Renoviranje kupatila Cijena

Koliko košta potpuno renoviranje kupatila? Cijena renoviranja kupatila zavisi od obima potrebnih radova koji mogu biti skidanje pločica i sanitarija, odvoz šuta, grubi vodoinstalaterski i zidarski radovi, priprema poda i zidova te postavljanje keramičkih pločica, fugovanje i poslovi suhe montaže. Po želji, u toku renoviranja postavlja se i podno grijanje koje, naravno, povećava izdatke. Adaptacija kupatila je, gledano iz ugla renoviranja cijelog stana, najskuplji dio zbog instalacija i sanitarija, a pogotovo ako mora da se izmiještaju odvodi ili cijevi. Tako računamo da renoviranje kupatila može da košta od 3000 do čak 1000 KM. Pritom, cijena ne raste geometrijskom progresijom, već naprotiv – opada: manje kupatilo ispada skuplje po m2. Potpuno renoviranje kupatila uključuje zamjenu keramike, instalacija i sanitarija, a ako sav materijal izvođač radova nabavlja sam, onda i cijena može da varira no, sve u svemu, izlazi oko 1000 KM/m2. Da biste dobili tačnu cijenu, pošaljite upit našim najiskusnijim stručnjacima, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savjete o ovoj temi.

Zatražite ponudu:
NAĐI MAJSTORE

CIJENA RENOVIRANJA KUPATILA


Cijena potpunog renoviranja kupatila: zamjena keramičkih pločica, instalacija i sanitarija.

800.00 Km/m2

VEOMA NISKA CENA
Km/m2

SREDNJA CENA
1200.00 Km/m2

NAJVIŠA CENA
ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
Renoviranje kupatila Cijena

DRUGE CENE ZA RENOVIRANJE KUPATILA

vaša količina

jedinica

okvirna cena

vaša cena

Demontaža stare sanitarne opreme


Km

Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom
potražnja>

Krečenje zidova i plafona u kupatilu:


Km

Km/m2

m2

Km


Km/m2

m2

Km


Km/m2

m2
potražnja>

WC šolja


Km

Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom
potražnja>

Ugradni vodokotlić GEBERIT + dugme za ispiranje


Km

Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom
potražnja>

Umivaonik


Km

Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom
potražnja>

Kada za kupanje


Km

Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom
potražnja>

Tuš - kada


Km

Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom
potražnja>

Tuš - kanaleta (700mm)


Km

Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom
potražnja>

Pisoar


Km

Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom
potražnja>

Bide


Km

Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom
potražnja>

Slavina


Km

Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom
potražnja>

Bojler


Km

Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom
potražnja>

Radijator (600 x 1800 mm)


Km

Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/


Km


Km/kom

kom
potražnja>

Mašina za pranje veša


Km

Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom
potražnja>

Kupatilski ormarići


Km

Km/kom

kom

Km


Km/kom

kom
potražnja>

Lijepljenje pločica

Polaganje zidnih i podnih unutrašnjih pločica standardnih dimenzija lijepkom Ceresit CM 9 na zidove na približno 50m2. Fugiranje pločica Ceresit CE 40, otporno na plijesan i abraziju.


Km

Km/m2

m2

Km


Km/m2

m2

Km


Km/m2

m2

Km


Km/m2

m2

Km


Km/m2

m2
potražnja>
Okupno:
POŠALJI POTRAŽNJU >

Da li Vam je kalkulator bio koristan?

Ideje za uređenje doma

Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

RENOVIRANJE KUPATILA - SVE ŠTO TREBA DA ZNATE

1. Šta sve trebate da znate prije početka renoviranja kupatila?

1.1. Obim radova pri renoviranju

Prije nego što počnete s bilo kakvim planiranjem, postavite sebi neka pitanja i razmislite o odgovorima. Dojadio vam je samo stari umivaonik ili želite kompletnu promenu prostorije? Želite li da ostane nešto staro? Treba li menjati kompletne instalacije - vodovod, kanalizaciju, struju - ili ne? Da li instalacije - sve ili jednu, dvije - treba zameniti djelimično ili sasvim? Želite li da elementi u kupatilu ostanu na svojim mjestima ili biste i to da rearanžirate? Hoćete li zadržati iste elemente recimo umivaonik, kadu, toalet ili biste možda i bide, dupli umivaonik, tuš-kabinu ili čak saunu? Od ovakvih pitanja i odgovora zavisi obim radova, a samim tim i ukupan trošak renoviranja.

