Za područje

  Drvene kuće, Brvnare Cijena

  Koliko košta drvena kuća? U zavisnosti od dostupnosti, kvaliteta i vrste drvne građe, drvene kuće zaista mogu biti mnogo prijatnije za život od zidanih. Drvene kuće su i inače zdravije od drugih kuća. U brvnari je vrlo prijatno već na 18°C te je i manje energije potrebno za grijanje nego u klasičnoj kući. Prednost je svakako i brzina gradnje. Ako želite drvenu i u kratkom roku useljivu kuću, odlučite se za montažnu. Možete od tesara naručiti i potpuno unikatnu. Cijene brvnare s mansardom i unutrašnjom izolacijom kreću se između 1100 i 1.500 KM/m2. Da biste dobili tačnu cijenu pošaljite upit našim najiskusnijim tesarima, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savjete o drvenim kućama.

  Brzo do majstora - lako i besplatno!
  Nađi majstore

  Cijena brvnare


  Cijena brvnare s unutrašnjom izolacijom. Cijena za brvnaru s potkrovljem, izolovanu s unutrašnje strane.

  1000.00 Km/m2

  VEOMA NISKA CENA
  1300.00 Km/m2

  SREDNJA CENA
  1600.00 Km/m2

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Druge cene za Drvene kuće, brvnare (2024)

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Drvene kuće - šta sve treba da znate?

  1. Drvene kuće - šta sve treba da znate?

  Život u drvenoj kući je iskustvo koje se ne može porediti ni sa jednim drugim. Drveni stambeni objekti omogućavaju opuštanje i uživanje u zdravoj sredini. Bilo da je u naselju ili, još bolje, usred nekog idiličnog pejzaža, drvo samo po sebi ima osobine koje su vrlo korisne za ljude. Ovaj smo tekst posvetili toj temi.

  Drvene kuće su otpornije na vremenske uticaje i druge prirodne elemente, dugotrajne su, energetski efikasne i neškodljive po okolinu, pa stoga nude sve preduslove za miran, srećan i zdrav životni ambijent.

  drvene-kuce.jpg
  Drvene kuće su otporne na vremenske i druge uticaje, dugotrajne su, energetski i troškovno efikasne, a svakako odlične i za prirodnu sredinu

  1.1. Prirodna izolacija

  Drvo je odličan prirodni izolator. Čak i kada je napolju vrlo hladno u kući od punog drveta temperatura je ujednačena. Iznenadni padovi ili skokovi spoljne temperature nemaju bezmalo nikakav uticaj na unutrašnjost drvenog objekta. Nasuprot tome, svako kolebanje spoljnih uticaja ostavlja itekakve posljedice na zidane objekte. Boravak u ambijentu stabilne temperature je vrlo prijatan i udoban, a isto toliko i zdrav.

  1.2. Drvenu kuću odlikuju odlične izolacija i klima

  Drvo je poznato i po odličnim izolacionim karakteristikama. Na druge građevinske materijale poput betona, cementa i metala temperature itekako utiču. Većina tih materijala se širi na visokim temperaturama a skuplja na niskim, i drvo u tome nije uzuzetak; međutim, promjene ne mijenjaju čvrstinu, strukturu niti teksturu drveta kako to čine s drugim materijalima, nanoseći im štetu. Drvo „diše“, širi se i skuplja, ali se kvalitativno ne mijenja. Ako vremenski uslovi i prouzrokuju neko oštećenje ono će svakako biti manje nego na zidanoj kući. Drveni objekti su zato i dugotrajniji. Osim toga, drvo je samo po sebi i odličan regulator vlage.

  1.3. Akustične prednosti drvene kuće

  Mnogi muzički instrumenti su napravljeni od drveta zbog njegovih akustičkih kvaliteta. Iz istog razloga koncertne dvorane se oblažu drvetom. Drvo upija zvuk, smanjuje buku i eho. Sve ove kvalitete dobija i kuća napravljena od drvne građe, obezbeđujući ukućanima mirno i tiho okruženje.

