Garažna vrata Cijena

Koliko koštaju garažna vrata? Na njihovu cijenu utiču različiti faktori: dimenzije, proizvođač, materijal, način otvaranja (ručni, automatski), izbor boje, debljina samih vrata ili lamela od kojih su te od tipa (pokretni, krilni, rolo, segmentni). Nabavka i montaža automatskih segmentnih garažnih vrata za jedan auto, širine 240-400 cm je između 1200 i 2500 KM. Rok isporuke je 1-2 mjeseca. Da biste dobili tačnu cijenu, pošaljite upit našim najiskusnijim ponuđačima garažnih vrata, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savjete o garažnim vratima.

Zatražite ponudu:
NAĐI MAJSTORE

CIJENA SEGMENTNIH GARAŽNIH VRATA


Cijena nabavke i montaže automatskih segmentnih garažnih vrata za jedan auto, pri čemu je debljina lamela u vratima 40 mm, a koja imaju motorni pogon i dva daljinska upravljača. Cijena segmentnih garažnih vrata dimenzija 240x200 cm (2125) ili 250x200 cm (212,5) je oko 600 EUR. Cijena segmentnih garažnih vrata dimenzija 300x210 cm (212,5) je oko 700 EUR. Cijena segmentnih garažnih vrata dimenzija 400x210 cm (212,5) je oko 800 EUR.

120.00 Km/m2

VEOMA NISKA CENA
Km/m2

SREDNJA CENA
200.00 Km/m2

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Garažna vrata Cijena

DRUGE CENE ZA GARAŽNA VRATA

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Segmentna garažna vrata s pješačkim vratima

Cijena nabavke i montaže segmentnih garažnih vrata sa pješačkim vratima, pri čemu je debljina lamela u vratima 40 mm; pješačka vrata imaju nizak prag, samozatvarajuća su i imaju sigurnosne sklopke, motorni pogon i dva daljinska upravljača.
Cijena segmentnih garažnih vrata s pješačkim vratima, 225x212,5 cm ili 237,5x212,5 cm je


Km

Km/m2

m2
potražnja>

Rolo garažna vrata

Cijena rolo garažnih vrata. Cijena rolo garažnih vrata čija je površina horizontalno šrafirana i obojena u bijelo. Cijena motornog pogona za vrata i montaže, dimenzija do 250x300 cm.


Km

Km/kom

kom
potražnja>

Cijena pokretnih garažnih vrata

Cijena pokretnih garažnih vrata. Cijena pokretnih garažnih vrata koja se otvaraju ukoso i čija je površina imitacija drveta. Cijena motornog pogona za vrata i montaže, dimenzija do 220x240 cm.


Km

Km/kom

kom
potražnja>

Dvokrilna garažna vrata

Cijena dvokrilnih garažnih vrata. Cijena klasičnih krilnih garažnih vrata čija je površina imitacija drveta. Cijena motornog pogona za vrata i montaže, dimenzija do 220x240 cm.


Km

Km/kom

kom
potražnja>

Cijena industrijskih garažnih vrata

Cijena industrijskih garažnih vrata. Cijena industrijskih garažnih vrata sa sistemom za brzo otvaranje. Cijena motornog pogona za vrata i montaže, dimenzija do 220x240 cm.


Km

Km/kom

kom
potražnja>
Okupno:
POŠALJI POTRAŽNJU >

Segmentna garažna vrata


Koliko koštaju segmentna garažna vrata? Na njihovu cijenu utiču različiti faktori: dimenzije i mater...

Proverite i: Segmentna garažna vrata Cijena

Rolo garažna vrata


Koliko koštaju rolo garažna vrata? Na njihovu cijenu najviše utiču dimenzije i materijal, ali i ponu...

Proverite i: Rolo garažna vrata Cijena

Pokretna garažna vrata


Koliko koštaju pokretna garažna vrata? Na njihovu cijenu utiču različiti faktori: dimenzije i materi...

Proverite i: Pokretna garažna vrata Cijena

Krilna garažna vrata


Koliko koštaju krilna garažna vrata? Na njihovu cijenu utiču različiti faktori: dimenzije i materija...

Proverite i: Krilna garažna vrata Cijena

Industrijska garažna vrata


Koliko koštaju industrijska garažna vrata? Na njihovu cijenu najviše utiču dimenzije i način otvaran...

Proverite i: Industrijska garažna vrata Cijena

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

GARAŽNA VRATA - SVE ŠTO TREBA DA ZNATE

1.   Šta treba da znate o garažnim vratima prije kupovine?

