Za područje

  Garažna vrata Cijena

  Koliko koštaju garažna vrata? Na njihovu cijenu utiču različiti faktori: dimenzije, proizvođač, materijal, način otvaranja (ručni, automatski), izbor boje, debljina samih vrata ili lamela od kojih su te od tipa (pokretni, krilni, rolo, segmentni). Nabavka i montaža automatskih segmentnih garažnih vrata za jedan auto, širine 240-400 cm je između 1200 i 2500 KM. Rok isporuke je 1-2 mjeseca. Da biste dobili tačnu cijenu, pošaljite upit našim najiskusnijim ponuđačima garažnih vrata, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savjete o garažnim vratima.

  Brzo do majstora - lako i besplatno!
  Nađi majstore

  Cijena segmentnih garažnih vrata


  Cijena nabavke i montaže automatskih segmentnih garažnih vrata za jedan auto, pri čemu je debljina lamela u vratima 40 mm, a koja imaju motorni pogon i dva daljinska upravljača. Cijena segmentnih garažnih vrata dimenzija 240x200 cm (2125) ili 250x200 cm (212,5) je oko 600 EUR. Cijena segmentnih garažnih vrata dimenzija 300x210 cm (212,5) je oko 700 EUR. Cijena segmentnih garažnih vrata dimenzija 400x210 cm (212,5) je oko 800 EUR.

  120.00 Km/m2

  VEOMA NISKA CENA
  150.00 Km/m2

  SREDNJA CENA
  200.00 Km/m2

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Druge cene za Garažna vrata (2024)

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  Cijena industrijskih garažnih vrata

  Cijena industrijskih garažnih vrata. Cijena industrijskih garažnih vrata sa sistemom za brzo otvaranje. Cijena motornog pogona za vrata i montaže, dimenzija do 220x240 cm.


  kom

  Km/kom

  Km

  Cijena pokretnih garažnih vrata

  Cijena pokretnih garažnih vrata. Cijena pokretnih garažnih vrata koja se otvaraju ukoso i čija je površina imitacija drveta. Cijena motornog pogona za vrata i montaže, dimenzija do 220x240 cm.


  kom

  Km/kom

  Km

  Dvokrilna garažna vrata

  Cijena dvokrilnih garažnih vrata. Cijena klasičnih krilnih garažnih vrata čija je površina imitacija drveta. Cijena motornog pogona za vrata i montaže, dimenzija do 220x240 cm.


  kom

  Km/kom

  Km

  Rolo garažna vrata

  Cijena rolo garažnih vrata. Cijena rolo garažnih vrata čija je površina horizontalno šrafirana i obojena u bijelo. Cijena motornog pogona za vrata i montaže, dimenzija do 250x300 cm.


  kom

  Km/kom

  Km

  Segmentna garažna vrata s pješačkim vratima

  Cijena nabavke i montaže segmentnih garažnih vrata sa pješačkim vratima, pri čemu je debljina lamela u vratima 40 mm; pješačka vrata imaju nizak prag, samozatvarajuća su i imaju sigurnosne sklopke, motorni pogon i dva daljinska upravljača.
  Cijena segmentnih garažnih vrata s pješačkim vratima, 225x212,5 cm ili 237,5x212,5 cm je


  m2

  Km/m2

  Km
  okvirna cena
  Km
  Pošalji potražnju >

  Segmentna garažna vrata


  Koliko koštaju segmentna garažna vrata? Na njihovu cijenu utiču različiti faktori: dimenzije i mater...

  Proverite i: Segmentna garažna vrata Cijena

  Rolo garažna vrata


  Koliko koštaju rolo garažna vrata? Na njihovu cijenu najviše utiču dimenzije i materijal, ali i ponu...

  Proverite i: Rolo garažna vrata Cijena

  Pokretna garažna vrata


  Koliko koštaju pokretna garažna vrata? Na njihovu cijenu utiču različiti faktori: dimenzije i materi...

  Proverite i: Pokretna garažna vrata Cijena

  Krilna garažna vrata


  Koliko koštaju krilna garažna vrata? Na njihovu cijenu utiču različiti faktori: dimenzije i materija...

  Proverite i: Krilna garažna vrata Cijena

  Industrijska garažna vrata


  Koliko koštaju industrijska garažna vrata? Na njihovu cijenu najviše utiču dimenzije i način otvaran...