  1.4. Energetska efikasnost drvene kuće

  Drveni objekti su energetski zaista efikasni. Zbog svih prirodnih izolacionih svojstava drvenu kuću zimi treba manje zagrijavati, a ljeti manje hladiti. Rekli smo da je temperatura unutrašnjosti relativno stabilna ma kakva da je u spoljnoj sredini. Ta stabilnost omogućava i manju zavisnost od grijucih i rashladnih tijela, odnosno, klimatizacije, koja troši mnogo struje.

  1.5. Zaštita od struje

  Drvene kuće su sigurnije od drugih i kada je u pitanju električna energija, pošto drvo nije električni provodnik. Isto tako, vrlo je malo vjerovatno da u drvenoj kući izbije požar zbog kratkog spoja. Jednako male šanse ima i udar groma.

  1.6. Drvene kuće su lijepe

  Kuća od drveta je i na prvi pogled prijatnija i ljepša od drugih zgrada. Prirodan oblik i struktura drveta čine kuću privlačnom i zanimljivom. Čini se da one samom svojom pojavom djeluju opuštajuće, primamljivo i gostoljubivo. Drveno pokućstvo i umjetnički predmeti samo naglašavaju estetiku i stil dizajna koliko i same arhitekture.

  1.7. Drvene kuće su dobre za prirodnu sredinu

  Zbog ekonomičnije upotrebe energije drvene kuće stvaraju i manje ugljen-monoksida. Ljudi koji se brinu o zaštiti prirodne sredine često se odlučuju za ovakav dom. Uz to, drvo kao dugotrajan građevinski materijal pomaže u očuvanju sigurne, čiste i zdrave okoline.

  1.8. Prirodna sredina

  Drvene su kuće posebno pogodne za ruralno okruženje ili okruženje u blizini šuma, daleko od zagađenih i bučnih urbanih područja. Život u takvim domovima donosi i velike zdravstvene benefite.

  1.9. Lako i jednostavno postavljanje

  Drvo je lagan materijal koji se vrlo lako i lijepo oblikuje. Isporuka i montaža drvene kuće je stoga brza i jednostavna, a svakako i povoljne cijene, naročito u poređenju s klasičnom betonskom gradnjom. U slučaju i da dođe do nekog oštećenja, mijenja se samo taj dio bez ikakvog uticaja na ostatak građevine.

  1.10. Drvene kuće su dugotrajne

  Drvo ne podleže oksidaciji. Oksidacija je razlog pojave korozije i oštećenja na svakoj metalnoj konstrukciji. Ako je, pak, konstrukcija drvena, trajaće duže, manje će pokazivati znake starenja i habanja, a svakako će se lakše održavati i, eventualno, popravljati.

  2. Izaberite kvalitetnog ponuđača ili graditelja

  2.1. Stepen završenosti kuće

  Prije nego što rešite da potražite nekoga ko će vam izgraditi drvenu kuću, treba da odlučite i to do koje građevinske faze ćete ići. Ponuđači i graditelji uglavnom nude tri stepena završenosti objekta:

  - spolja završen objekat: kuća ima krov, stolariju i fasadu;
  - delimični „ključ u ruke“: kuća izgleda kao prava kuća, spolja završena, a unutra su gotovi grubi radovi postavljanja instalacija, postavljene su gipsano-kartonske oplate zidova i plafona, završeni podovi;
  - „ključ u ruke“: objekat je sasvim završen, spreman za unos pokućstva i useljenje stanara.

  Ukoliko se prvi put nalazite u ovakvoj situaciji da podižete kuću te nemate iskustva ili vremena da se bavite tehnikalijama izgradnje koliko i s izvođačima radova i pružaocima usluga, preporučujemo da se opredelite za varijantu „ključ u ruke“. Tako će put do sopstvenog doma biti brži, sigurniji, jeftiniji, ali i definitivno manje stresan. Sarađivaćete samo s jednim izvođačem radova koji će brinuti o svim detaljima i garantovati za materijal, rad i usluge.