1.1. Zaštita garažnih vrata

S obzirom na to da garažna vrata mogu biti i ulaz u vašu kuću, treba se postarati da budu i zaštitna. Odgovarajuća garažna vrata su sigurnosna onda kada su od čvrstih i izdržljivih materijala i imaju zaštitne načine zaključavanja. Najveću zaštitu pružaju dvostruka čelična vrata s čvrstim šarkama i daljinskim upravljanjem, zaštićenim tkz. roling kodom. Obratite pažnju i na to da su vrata atestirana protiv provala.

1.2. Termoizolacija, nepropusnost i energetske uštede

Garažna vrata mogu imati veze s energetskim gubicima. Na termoizolovanost garažnih vrata utiču: način otvaranja, materijali od kojih su vrata napravljena i njihova debljina te kvalitet postavljanja vrata. Ako želite da uštedite na troškovima grijanja, ugradite vrata s duplim zidom i izolacijom dovoljne debljine. Nije bez značaja ni nepropusnost (dobro zaptivanje) vrata. Poželjno je da dobri zaptivači budu sa sve tri strane duž ivica vrata, tako da sasvim štite unutrašnjost od gubitka toplote i uticaja vremenskih prilika.

1.3. Klizna garažna vrata

Klizno otvaranje vrata je uvijek vrlo praktično koliko i kad vrata idu skroz pod tavanicu garaže. Na taj način ostaje puno slobodnog prostora ispred same garaže ali i u njoj. Šta više, možete da parkirate i ispred samih vrata, a da time ne ugrožavate njihovo funkcionisanje.

1.4. Sprečavanje oštećenja

Garažnim vratima je potreban senzor kako ne bi došlo do kontakta s bilo čime što je ispred ili iza samih vrata; to, recimo, mogu biti dijete ili kućni ljubimac. Istovremeno, dizajnom vrata se sprečava uklještenje prstiju s obe strane vrata. Potencijalne nesreće i oštećenja vrata sprečavaju i zaštićene opruge koje time, istovremeno, ne dolaze u kontakt s nečistoćama ni drugim uplivima iz spoljne sredine, pa im je i radni vjek duži.

2. Garažna vrata - kako da nađete ponuđača?

2.1. Savijetovanje pre kupovine vrata i ugradnja

Dobar ponuđač će vam posvetiti pažnju, detaljno objasniti sve funkcije i dogovoriti se sa vama oko svega neophodnog. Vrata će biti spremna u dogovorenom roku, a ponudiće i mogućnost ugradnje. Ugradnja treba da bude gotova za jedan dan kako bi se garažni otvor zatvorio što prije. Dobar ponuđač ima svoje iskusne i stručne majstore koji će vrata precizno montirati i, po potrebi, završiti i sve dodatne poslove.

2.2. Garancija

Prvi znak kvaliteta vrata je garantni rok. Ponuđači dobrih garažnih vrata nude desetogodišnju ili dužu garanciju na sama vrata, kao i petogodišnju garanciju na pogon i elektroinstalacije. U trenutku kada se garantni rok daje, vrata moraju biti sasvim ispravna, bez ikakvih vizuelnih ili funkcionalnih oštećenja. Takvu trajnost omogućavaju kvalitetni materijali i kvalitetan rad. U slučaju da, eventualno, dođe do bilo kakvog oštećenja, moraju biti obezbijeđeni svi rezervni dijelovi.

2.3. Servis i održavanje

Za garažna vrata s elektropodizačima preporučuje se i godišnji pregled ovlašćenog servisera. Nije manje značajno ni to što je kupcu obezbijeđen servis koji eventualne kvarove može brzo i kvalitetno da popravi.

3. Različita garažna vrata

3.1. Prema načinu otvaranja

Automatska garažna vrata

To su sva vrata s daljinskim upravljanjem. Daljinski upravljač će vas poštedijeti izlaska iz auta svaki put kad izlazite ili ulazite u garažu, a pri tom i izlaganju vremenskim neprilikama. Isto toliko puta će vas poštedijeti i potrage za ključevima jer daljinski upravljač uvijek treba da je u kolima.

Pokretna garazna vrata
Segmentna garažna vrata najbolje naležu i dihtuju

Segmentna pokretna garažna vrata, segmetna klizna garažna vrata

Segmentna garažna vrata su najčešći izbor kupaca. Ona su zapravo pokretna, odnosno, klizna, sastavljena iz više segmenata. Ova se vrata pri podizanju dijele na profile ili panele i tako podižu jedan po jedan da bi, kada skroz uđu pod tavanicu, opet bila jedinstvena cjelina. Klizna zidna vrata se otvaraju tako što se podijele na dva dijela i svako od krila klizi duž zida, u lijevu ili desnu stranu. Prednost ovakvih vrata je to što im ne treba mnogo mijesta za otvaranje i što vozač ima sasvim otvoren prolaz i odličnu preglednost. Ova vrata mogu imati izolaciju, a mogu biti i bez nje; takođe, jedan segment su tkz. pješačka vrata, a mogu imati i prozor. Segmentna vrata obično su na automatski pogon.