  Proverite i: Industrijska garažna vrata Cijena

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  GARAŽNA VRATA - SVE ŠTO TREBA DA ZNATE

  1.   Šta treba da znate o garažnim vratima prije kupovine?

  1.1. Zaštita garažnih vrata

  S obzirom na to da garažna vrata mogu biti i ulaz u vašu kuću, treba se postarati da budu i zaštitna. Odgovarajuća garažna vrata su sigurnosna onda kada su od čvrstih i izdržljivih materijala i imaju zaštitne načine zaključavanja. Najveću zaštitu pružaju dvostruka čelična vrata s čvrstim šarkama i daljinskim upravljanjem, zaštićenim tkz. roling kodom. Obratite pažnju i na to da su vrata atestirana protiv provala.

  1.2. Termoizolacija, nepropusnost i energetske uštede

  Garažna vrata mogu imati veze s energetskim gubicima. Na termoizolovanost garažnih vrata utiču: način otvaranja, materijali od kojih su vrata napravljena i njihova debljina te kvalitet postavljanja vrata. Ako želite da uštedite na troškovima grijanja, ugradite vrata s duplim zidom i izolacijom dovoljne debljine. Nije bez značaja ni nepropusnost (dobro zaptivanje) vrata. Poželjno je da dobri zaptivači budu sa sve tri strane duž ivica vrata, tako da sasvim štite unutrašnjost od gubitka toplote i uticaja vremenskih prilika.

  1.3. Klizna garažna vrata

  Klizno otvaranje vrata je uvijek vrlo praktično koliko i kad vrata idu skroz pod tavanicu garaže. Na taj način ostaje puno slobodnog prostora ispred same garaže ali i u njoj. Šta više, možete da parkirate i ispred samih vrata, a da time ne ugrožavate njihovo funkcionisanje.

  1.4. Sprečavanje oštećenja

  Garažnim vratima je potreban senzor kako ne bi došlo do kontakta s bilo čime što je ispred ili iza samih vrata; to, recimo, mogu biti dijete ili kućni ljubimac. Istovremeno, dizajnom vrata se sprečava uklještenje prstiju s obe strane vrata. Potencijalne nesreće i oštećenja vrata sprečavaju i zaštićene opruge koje time, istovremeno, ne dolaze u kontakt s nečistoćama ni drugim uplivima iz spoljne sredine, pa im je i radni vjek duži.

  2. Garažna vrata - kako da nađete ponuđača?

  2.1. Savijetovanje pre kupovine vrata i ugradnja

  Dobar ponuđač će vam posvetiti pažnju, detaljno objasniti sve funkcije i dogovoriti se sa vama oko svega neophodnog. Vrata će biti spremna u dogovorenom roku, a ponudiće i mogućnost ugradnje. Ugradnja treba da bude gotova za jedan dan kako bi se garažni otvor zatvorio što prije. Dobar ponuđač ima svoje iskusne i stručne majstore koji će vrata precizno montirati i, po potrebi, završiti i sve dodatne poslove.

  2.2. Garancija

  Prvi znak kvaliteta vrata je garantni rok. Ponuđači dobrih garažnih vrata nude desetogodišnju ili dužu garanciju na sama vrata, kao i petogodišnju garanciju na pogon i elektroinstalacije. U trenutku kada se garantni rok daje, vrata moraju biti sasvim ispravna, bez ikakvih vizuelnih ili funkcionalnih oštećenja. Takvu trajnost omogućavaju kvalitetni materijali i kvalitetan rad. U slučaju da, eventualno, dođe do bilo kakvog oštećenja, moraju biti obezbijeđeni svi rezervni dijelovi.

  2.3. Servis i održavanje

  Za garažna vrata s elektropodizačima preporučuje se i godišnji pregled ovlašćenog servisera. Nije manje značajno ni to što je kupcu obezbijeđen servis koji eventualne kvarove može brzo i kvalitetno da popravi.

  3. Različita garažna vrata

  3.1. Prema načinu otvaranja

  Automatska garažna vrata

  To su sva vrata s daljinskim upravljanjem. Daljinski upravljač će vas poštedijeti izlaska iz auta svaki put kad izlazite ili ulazite u garažu, a pri tom i izlaganju vremenskim neprilikama. Isto toliko puta će vas poštedijeti i potrage za ključevima jer daljinski upravljač uvijek treba da je u kolima.