  2.2. Prikupljanje ponuda

  Kada izbor ponuđača ili izvođača suzite na dva ili tri, možete početi i s traženjem ponuda. Ponude će biti onoliko obimne i detaljne koliko budu i vaši zahtjevi. Vrlo je važno da svim firmama zadate iste parametre plana. Videćete da će se ponude razlikovati i ako postavite iste uslove. Boljom možete smatrati onu ponudu koja bude opširnija, detaljnija i s taksativno navedenim neophodnim poslovima, uslugama i materijalima. Dobra ponuda je i ona koja sadrži tačno navedene radove koji ne ulaze u datu cijenu.

  Iskreno govoreći, razlike u ponudama izvođača ili ponuđača identičnih proizvoda, razlikovaće se u nekoliko hiljada. Ako su razlike baš velike, znajte da su isto tolike i u kvalitetu. Često ponuđači mogu da ponude nižu cijenu birajući jeftiniju opremu; tako se nađe PVC stolarija bez sjenila, radijatorsko grijanje na plinsku peć, minimalna izolacija i tako dalje. Toga radi, vrlo pažljivo i stavku po stavku proučite predlog, prije no što potpišete ugovor. Nižu cijenu ponude izvođači umeju lako da nadoknade skupljim naknadnim radovima koji nisu bili uvršteni u ponudu, a koji će morati da budu izvršeni.

  Savetujemo i da, ukoliko nemate nikakvog iskustva s ovakvim stvarima, obezbedite stručnu pomoć kao što je nadzornik gradnje koji će ponude razmotriti i, eventualno, pregovarati umjesto vas.

  2.3. Tražite iskusne izvođače s dobrim referencama!

  Predlažemo da izvođače i ponuđače koji nude vrlo niske cijene sasvim zaobiđete. To su uglavnom početnici koji ubrzo ustanove da sa takvom zaradom neće uspjeti da pokriju ni sopstvene rashode, a kamoli da nešto zarade. Neki bankrotiraju, neki zatvore firmu i nestanu ili otvore drugu i tome slično. U svakom slučaju, najgore prođe naručilac. Svega ovoga radi, savjetujemo da se opredijelite za preduzeće s višegodišnjim iskustvom i odličnim referencama. Svakako provjerite u javno dostupnim informacijama i njihovo poslovanje prethodnih godina. Ako se u takve poslove ne razumijete, angažujte stručnjaka koji to zna. Trošak stručnjaka i nadzornika gradnje biće zanemarljiv u odnosu na vrednost investicije, pa se nemojte izlagati riziku.

  2.4. Garancija i profesionalnost

  Na kraju krajeva, odluka o tome koga ćete angažovati zavisi i od toga kako lično doživite i ocijenite nečiju profesionalnost, stručnost i iskrenost, ali i od toga koliko vam se svide referentni objekti. Naravno, ni cijena nije manje važna stavka. Kada se sve poklopi, znajte da ste našli svog graditelja. Profesionalnost se najbolje vidi po načinu i ozbiljnosti na koje je ponuda sastavljena, a stručnost po tome kakvi su savjeti i predlozi ili primjedbe na eventualne nedostatke u nacrtima i planovima za projekat. Ne manje bitne su garancija nepromenljivosti cijene, potrebno osiguranje, sertifikati, stručnost majstora, dugoročna saradnja s podizvođačima i kontinuirano pozitivno poslovanje firme. Niska cijena koja znači nekvalitetne materijale, rad i usluge na kraju će se pretvoriti u svoju suprotnost. Ipak, morate biti svjesni da ni garancije ne mogu biti stopostotne. Ponuđači uglavnom nude garantni rok od oko 30 godina na konstrukciju i zaista vrlo rijetko dolazi do problema takvog tipa. Mnogo su češće i opasnije greške kod radova za koje se daje dvogodišnja garancija, mada se one skoro nikad ne pokažu u tom roku. Zbog toga su toliko važni iskustvo, stručnost i profesionalnost izvođača radova i kvalitet materijala. Takve stvari će najlakše vidjeti stručnjak pri razgledanju referentnog objekta.

