka

  360 Km do 600 Km

  Cena, Izrada kuhinje i plakara, 1 kom kuhinja, 1 kom plakar
  Namještaj po mjeri, Zenica

  1800 Km do 3000 Km

  Cena, Izrada i ugradnja oramara po mjeri, 245 x 60 x 40 cm
  Namještaj po mjeri, Sarajevo

  630 Km do 1050 Km

  Cena, Izrada tv komode, špajza, ormarića i polica, 5 kom
  Namještaj po mjeri, Bijeljina

  900 Km do 1500 Km

  Cena, Izrada kuhinje po mjeri, 4.43 x 2.80 m
  Namještaj po mjeri, Stanari

  1350 Km do 2250 Km

  Cena, Izrada američkog plakara pod kosinom potkrovlja, širina 3.5 visina 2.20 ,do kosine 1.20 m
  Namještaj po mjeri, Banja luka

  900 Km do 1500 Km

  Cena, Izrada kuhinje po mjeri, 3,28 m
  Namještaj po mjeri, Banja luka

  1350 Km do 2250 Km

  Cena, Izrad i montaža ugradnog plakara, 2 x 2.6 x 0.65 cm
  Namještaj po mjeri, Istocno sarajevo

  900 Km do 1500 Km

  Cena, Izrada stola, Š:60, D:110, V:45 + 10cm
  Namještaj po mjeri, Zenica

  450 Km do 750 Km

  Cena, Izrad plakara za spavaću sobu, 280 x 255 x 160 cm
  Namještaj po mjeri, Tuzla

  900 Km do 1500 Km

  Cena, Izrada kreveta, 90x190 cm
  Namještaj po mjeri, Prijedor

  450 Km do 750 Km

  Cena, Izrada kuhinje po mjeri, 1.6 x 1.6 m
  Namještaj po mjeri, Brcko

  1350 Km do 2250 Km

  Cena, Izrada klub stola, 110cmx55cmx52cm
  Namještaj po mjeri, Banja luka

  540 Km do 900 Km

  Cena, Izrada ugaone garniture, 1 kom
  Namještaj po mjeri, Sarajevo

  360 Km do 600 Km

  Cena, Izrada kuhinje na "L", cca 4 x 1,6 m
  Namještaj po mjeri, Istocno sarajevo

  1350 Km do 2250 Km

  Cena, Izrada kuhinje ugradbene po mjeri, 2 i po + 2 m
  Namještaj po mjeri, Podlugovi

  1350 Km do 2250 Km

  Cena, Izrada stola za šminkanje, 1 kom
  Namještaj po mjeri, Višegrad

  180 Km do 300 Km

  Cena, Izrada komode, 2 komada
  Namještaj po mjeri, Banja luka

  450 Km do 750 Km

  Cena, Izrada i montaža kuhinje i američkog plakara, 180x195cm - kuhinja; 175 x 255 cm - plakar
  Namještaj po mjeri, Bijeljina

  4500 Km do 7500 Km

  Cena, Izrada kuhinje, 1 kom
  Namještaj po mjeri, Sarajevo

  1350 Km do 2250 Km

  Cena, Nabavka ploče za radni stol, dimenzije 200 x 110 debljina 4 cm
  Namještaj po mjeri, Hadžici

  90 Km do 150 Km

  Cena, Izrada polica od bijele iverice, 5 komada
  Namještaj po mjeri, Pale

  900 Km do 1500 Km  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Namještaj po mjeri cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  463+ Preduzeća za Namještaj po mjeri
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  ZATRAŽI PONUDU
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2024 Daibau.ba | Sva prava su zadržana