1.2. Inspiracija za renoviranje

Kako kupatilo izgleda stvar je ličnog ukusa. Pre nego što počnete planiranje sami i odete u salon kupatilske opreme ili se obratite arhitekti, bilo bi dobro da imate što jasniju ideju o tome kako će kupatilo izgledati po renoviranju, odnosno, kako ga zamišljate. Razgledanje slika u raznim specijalizovanim magazinima ili na sajtovima možda će vam biti od velike pomoći, pa čak i pravljenje svojevrsnog kolaža takvih slika.

Renoviranje kupatila
Kupatilo kao prostor za potpuno novo iskustvo uživanja

1.3. Aspekt zajedničkog stanovanja

U zgradama sa više stanova, naročito u starogradnjama, dobro je da o svojim namerama obavestite upravnika zgrade i komšije. Zapravo, po najnovijem Zakonu o stanovanju iz 2019. to vam je i obaveza. Na oglasnu tablu u ulazu treba da okačite obaviještenje u kome će stajati da će se u stanu tom i tom, od datuma tog do tog (okvirno) odvijati radovi te da molite za razumijevanje i izvinjavate se zbog eventualnih neugodnosti. Šta više, skoro svaki rad na vodovodnoj instalaciji zahtijeva zatvaranje vode na glavnom ventilu, odnosno, isključivanje svih na vertikali ili u cijelom ulazu/zgradi, pa će biti potrebno da i to najavite komšijama. U tom smislu biće korisno, ako ne znate, da saznate  gdje se tačno nalazi glavni ventil da bi kasnije vašim majstorima bio lako dostupan.

1.4. Nepredviđeni radovi

Renoviranje kupatila, u principu, može biti nepredvidivo. Može se reći da se, naročito kod renoviranja, pravo stanje ne može znati sve dok se ne počne sa radovima te se zidovi i pod otvore. Na primjer, naročito u starijim zgradama, odvodne kanalizacione cijevi su zajedničke i njihovo stanje je vrlo upitno. Kada hoćete zamijenu cijevi, ponekad je neophodno ući i u komšisko kupatilo, a on/ona to, recimo, ne dozvoljava. Ili se pokaže da je noseća konstrukcija poda drvena, pa se mora napraviti nov, samonoseći pod od armiranog betona. U suprotnom, jednog dana bi neko mogao završiti u krilu komšije s donjeg sprata dok se kupa. Često se, takođe, dešava, da su zidovi u kojima su instalacije krhki, oslabljeni, sležu se ili nešto slično, pa se moraju ojačati.

Moderno klasicno kupatilo
Klasični elementi u sasvim savremenom kupatilu

1.5. Planiranje i priprema

Upravo zbog svega što smo do sada pominjali, planiranje i priprema radova su vrlo bitni. Svakako, ne manje značajno je da sarađujete s dobrim i iskusnim arhitektama i izvođačima radova. Prije nego što se sa radovima počne, dobro bi bilo da, pored detaljnog plana, imate spreman i sav potreban materijal.

2. Izbor izvođača renoviranja

Prilikom renoviranja kupatila, jako je važna saradnja s izvođačima radova koji mogu da po svom iskustvu predvide određene situacije i prije nego što počnu, a kada se nepredviđene situacije eventualno dogode, da takođe znaju kako brzo i efikasno da djeluju.

Otvoreno kupatilo renoviranje
Kupatilo je danas otvoren i fluidan prostor

2.1. Arhitekta ili salon

2.1.1. Savijetovanje i planiranje kupatila u salonu

U salonima keramike ili kupatilske opreme uglavnom nacrte kupatila možete dobiti besplatno ili po simboličnoj cijeni ili se troškovi planiranja računaju kao popust, ukoliko odlučite da po tom planu sav materijal i kupite. Tlocrt s tačnim dimenzijama kupatila treba da uradite sami i ponesete ga sa sobom. Odlično će biti, pri tom, ako znate kako želite da novo kupatilo izgleda ili bar imate neku predstavu o tome. Ipak, savijetodavac će vašem planu dodati samo elemente koji su na prodaji u njihovom salonu, tako da ćete s te strane biti donekle uskraćeni. Imajte u vidu i to da prodavci u salonu uglavnom nisu školovani stručnjaci unutrašnjeg uređenja, već trgovci.