  3. Drvena kuća - montažna, skeletna ili masivna?

  3.1. Montažna kuća

  Najraširenija varijanta drvenih kuća na našim prostorima je montažna drvena kuća kojoj se u pogonu naprave čitave stranice. To znači da se u fabrici izrade stranice kuće i svakoj ugrade prozori i prozorske daske, izolacioni i fasadni sloj te unutrašnje obloge. Pripreme se i oblože i plafonski elementi. Konstrukcija je drveni okvir s odgovarajućim stubovima te donjom i gornjom prirubnicom. Stabilnost takvog skeleta obezbjeđuje se postavljanjem drveno-cementnih, OSB ili gipsano-vlaknenih ploča s obe strane konstrukcije. Te ploče su istovremeno i zaštita od oluja ili zemljotresa. Prostor između ploča popunjava se termoizolacijom od mineralne vune. Sa spoljne strane preko toga dolazi sloj stiropora i tankoslojne fasade. Unutrašnja strana se uglavnom oblaže gipsano-kartonskim pločama. Kvalitetniji tipovi ovakvih kuća imaju izolaciju i za instalacione vodove. Slabost montažnih kuća su parne membrane (polivinilna folija), zbog kojih kuća ne može da „diše“ i kojima se poništavaju svi pozitivni efekti drvne građe. Kod izrade ovakvih objekata valja znati da promjene, odnosno, prepravke nisu više moguće kad kuća uđe u proizvodnju. Otud proizilazi da kuća mora biti planirana krajnje pažljivo i definisana do posljednjeg detalja. Ako hoćete da kuća bude zaštićena od zemljotresa proveru projekta mora da obavi i inženjer-statičar koji će odrediti način kotvljenja i povezivanja konstrukcije. Dakako, biće neophodno i da se izvođači radova striktno drže takvih odredbi.

  3.2. Skeletna kuća

  Razvojem savremenih tehnologija skeletna drvena gradnja, koja postoji već stotinama godina, stupila je u novo razdoblje. Skeletna izgradnja zapravo znači da je ram kuće skelet (na stubovima) koji stoji samostalno bez upotrebe ploča. Ovi stubovi omogućavaju dijagonalno i unakrsno povezivanje i ne dozvoljavaju da se objekat pomjera niti prevrne. Izrada moderne skeletne drvene kuće počinje kompjuterskim planovima, proračunima i nacrtima za izvođenje koji se gotovi prenose u kompjuterske mašine za obradu drveta (CNC mašine). Ove mašine sjeku i obrađuju sve neophodne dijelove tačno prema nacrtima. Gotove komponente se na kraju isporučuju na gradilište gde ih iskusni majstori slažu i sastavljaju. Prvo se sastavlja konstrukcija kuće, potom noseći i pregradni zidovi. Drveni elementi od kojih su spoljni zidovi najčešće su pravougaonog preseka 8x18 cm. Sa spoljne strane skeletne konstrukcije uglavnom se postavljaju drveno-vlaknaste ploče, a s unutrašnje ljepljene, OSB ploče. Međuprostor se puni izolacijom od celuloznih vlakana ili nekom drugom vrstom termoizolacije. S unutrašnje strane ostaje još šupalj instalacioni sloj koji se zatvara gipsano-kartonskim pločama. Unutrašnji zidovi su kod skeletne gradnje zapravo noseći i zato se sastavljaju od drvenih elemenata većeg presjeka, onih za spoljne zidove.

  Odlike skeletne kuće su stabilnost konstrukcije i otpornost tako da je ona u stanju da podnese i olujno nevrijeme i zemljotres. Budući da nema parne membrane, i u samoj kući ambijent i atmosfera su izuzetni za boravak. Izgradnja skeletnih objekata je svojevrstan izazov, pošto zahtjeva vrlo precizno planiranje i tačno konstruisanje, besprekornu nepropusnost, svestranu zaštitu od oštećenja i još mnogo toga, pa  se zato prihvataju isključivo najvještiji profesionalci.

