Odlučni, da olakšamo gradnju i renovaciju

DaiBau.ba smo stvorili sa glavnim ciljem da učinimo srpsko građevinsko tržište transparentnim i povežemo dobre izvođače sa dobrim strankama

gradnjom se bavimo samo jednom u životu

Upravo zato moramo projekat shvatiti ozbiljno. I sami smo se u karijeri suočavali sa problemom dostupnosti informacija, gubljenjem vremena i stresu kod traženja primerenih preduzeća. Želimo da Vama, korišćenjem sistema DaiBau.ba bude mnogo lakše.

Naša priča

Specijalisti za gradnju

Nakon realizacije prvog arhitektonskog projekta mi je postalo jasno da je dobre izvođače teško pronaći. Nisam mogao da razumem zašto te informacije nigde zapravo nisu sakupljene i uređene.

Martin Pelcl
arhitekta, direktor i osnivač

Kada sam renovirao stan sam shvatio da, uprkos tome da sam arhitekta, ne poznajem puno izvošača. Informacije putuju od usta do usta, puno ih se izgubi ili su pogrešne. To bi moglo da bude urađeno dosta bolje, zato smo Martin i ja zavrnuli rukave i napravili DaiBau, koji, na našu veliku radost, sada uspešno funkcioniše već nekoliko godina.

Gregor Černelč
arhitekta, osnivač, vođa razvoja

Ostajemo verni građevini, gde Vam možemo pomoći našim stručnim znanjem i iskustvima. Kod nas možete naći više od 300 specijalizovanih kategorija iz područja građevine, renoviranja i projektovanja.DaiBau.ba smo osnovali arhitekti kao odgovor na naše lične probleme pri potrazi za odgovarajućim izvođačem.

Povezujemo internet i građevinsku industriju

Ako su preporuke i podaci o tome kojom vrstom radova se bavi građevinsko preduzeće do nedavno bili dostupni samo na osnovu usmene preporuke, želimo to da promenimo. Zato gradimo prvi specijalizovani sistem za gradnju..

Naša Ekipa

Sve što vam treba za
vašu gradnju i renoviranje

besplatno predajte potražnju:

   BIH
   DAIBAU.BA

   Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6
   2000 Maribor, Slovenia

   00387 32 911 299

   KONTAKTI

   Potražnje: 00387 32 911 299
   Preduzeća: 00387 32 911 299

   GLOBALNE STRANICE

   www.daibau.com
   www.daibau.at
   www.mojmojster.net
   www.emajstor.hr
   www.daibau.rs
   www.daibau.sk
   www.daibau.ro
   © 2020 DaiBau.ba | Sva prava su zadržana