  Pokretna garazna vrata
  Segmentna garažna vrata najbolje naležu i dihtuju

  Segmentna pokretna garažna vrata, segmetna klizna garažna vrata

  Segmentna garažna vrata su najčešći izbor kupaca. Ona su zapravo pokretna, odnosno, klizna, sastavljena iz više segmenata. Ova se vrata pri podizanju dijele na profile ili panele i tako podižu jedan po jedan da bi, kada skroz uđu pod tavanicu, opet bila jedinstvena cjelina. Klizna zidna vrata se otvaraju tako što se podijele na dva dijela i svako od krila klizi duž zida, u lijevu ili desnu stranu. Prednost ovakvih vrata je to što im ne treba mnogo mijesta za otvaranje i što vozač ima sasvim otvoren prolaz i odličnu preglednost. Ova vrata mogu imati izolaciju, a mogu biti i bez nje; takođe, jedan segment su tkz. pješačka vrata, a mogu imati i prozor. Segmentna vrata obično su na automatski pogon.

  Klasična pokretna garažna vrata

  To su, za razliku od segmentnih, obična vrata koja se cijela podižu i spuštaju i to ručno. Toga radi, umanjena je i preglednost prolaza. Slabost ovih vrata je i slabije  zaptivanje, a najčešće su i bez izolacije. Uglavnom se koriste za garaže u nizu, samostojeće i one kojima se unutrašnjost ionako ne grijje.

  Rolo garažna vrata

  Najvažnija karakteristika rolo vrata je ta što su sastavljena od lamela (običnih ili aluminijumskih) koja se pri otvaranju razdvajaju i motaju oko šine kao roletne te tako urolana stoje u kućištu iznad garažnih vrata. Lamele su najčešće izolovane. Prednost rolo garažnih vrata je i to što vam je cijeli garažni prostor na raspolaganju, pošto vrata ne zauzimaju nimalo mesta, bilo da su automatska ili ručna. Odlikuje ih i laka ugradnja, lijep izgled i tiho kretanje.

  Dvokrilna garažna vrata

  Zbog novih i boljih rešenja, dvokrilna vrata se sve manje koriste. Upotrebljavaju se obično za starije objekte koji ili imaju nižu tavanicu ili su uži od današnjih standarda. Dvokrilna garažna vrata mogu biti automatska, a obično su izolovana.

  Industrijska garažna vrata

  Ovo su veća vrata, i postavljaju se uglavnom tamo gde ima teretnih vozila kao što su kamioni - u fabrikama recimo, u skladištima, na selu na pomoćnim objektima, vatrogasnim stanicama i tako dalje. Imaju kompleksniju strukturu i jači motor u odnosu na kućna garažna vrata. Industrijska vrata najčešće imaju ugrađena i tkz. pješačka vrata, a mogu biti različitih dimenzija i boja.

  3.2. Podjela garažnih vrata prema materijalu

  Drvena garažna vrata

  Drvena vrata karakteriše zahtijevnije održavanje kako bi što duže zadržala svoj lijep izgled, ali su i dalje među najpopularnijima. Izgled garažnih vrata nije nebitan jer su ona dio veće cjeline i kao takva itekako utiču na utisak koji ostavlja cijela kuća. Izbor boja i vrsta drveta je veliki. Drvena garažna vrata su vrlo kvalitetna i izdržljiva, pa mogu trajati godinama ako ih dobro održavate. To konkretno znači da ih jednom godišnje treba prefarbati, prelakirati ili nauljiti kako biste uticaj vremenskih prilika sveli na minimum.

  Garažna vrata od vještačkih masa

  Garažna vrata od vještačkih masa, zapravo su PVC ili ABS vrata i takođe su među najpopularnijim, prvenstveno zbog povoljne cijene prema njihovoj dugotrajnosti te lakoj ugradnji i održavanju. Ne manje važno je i to što mogu biti vrlo lijepa, naročito ako su imitacija metalnih ili drvenih materijala. Nešto skuplji tip ovih vrata su ona od staklenih vlakana, tkz. fiberglasa jer su otporna na rđu, čvrsta su i ne zahtijevaju nikakvo održavanje.

  Aluminijumska garažna vrata

  Među svim materijalima za garažna vrata, najcijenjenija, najotpornija i najtrajnija su svakako metalna vrata. Garažna vrata od aluminijuma su odličan izbor za primorske krajeve, jer je aluminijum otporan na koroziju koliko i na uticaj soli i vlage. Povrh svega, ne treba im ni posebno održavanje. Aluminijumska garažna vrata su među najskupljima jer ostaju ista i nakon decenija upotrebe i izloženosti atmosferskim promenama.