  3.3. Masivna drvena kuća

  3.3.1. Drvena kuća od unakrsno ljepljenih ploča

  Ta tehnologija se danas koristi koliko pri gradnji privatnih kuća toliko i za zahtjevne objekte kakvi su hotelske ili stambene zgrade kao i svojevrsni javni objekti.

  Izgradnja ovog tipa omogućava podizanje spoljnih zidova bez postavljanja parne membrane i bez ljepljenja ljepljivim trakama. Na taj način objekat postaje nepropustan, ali istovremeno je otvoren i može da diše. Osnovni građevinski materijal za ovakve masivne drvene kuće je troslojna, unakrsno ljepljena ploča debljine 10 cm. U poređenju sa skeletnim zidovima, zapremina drveta u unakrsno ljepljenim zidovima je 4 puta veći. Na spoljnim zidovima je sloj izolacije (mineralna vuna, drvena vlakna ili pluta) presvučen tankim malterom. S unutrašnje strane je šupalj sloj kroz koji prolaze instalacije i zatvoren gipsano-kartonskim pločama. Međuetažne ploče su sastavljene od unakrsno postavljenih armiranih ploča u više slojeva tako da im ukupna debljina bude 14-24 cm. Mnogi se investitori odlučuju za otvorenu drvenu tavanicu koja se kasnije može zatvoriti gipsano-kartonskim pločama, ako zatreba. Drveni objekti od unakrsno ljepljenih ploča imaju odlične statičke karakteristike i veoma su otporni na oštećenja koja izazivaju zemljotres i požar. Uz sve to, nude i velike mogućnosti oblikovanja i zahtjevnosti konstrukcija. Montaža je brza i jednostavna. U poređenju sa skeletnom gradnjom izolacija na spoju sa zidanim podrumom ili temeljnom pločom je deblja. Mogu se postaviti i skrivena sjenila i tako izbjeći metalni nosači. Na zidanom podrumu je izolacija deblja, a i sakrivena sjenila se lakše ugrađuju. Drveni objekti od unakrsno ljepljenih ploča imaju još bolje toplotne karakteristike od skeletnih. I prenos zvuka kroz prostor je slabiji. Objekti od unakrsno ljepljenih ploča su dugotrajniji od svih ostalih sistema gradnje drvetom.

  3.3.2. Brvnara

  Brvnare se danas grade uglavnom kao vikendice. Nisu primjerene za stalan život pošto ne ispunjavaju energetske zahtjeve postavljene savremenim standardima. Da bi postale energetski efikasne trebalo bi ih dodatno izolovati i spolja i iznutra. Postavljanjem parnih membrana radi nepropusnosti u svakom slučaju bi se narušile prirodne odlike brvnare i suštinski bi se promjenili njen izgled i boravišni ambijent. Međutim, tehnologije u građevinarstvu su danas znatno uznapredovale te omogućavaju neka manje drastična rješenja. Recimo, da bi se sprečilo stujanje vazduha između balvana mogle bi da se upotrebe određene zaptivne smjese. Istinu govoreći, sada se brvnare prave i od ljepljenih ploča čiji se spojevi kompjuterski projektuju, a prave ih CNC mašine.

  4. Postupak sastavljanja montažne drvene kuće

  Kupovina drvene montažne kuće obično podrazumeva isporuku i sklapanje na gradilištu. Ukoliko se sklopi takva vrsta pogodbe, isti izvođač radova može da se pobrine i za sve pripremne građevinske radove koji prethode podizanju kuće - iskop građevinske jame, izradu temelja, razvod vodova i komunalne priključke kao i sve druge poslove. Naravno, obavljanje svih tih radova možete prepustiti i nekom drugom građevinskom preduzeću. Sastavni moduli montažne kuće prave se u kontrolisanom fabričkom okruženju što praktično znači da će biti gotovi u dogovorenom roku i odgovarajućeg kvaliteta za koje proizvođač garantuje.