Klasična pokretna garažna vrata

To su, za razliku od segmentnih, obična vrata koja se cijela podižu i spuštaju i to ručno. Toga radi, umanjena je i preglednost prolaza. Slabost ovih vrata je i slabije  zaptivanje, a najčešće su i bez izolacije. Uglavnom se koriste za garaže u nizu, samostojeće i one kojima se unutrašnjost ionako ne grijje.

Rolo garažna vrata

Najvažnija karakteristika rolo vrata je ta što su sastavljena od lamela (običnih ili aluminijumskih) koja se pri otvaranju razdvajaju i motaju oko šine kao roletne te tako urolana stoje u kućištu iznad garažnih vrata. Lamele su najčešće izolovane. Prednost rolo garažnih vrata je i to što vam je cijeli garažni prostor na raspolaganju, pošto vrata ne zauzimaju nimalo mesta, bilo da su automatska ili ručna. Odlikuje ih i laka ugradnja, lijep izgled i tiho kretanje.

Dvokrilna garažna vrata

Zbog novih i boljih rešenja, dvokrilna vrata se sve manje koriste. Upotrebljavaju se obično za starije objekte koji ili imaju nižu tavanicu ili su uži od današnjih standarda. Dvokrilna garažna vrata mogu biti automatska, a obično su izolovana.

Industrijska garažna vrata

Ovo su veća vrata, i postavljaju se uglavnom tamo gde ima teretnih vozila kao što su kamioni - u fabrikama recimo, u skladištima, na selu na pomoćnim objektima, vatrogasnim stanicama i tako dalje. Imaju kompleksniju strukturu i jači motor u odnosu na kućna garažna vrata. Industrijska vrata najčešće imaju ugrađena i tkz. pješačka vrata, a mogu biti različitih dimenzija i boja.

3.2. Podjela garažnih vrata prema materijalu

Drvena garažna vrata

Drvena vrata karakteriše zahtijevnije održavanje kako bi što duže zadržala svoj lijep izgled, ali su i dalje među najpopularnijima. Izgled garažnih vrata nije nebitan jer su ona dio veće cjeline i kao takva itekako utiču na utisak koji ostavlja cijela kuća. Izbor boja i vrsta drveta je veliki. Drvena garažna vrata su vrlo kvalitetna i izdržljiva, pa mogu trajati godinama ako ih dobro održavate. To konkretno znači da ih jednom godišnje treba prefarbati, prelakirati ili nauljiti kako biste uticaj vremenskih prilika sveli na minimum.

Garažna vrata od vještačkih masa

Garažna vrata od vještačkih masa, zapravo su PVC ili ABS vrata i takođe su među najpopularnijim, prvenstveno zbog povoljne cijene prema njihovoj dugotrajnosti te lakoj ugradnji i održavanju. Ne manje važno je i to što mogu biti vrlo lijepa, naročito ako su imitacija metalnih ili drvenih materijala. Nešto skuplji tip ovih vrata su ona od staklenih vlakana, tkz. fiberglasa jer su otporna na rđu, čvrsta su i ne zahtijevaju nikakvo održavanje.

Aluminijumska garažna vrata

Među svim materijalima za garažna vrata, najcijenjenija, najotpornija i najtrajnija su svakako metalna vrata. Garažna vrata od aluminijuma su odličan izbor za primorske krajeve, jer je aluminijum otporan na koroziju koliko i na uticaj soli i vlage. Povrh svega, ne treba im ni posebno održavanje. Aluminijumska garažna vrata su među najskupljima jer ostaju ista i nakon decenija upotrebe i izloženosti atmosferskim promenama.

4. Akcije/Stil/trendovi garažnih vrata

4.1. Staklena garažna vrata

U današnje vrijeme, kada su garaže bolje izolovane zahvaljujući visokokvalitetnim termoizolovanim vratima, one ne služe više isključivo za držanje kola - sada mogu biti i vešernice, radionice, prostor za vježbu ili kućne kancelarije. U takvim slučajevima, vrijeme koje provodite u garaži zahtijeva i dobro osvijetljenje. Najnoviji trend su, stoga, vrata s prozorima koja odlično izgledaju i spolja i iznutra, a takvim čine i prostor. Ako želite da i garaža bude ispunjena svjetlošću, razmislite o odgovarajućim staklenim garažnim vratima. Ta elegantna vrata mogu biti vrlo čvrsta, ojačana jakim aluminijumskim okvirom. U svakom slučaju, vaša garaža nikada više neće izgledati isto.