  4. Akcije/Stil/trendovi garažnih vrata

  4.1. Staklena garažna vrata

  U današnje vrijeme, kada su garaže bolje izolovane zahvaljujući visokokvalitetnim termoizolovanim vratima, one ne služe više isključivo za držanje kola - sada mogu biti i vešernice, radionice, prostor za vježbu ili kućne kancelarije. U takvim slučajevima, vrijeme koje provodite u garaži zahtijeva i dobro osvijetljenje. Najnoviji trend su, stoga, vrata s prozorima koja odlično izgledaju i spolja i iznutra, a takvim čine i prostor. Ako želite da i garaža bude ispunjena svjetlošću, razmislite o odgovarajućim staklenim garažnim vratima. Ta elegantna vrata mogu biti vrlo čvrsta, ojačana jakim aluminijumskim okvirom. U svakom slučaju, vaša garaža nikada više neće izgledati isto.

  4.2. Smjele boje

  Prošlo je vreme standardnih bijelih garažnih vrata - sada su u trendu - baš kao i za same kuće - drske tamne boje! Izaberite onu koja se odlično slaže s bojom fasade, ali tako da se već izdaleka vidi gdje su tačno garažna vrata. Razmislite možda čak i o crnoj boji, jer je ona apsolutni hit u uređenju enterijera i eksterijera!

  4.3. Najnovije tehnologije

  Sasvim je izvesno da je samo pitanje vremena kada ćemo svi upravljati garažnim vratima preko WiFi i pametnih aplikacija za telefone. Pametna garažna vrata ćemo moći daljinski da otvaramo ili provjeravamo da li su dobro zaključana dok smo na poslu ili odmoru. Pametne tehnologije omogućavaju čak i to da određenim osobama kao što su čuvari, šetači pasa ili spremačice, u određeno vrijeme bude dozvoljen ulaz, a da vi ne morate biti u kući da im otvorite.

  4.4. Odgovarajući materijali

  U prošlosti, garažna vrata su se uglavnom pravila od gvožđa, drveta ili aluminijuma, dok su danas vrata koja najbolje naležu u okvir ona od sintetičkih materijala. Materijali kao što su PVC i fiberglas, sve su primamljiviji za kupce, jer su lagani, povoljnih cijena i jednostavni za održavanje, a pri tom su i čvrsti, izdržljivi, dobri izolatori i ima ih u bezbroj varijanti stilova i boja.

  Daibau.ba, pomažemo pri oceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Zadnji projekti

  Popravak rolo garaznih vrata

  Ne mogu da se podignu do kraja rolo vrata od garaze. Potrebna je popravka. 176.4 Km do 294 Km

  ........

  Popravka sekcionih garažnih vrata

  Potrebna je popravka sekcionih garažnih vrata , neće da se podignu, dižu se ručno sa lancem. 88.2 Km do 147 Km

  ........

  Izrada i montaža sekcionih garažnih vrata

  Potrebna izrada i montaža sekcionih garažnih vrata sa Bft motorom, vani zlatni hrast unutar bijela. Širina 3.00 m, visina 2,40 m.

  Kontakt putem Vibera. 1587.6 Km do 2646 Km

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Izrada i montaža CNC-ALU ograde, 53 mograde
  Garažna vrata, Tuzla

  1710 Km do 2850 Km

  Cena, Izrada i montaza garaznih sekcionih vrata sa pjesackim vratima, 2 kom
  Garažna vrata, Nova bila

  1440 Km do 2400 Km

  Cena, Izrada i montaža drvenih dvokrilnih garažnih vrata, 1 komad
  Garažna vrata, Sarajevo

  720 Km do 1200 Km

  Cena, Dvokrila PVC garažna vrata, 2,5 x 2,4
  Garažna vrata, Odžak

  630 Km do 1050 Km

  Cena, Nabavka i montaža garaznih vrata, 2 kom
  Garažna vrata, Prijedor

  1260 Km do 2100 Km

  Cena, Garažna vrata, 210 x 230 cm
  Garažna vrata, Sarajevo

  630 Km do 1050 Km

  Cena, Servis FAAC rampe 615, 1 kom
  Garažna vrata, Doboj

  90 Km do 150 Km

  Cena, Nabavka i montaža PVC stolarije i garažnih vrata, 4 kom
  Garažna vrata, Bijeljina