  4.1. Transport

  Kada se sve komponente završe tovare se na teretnjake po unapred osmišljenom planu utovara i transporta. Taj plan se, pak, pravi prema redosljedu montaže elemenata, tako da oni na gradilište stižu u pravilnom redosljedu i tačno na vrijeme.

  4.2. Montaža drvene kuće

  Montažni objekat uvijek sastavljaju dobro obučeni i uigrani majstori čime se osigurava da će sve biti urađeno tačno prema projektu. Zahvaljujući savremenim i efikasnim tehnologijama rada drvena kuća se može montirati u sasvim kratkom roku. Zajedno s završnim radovima, montaža prosječne porodične kuće traje između jednog i tri mjeseca, u zavisnosti od zahtijevnosti i obima radova.

  4.3. Završni radovi

  Kada se objekat sastavi, počinju završni radovi: postavljanje krovnog pokrivača, završnog sloja fasade, ugradnja unutrašnje opreme, elektroinstalacija, vodovodni i kanalizacioni vodovi, grijanje i ventilacija. Tu su još unutrašnji zavšni radovi, a kakvi i u kom obimu zavisi od dogovorenog sa kupcem.

  4.4. Montaža drvene kuće na kompaktnim gradilištima

  Tehnologija montaže danas omogućava izvođenje radova čak i na srazmerno malim, kompaktnim gradilištima, odnosno, u vrlo skučenom prostoru. U tom slučaju se moduli direktno sa teretnjaka postavljaju na svoje mjesto u objektu. Na taj se način izbjegava gomilanje elemenata na gradilištu čime bi se prostor još više suzio, a manipulisanje mašinama sasvim otežalo.

  Tražite dobre izvođače radova za područje Drvene kuće, brvnare?

  Daibau.ba, pomažemo pri oceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Zadnji projekti

  Izrada brvnare

  Izrada brvnare od oko 6 x 7 m. Nemam projekat, ali bih izvodio radove u narednih mjesec ili dva. 52920 Km do 88200 Km

  ........

  Izrada drvene kuće - brvnare

  Potrebna je izrada drvene kuće brvnare PLANINKA dimenzije 5 x 5 m. 17640 Km do 29400 Km

  ........

  Izrada drvene vikendice

  Izrada drvene vikendice. Kontakt putem Vibera. Nemamo projekat. Na sprat da bude. 52920 Km do 88200 Km

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Izrada drvene kuće - brvnare, 80 m2
  Drvene kuće, brvnare, Tomislavgrad

  27000 Km do 45000 Km

  Cena, Vrtna kućica, cca 12 m2
  Drvene kuće, brvnare, Dvorovi

  1080 Km do 1800 Km

  Cena, Drvena vikendica, cca 20 m2
  Drvene kuće, brvnare, Zenica

  18000 Km do 30000 Km

  Cena, Uraditi vrtnu kućicu, cca 3,5 x 4 m
  Drvene kuće, brvnare, Banja luka

  900 Km do 1500 Km

  Cena, Izrada brvnare, cca 7 x 7 m
  Drvene kuće, brvnare, Banja luka

  27000 Km do 45000 Km

  Cena, Izrada vrtne kućica, cca 3 x 2,5 m
  Drvene kuće, brvnare, Banja luka

  1620 Km do 2700 Km

  Cena, Izrada ljetne kuhinje, cca 5 x 5 m
  Drvene kuće, brvnare, Istocno sarajevo

  4500 Km do 7500 Km

  Cena, Izrada brvnare, cca 8 x 9 m
  Drvene kuće, brvnare, Zenica

  27000 Km do 45000 Km

  Cena, Izrada brvnare u Hrvatskoj - Opuzen, 60 m2
  Drvene kuće, brvnare, Mostar

  27000 Km do 45000 Km

  Cena, Izrada drvene ladare, 65 m2
  Drvene kuće, brvnare, Banja luka

  3150 Km do 5250 Km

  Cena, Izrada brvnare na ključ, cca 30 m2
  Drvene kuće, brvnare, Stanari

  22500 Km do 37500 Km

  Cena, Prizemna kuća od profilisanih brvana, cca 7 x 8 m
  Drvene kuće, brvnare, Teslic