2.1.2. Arhitekta/dizajner enterijera kupatila

Da bi riješenje preuređenja kupatila bilo optimalno u svakom pogledu, preporučujemo da se ipak odlučite za pomoć arhitekte ili dizajnera enterijera. Njegov prvenstveni interes nije u tome da vam proda najskuplje proizvode, već da osmisli inovativno rešenje shodno vašim potrebama, željama i mogućnostima, a i u granicama realnih mogućnosti u postojećem stanju. Tako u salonu, na primer, najčešće savijetuju pločice od poda do plafona, čak i onda kada vi razmišljate o drugim mogućnostima i kada to nije u skladu sa savremenim tendencijama oblikovanja. Elementima kupljenim ili izrađenim po mjeri, arhitekta će iskoristiti na najbolji način svaki pedalj prostora i uz odgovarajuće osvijetljenje, to novo kupatilo će biti pravo otkrovenje. Pored planova i nacrta, arhitekta će se postarati i za nadzor nad izvođenjem radova u saglasnosti sa planiranim do najsitnijih detalja. Suština dobrog uređenja uvjek su upravo ti, najsitniji detalji!

2.2. Izvođači renoviranja

Renoviranje kupatila je zahtjevan projekat, zato što uključuje skoro sve faze izgradnje, a samim tim i brojne majstore različitih profila. Nadalje, oni međusobno moraju biti dobro usklađeni, koliko vremenski toliko i zanatski. Dakako, i njihov rad treba da je dobro planiran i koordinisan.

Zidar je majstor koji se bavi rušenjem ili zidanjem zidova, ravnanjem zidova ili podova, otvaranjem zidova za postavljanje nove instalacije, pravljenjem estriha, postavljanjem hidroizolacije zidova ili podova i sličnim.

Vodoinstalater je majstor koji razvodi vodovodne i kanalizacione cijevi, ugrađuje vodokotlić za toalet, podne sifone, ugrađuje dio armature u pod te na kraju postavlja i priključuje sve santitarije. Neki vodoinstalateri su specijalizovani za centralno grijanje, odnosno, postavljaju podno ili radijatorsko grijanje.

Električar razvodi električne instalacije, spaja i priključuje uređaje, montira rasvijetu i slično.

Keramičar postavlja sve vrste keramike.

Stolar će vam napraviti i postaviti dijelove kupatilskog namiještaja koje želite po mjeri.

Staklorezac će napraviti i postaviti stakleni zid ili stranice tuš-kabine, ogledala ili vrata kupatila po narudžbini.

Moler je majstor koji će na kraju okrečiti dijelove kupatila u dva sloja i to prvi pred završetak radova, a drugi kada sve ostalo bude gotovo.

Drugi završni slojevi

Umjesto keramike, danas postoje mnogi materijali i riješenja za finalne slojeve kupatila. Tako, recimo, keramičke pločice na zidovima može da zameni mikrotoping (dekorativni betonski premaz tj. microtopping), a na podovima parket. Zidovi se mogu, naročito pored tuša, oblijepiti vodootpornim tapetama, ali za to će biti potrebni i odgovarajući majstori.

2.3. Pogodba „ključ u ruke“

Različiti izvođači radova, kao i neki arhitekti, nude renoviranje kupatila „na ključ u ruke“. To praktično znači da preuzimaju svu odgovornost za cijelo renoviranje. Riječju, ako sklopite pogodbu sa njima, biće odgovorni za stručnost i kvalitet radova u dogovorenom roku i po unapred dogovorenoj cijeni. S gledišta naručioca, ovakva pogodba je praktično idealno riješenje za novo kupatilo, jer kada se postigne dogovor o svim detaljima, on/ona više nema nikakvu obavezu. Osim plaćanja, naravno! Međutim, cijena je nešto viša, što je i razumljivo. Izvođač radova je taj koji će brinuti o planovima, nabavci i prevozu materijala, ugradnji, poslovima svih podizvođača, koordinaciji i nadzoru, zaštiti na radu i svemu drugom do samog kraja, odnosno, odvoza građevinskog otpada i generalnog čišćenja.

3. Razne vrste renoviranja kupatila

3.1. Površinsko renoviranje, tj. osviježavanje

Danas se može jednostavnim, površnim osviježavanjem ili zamijenom nekih elemenata postići mnogo, koliko u funkcionalnom toliko i u estetskom smislu. Zamijena samostojećeg umivaonika onim ugrađenim u pult ili ormarić ili postavljanje ogledala, takvi su primijeri. Nešto veća, ali sasvim značajana promena može biti pokrivanje zidnih i podnih pločica (mikrotoping), malterisanje i krečenje zidova i plafona ili nov kupatilski namiještaj. Vlasnici se često odlučuju i na zamijenu toaleta i bidea. Pod pretpostavkom da se ne mijenjaju mjesta elementima ni instalacije te se ne ruše zidovi niti skidaju pločice, ovim relativno jednostavnim i manjim radovima, kupatilo može izgledati sasvim drugačije i originalno.