4.2. Smjele boje

Prošlo je vreme standardnih bijelih garažnih vrata - sada su u trendu - baš kao i za same kuće - drske tamne boje! Izaberite onu koja se odlično slaže s bojom fasade, ali tako da se već izdaleka vidi gdje su tačno garažna vrata. Razmislite možda čak i o crnoj boji, jer je ona apsolutni hit u uređenju enterijera i eksterijera!

4.3. Najnovije tehnologije

Sasvim je izvesno da je samo pitanje vremena kada ćemo svi upravljati garažnim vratima preko WiFi i pametnih aplikacija za telefone. Pametna garažna vrata ćemo moći daljinski da otvaramo ili provjeravamo da li su dobro zaključana dok smo na poslu ili odmoru. Pametne tehnologije omogućavaju čak i to da određenim osobama kao što su čuvari, šetači pasa ili spremačice, u određeno vrijeme bude dozvoljen ulaz, a da vi ne morate biti u kući da im otvorite.

4.4. Odgovarajući materijali

U prošlosti, garažna vrata su se uglavnom pravila od gvožđa, drveta ili aluminijuma, dok su danas vrata koja najbolje naležu u okvir ona od sintetičkih materijala. Materijali kao što su PVC i fiberglas, sve su primamljiviji za kupce, jer su lagani, povoljnih cijena i jednostavni za održavanje, a pri tom su i čvrsti, izdržljivi, dobri izolatori i ima ih u bezbroj varijanti stilova i boja.

DAIBAU.BA, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMIZRADA I MONTAŽA SEKCIONIH GARAŽNIH VRATA

Poštovani,

Potrebna izrada i montaža sekciona garazna vrata na daljinsko otvaranje dimenzija 4 x 2 m.

Unaprijed zahvalna. 1587.6 1 do 2646 Km


........

IZRADA I UGRADNJA SEKCIONIH GARAŽNIH VRATA

Poštovani,

potrebna izrada i montaža sekcionih garažnih vrata, antracit boja i dimenzije 220 x 250 cm.

Unaprijed zahvalan. 1587.6 1 do 2646 Km


........

IZRADA I UGRADNJA LIMENIH GARAŽNIH VRATA

Poštovani,

potrebna izrada i ugradnja limenih garažnih vrata dimenzija 240 x 200 cm , pod plafon , po mogućnosti pocinčana i bojena.

Unaprijed zahvalan. 1764 1 do 2940 Km


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

CENA, GARAŽNA VRATA SA STAKLIM, 1 KOM
Garažna vrata, Tolisa

540 Km do 900 Km

CENA, GARAŽNA SEKCIONA VRATA, 1KOM, 6M2
Garažna vrata, Matuzici

1080 Km do 1800 Km

CENA, ROLO GARAŽNA VRATA BEZ MOTORA , 2.40 X 2.20 M
Garažna vrata, Sarajevo

630 Km do 1050 Km

CENA, IZRADA I MONTAŽA ROLO GARAŽNIH VRATA, 300 X 220 CM
Garažna vrata, Sarajevo

1350 Km do 2250 Km

CENA, GARAŽNA VRATA NA DALJINSKI, 3,96 X 2,23 M
Garažna vrata, Capljina

720 Km do 1200 Km

CENA, GARAŽNA VRATA NA DALJINSKI, POTREBNO STRUČNO LICE DA IZMJERI
Garažna vrata, Mostar

585 Km do 975 Km

CENA, GARAŽNA ROLO VRATA, 5 X 2,3 M
Garažna vrata, Sarajevo

810 Km do 1350 Km

CENA, SEKCINA GARANA VRATA, 5600×2300 MM
Garažna vrata, Sarajevo

1350 Km do 2250 Km

CENA, GARAŽNA VRATA SA MOTOROM NA DALIINSKO OTVARANJE, 3 KOMADA
Garažna vrata, Gracanica

1800 Km do 3000 Km

CENA, ROLO VRATA: IZRADA I UGRADNJA, 2.60M X 2.90M
Garažna vrata, Prnjavor

765 Km do 1275 Km

CENA, PONUDA ZA GARAŽNA VRATA SA POSTAVLJANJEM, I UKLANJANJEM STARIH, 260X200 CM
Garažna vrata, Visoko