  27000 Km do 45000 Km

  Cena, Izrada A - frame vikendice, cca 30 m2
  Drvene kuće, brvnare, Zenica

  27000 Km do 45000 Km

  Cena, Izrada brvnare, 30 m2, u prizemlju i gore mozda 15 m2
  Drvene kuće, brvnare, Bosanski petrovac

  1080 Km do 1800 Km

  Cena, Izgradnja vikendice, A frame, cca 30 m2
  Drvene kuće, brvnare, Pale

  13500 Km do 22500 Km

  Cena, Izrada drvene brvnare "A" frame princip, cca 45 m2
  Drvene kuće, brvnare, Banja luka

  27000 Km do 45000 Km

  Cena, Drvena kućica, 15-20 m2
  Drvene kuće, brvnare, Celinac

  12600 Km do 21000 Km

  Cena, Izrada brvnare - kućice za odmor, cca 35 m2
  Drvene kuće, brvnare, Bugojno

  18900 Km do 31500 Km

  Cena, Izrada drvenih kućica, 3 komada
  Drvene kuće, brvnare, Mostar

  90000 Km do 150000 Km

  Cena, Izrada bungalova, 20-25 m2
  Drvene kuće, brvnare, Tuzla

  10800 Km do 18000 Km

  Cena, Gradnja A frame brvnare, cca 30 m2
  Drvene kuće, brvnare, Bijeljina

  18900 Km do 31500 Km

  Cena, Od vlastitih trupaca iz privatne šume jelove napraviti šadrvan, cca 50 m2
  Drvene kuće, brvnare, Kakanj

  2700 Km do 4500 Km

  Cena, Izrada vikendice od punih balvana, 60-70 m2
  Drvene kuće, brvnare, Gradacac

  37800 Km do 63000 Km

  Cena, Izrada drvene kuće, cca 50 m2
  Drvene kuće, brvnare, Srbinje

  27000 Km do 45000 Km

  Cena, Izrada drvene kuće - brvnare, cca 70 m2
  Drvene kuće, brvnare, Hadžici

  27000 Km do 45000 Km

  Cena, Drvena kucica,
  Drvene kuće, brvnare, Cazin

  5400 Km do 9000 Km

  Cena, Izgradnja brvnare, 40 - 50 m²
  Drvene kuće, brvnare, Pale

  31500 Km do 52500 Km

  Cena, Izrada drvene kuće, 9 x 8 m
  Drvene kuće, brvnare, Gradiška

  45000 Km do 75000 Km

  Cena, Izrada brvnare, 36 m2
  Drvene kuće, brvnare, Capljina

  21150 Km do 35250 Km

  Cena, Izrada brvnare s potkrovljem, cca 5 x 6 m i terasa pri prizemlju 2 x 5 m
  Drvene kuće, brvnare, Glamoc

  18900 Km do 31500 Km

  Cena, Izrada drvene brvnare ili drvena kućice, cca 30 m2
  Drvene kuće, brvnare, Tomislavgrad

  18000 Km do 30000 Km

  Cena, Izrada brvnare - A frame, 6 x 6 m
  Drvene kuće, brvnare, Gornji ribnik

  21060 Km do 35100 Km

  Cena, Izgradnja brvnare A-forma, 60 m2
  Drvene kuće, brvnare, Lukavac

  27000 Km do 45000 Km

  Cena, Izrada male brvnare, do 30 m2
  Drvene kuće, brvnare, Sanski most

  16200 Km do 27000 Km

  Cena, Izrada brvnare, cca 100 m2
  Drvene kuće, brvnare, Orašje

  58500 Km do 97500 Km  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Drvene kuće, brvnare cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  77+ Preduzeća za Drvene kuće, brvnare
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  ZATRAŽI PONUDU
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2024 Daibau.ba | Sva prava su zadržana