  1260 Km do 2100 Km

  Cena, Izrada garažnih vrata i PVC prozora sa roletnama, 2 kom + 4 kom
  Garažna vrata, Previja

  1980 Km do 3300 Km

  Cena, Nabavka i montaža garažnih vrata, 1 kom
  Garažna vrata, Stolac

  630 Km do 1050 Km

  Cena, Zamjena prozora i vrata na kuci, 27
  Garažna vrata, Capljina

  4500 Km do 7500 Km

  Cena, Izrada i ugradnja sekcionih garažnih vrata, 2 komada
  Garažna vrata, Sarajevo

  1620 Km do 2700 Km

  Cena, Izrada i ugradnja garažnih vrata, 5m x 3 m
  Garažna vrata, Bihac

  810 Km do 1350 Km

  Cena, Adaptacija otvora i izrada garažnih vrata, 2 m
  Garažna vrata, Blatnica

  900 Km do 1500 Km

  Cena, Izrada i ugradnja limenih garažnih vrata, podizna uz plafon, bez motora, 1 vrata
  Garažna vrata, Ilidža

  810 Km do 1350 Km

  Cena, Nabavka i montaža garažnih sekcionih vrata, 1 kom
  Garažna vrata, Novi grad

  630 Km do 1050 Km

  Cena, Izrada sekcionih garažnih vrata, 5 x 2.4 m
  Garažna vrata, Banja luka

  720 Km do 1200 Km

  Cena, Izrada i ugradnja ALU prozora, ALU vrata i garažnih vrata, Prozor - 1 kom; vrata - 1 kom; garažna vrata - 1 kom
  Garažna vrata, Ravno

  1800 Km do 3000 Km

  Cena, Taster za garažna vrata,
  Garažna vrata, Cazin

  90 Km do 150 Km

  Cena, Nabavka i montaža PVC prozora i sekcionih vrata, 9 kom, 3 kom
  Garažna vrata, Konjic

  3600 Km do 6000 Km

  Cena, Ugrađivanje motora na ulaznoj kapiji na elekto pogon, 1 kom
  Garažna vrata, Modrica

  90 Km do 150 Km

  Cena, Popravka garažnih sekcionih vrata, 1 kom
  Garažna vrata, Trebinje

  90 Km do 150 Km

  Cena, Izrada i ugradnja dvokrilnih garažnih vrata, 2 komada - 2.5 x 2 m
  Garažna vrata, Orašje

  1350 Km do 2250 Km

  Cena, Popravka garažnih vrata, 1 kom
  Garažna vrata, Sarajevo

  90 Km do 150 Km

  Cena, Izrada i montaža sekcionih garažnih vrata, 3 x 2.5 m - 1 kom
  Garažna vrata, Ilidža

  810 Km do 1350 Km

  Cena, Izrada i montaža sekcionih garažnih vrata sa motorom, cca 3600 cm x 2200 cm - 1 kom
  Garažna vrata, Sarajevo

  810 Km do 1350 Km

  Cena, Popravak motora za garažna vrata, 1 kom
  Garažna vrata, Sarajevo

  45 Km do 75 Km

  Cena, Popravak spojnice koja veže pogonski dio motora sa sekcijama vrata,
  Garažna vrata, Sarajevo

  45 Km do 75 Km

  Cena, Izrada i montaža rolo garažnih vrata, cca 320 x 300 cm, 300 x 300 cm
  Garažna vrata, Zvornik

  630 Km do 1050 Km

  Cena, Izrada i ugradnja garažnih vrata, 2.5 x 2.2 m
  Garažna vrata, Petrovo

  810 Km do 1350 Km

  Cena, Zamijena postojećih garažanih vrata novim sekcionim vratima, 1 kom - cca 2.5 x 2.2 m
  Garažna vrata, Sarajevo

  630 Km do 1050 Km

  Cena, Izrada i montaža automatskih rolo vrata, 1 kom
  Garažna vrata, Kakanj

  630 Km do 1050 Km

  Cena, Izrada i montaža garažnih vrata, cca 5 x 2 m
  Garažna vrata, Srbac

  630 Km do 1050 Km

  Cena, Garaža vrata, cca 2,19 x 2,28 m
  Garažna vrata, Sarajevo

  630 Km do 1050 Km  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Garažna vrata cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  179+ Preduzeća za Garažna vrata
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  ZATRAŽI PONUDU
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2024 Daibau.ba | Sva prava su zadržana