855 Km do 1425 Km

CENA, IZRADA GARAŽNIH VRATA, 235 X 207 CM
Garažna vrata, Sarajevo

900 Km do 1500 Km

CENA, IZRADA I MONTIRANJE GARAŽNIH I SEKCIJSKIH VRATA, 4 KOMADA
Garažna vrata, Šamac

2880 Km do 4800 Km

CENA, IZRADA I MONTAŽA SEKCIONIH GARAŽNIH VRATA U TAMNO SIVOJ BOJI, 1 KOMAD
Garažna vrata, Banja luka

585 Km do 975 Km

CENA, IZRADA GARAŽNIH VRATA, 2 KOMADA
Garažna vrata, Bijeljina

1620 Km do 2700 Km

CENA, SKIDANJE STARIH I UGRADNJA NOVIH GARAŽNIH VRATA, 1 KOMAD
Garažna vrata, Sarajevo

765 Km do 1275 Km

CENA, SEGMENTNA VRATA, 6 M2
Garažna vrata, Mostar

585 Km do 975 Km

CENA, IZRADA I UGRADNJA GARAŽNIH VRATA I UNUTARNJE MALTERISANJE GARAŽE(ZAŠTITA OD VLAGE), 10 / 35 M2
Garažna vrata, Sarajevo

585 Km do 975 Km

CENA, IZRADA PVC VRATA ZA GARAŽU, BOJA BIJELA ILI CRNA, 2 KOMADA
Garažna vrata, Ilidža

1260 Km do 2100 Km

CENA, IZRADA I UGRADNJA ROLO GARAŽNIH VRATA, CCA.250 CM (ŠIRINA) X 223 CM (VISINA).
Garažna vrata, Sarajevo

1350 Km do 2250 Km

CENA, PREPRAVKA I MONTAŽA POSTOJEĆIH LIMENIH GARAŽNIH VRATA. , 1
Garažna vrata, Sarajevo

90 Km do 150 Km

CENA, IZRADA I MONTAŽA GARAŽNIH ROLO VRATA (HRVATSKA), 238 X 188 CM
Garažna vrata, Gradiška

900 Km do 1500 Km

CENA, IZRADA I UGRADNJA GARAŽNIH VRATA, 5 X 2.5 M
Garažna vrata, Modrica

990 Km do 1650 Km

CENA, IZRADA I UGRADNJA ROLO GARAŽNIH VRATA2.30X3.20, 2.30X3.20= 6.5M²
Garažna vrata, Banja luka

720 Km do 1200 Km

CENA, IZRADA I MONTAŽA ULAZNIH VRATA, GARAŽNIH VRATA I ROLETNI, 4 KOMADA
Garažna vrata, Maglaj

1440 Km do 2400 Km

CENA, POPRAVAK GARAŽNIH VRATA, 1 KOMAD
Garažna vrata, Prud

90 Km do 150 Km

CENA, SEKCIONA GARAŽNA VRATA , 3 KOMADA
Garažna vrata, Prnjavor

2430 Km do 4050 Km

CENA, SEKCIONA GARAŽNA VRATA, 1 KOMAD
Garažna vrata, Ljubuški

900 Km do 1500 Km

CENA, GARAŽNA I ULAZNA VRATA , 2 KOMADA
Garažna vrata, Srebrenik

3600 Km do 6000 Km

CENA, GARAŽNA VRATA, 1 KOMAD
Garažna vrata, Prijedor

720 Km do 1200 Km

CENA, PODIZNA ILI KRILINA GARAŽNA VRATA., 1 KOMAD
Garažna vrata, Sarajevo

450 Km do 750 Km

CENA, GARAŽNA PANELNA VRATA NA DALJINSKI UPRAVLJAČ, 2 KOMADA
Garažna vrata, Doboj

1260 Km do 2100 Km

CENA, GARAŽNA VRATA, CCA 2 X 2 M
Garažna vrata, Vrnograc

630 Km do 1050 Km

CENA, GARAŽNA VRATA, 2,2X2,8 M
Garažna vrata, Tuzla

450 Km do 750 Km

CENA, GARAŽNA VRATA SA BRAVOM, 3000X2100MM
Garažna vrata, Tuzla

900 Km do 1500 Km

CENA, SEKCIONA VRATA, 3M
Garažna vrata, Busovaca

720 Km do 1200 KmPogledaj druge završene projekte i cene

Garažna vrata cenovnik

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

142+ PREDUZEĆA ZA GARAŽNA VRATA
BESPLATNE USLUGE
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

Tražite dobre izvođače radova za područje GARAŽNA VRATA?

BIH
DAIBAU.BA

00387 32 911 295

© 2023 Daibau.ba | Sva prava su zadržana