3.2. Dijelimično renoviranje kupatila

Ukoliko su vaše vodovodne instalacije novijeg datuma i kvalitetno urađene, pa biste možda željeli samo tuš umesto kade ili obrnuto, možda i drugi umivaonik ili bide uz toalet ili nešto tome slično, za to će biti dovoljno samo dijelimično prilagođavanje već postojećih instalacija. Za takve radove nije potrebna zamijena zidnih i podnih obloga, niti kupatilskog namiještaja ili sanitarija, rasvijete i tako dalje - osim ako to ne želite. Ako se obratite arhitekti, on/ona će znati da preporuči riješenja koja će zahtijevati minimalne radove.

3.3. Kompletno renoviranje kupatila

Kompletno renoviranje kupatila podrazumeva skoro sve faze gradnje i obnove. Počinje se skidanjem svih postojećih sanitarija, zidnih i podnih obloga te elemenata: keramike, sanitarija, instalacija, elemenata pokućstva, vodovodne i kanalizacione instalacije, rasvijete i elektroinstalacija; kada se sve očisti do golih zidova, počinje postavljanje novih instalacija te podnih i zidnih obloga i elemenata. Radovi se završavaju postavljanjem i priključivanjem sanitarija i rasvijete. Pri potpunom renoviranju kupatila moguće je postavljanje novog poda i elemenata kojih nije bilo - kade ili bidea, recimo. Detaljnije o svim ovim radovima govorićemo u 4. delu: Postupak.

3.4. Kupatilo „od nule“

Ima slučajeva kada se kupatilo radi „od nule“ odnosno, pravi tamo gdje ga ranije nije bilo. Razlozi za to mogu biti brojni: veća porodica, potrebno je još jedno kupatilo u prizemlju jer neko ne može više da koristi stepenice, veći stan ili kuća se dijele na dve stambene jedinice i tako dalje. Kupatilo se može napraviti u prostoriji koja treba da je što bliže vertikali vodovoda i kanalizacije. Pravilo je da se kanalizacione cijevi uvek polažu tako da na 1 m imaju 1% pada; tako je moguće postaviti kupatilo i dalje od vertikale, samo pod uslovom da može da se obezbedi i takav pad cijevi. Međutim, u takvim slučajevima je opasnost od začepljenja cijevi veća, pa preporučujemo da je izbegnete kad god je moguće. Kupatilo se može napraviti i na tavanu i u podrumu ili dozidanom dijelu kuće. Ako se radi o dozidavanju kuće, međutim, biće potrebna i građevinska dozvola.

4. Postupak obnove kupatila

4.1. Planiranje i priprema

Svako kvalitetno renoviranje kupatila, bilo da je veće ili manje, treba početi detaljno urađenim planom i nacrtom sa svim proračunima! Skice možete napraviti i sami, mada savetujemo da, zbog kompleksnosti projekta, radije angažujete arhitektu. Planiranje kupatila zahtijeva saradnju s drugim stručnjacima (vodoinstalaterom, električarem, keramičarem, zidarom...) kojima će takođe biti potrebni detaljni nacrti i popisi materijala i radova, jer sve to zajedno čini predračun i samo izvođenje radova.

4.2. Rušenja u kupatilu

Renoviranje kupatila počinje demontažom svih postojećih elemenata - sanitarija, namiještaja i spoljnih dijelova instalacija, a nastavlja se rastavljanjem starih vodovodnih i kanalizacionih cijevi. U toj fazi se skidaju i podne i zidne pločice, eventualno ruši zid ili zidovi. Sav nastali građevinski šut se skuplja i odvozi na otpad. Tokom ovih radova najvažnije je da se ne probiju neke od vodovodnih ili kanalizacionih cijevi u zidovima.

4.3. Postavljanje instalacija u kupatilu

Naredni korak je ugradnja nove vodovodne i kanalizacione instalacije (eventualno postavljanje ugradnih vodokotlića i ugradnja dijelova armature), postavljanje  uređaja za grijanje, ugradnja vodenog podnog grijanja i centralnog uređaja ili električnog podnog grijanja i elektrouređaja. Pri postavljanju cijevi mora se dobro paziti na postavljanje priključnih elemenata i zaptivanje, a kod elektroinstalacija najvažnije je poštovanje propisa o sigurnosti postavljanja električnih uređaja u mokrim prostorijama.

4.4. Zidanje u kupatilu

Kada se instalacije u zidu postave one se zazidaju i zid izravna. U toj fazi se izvode i hidroizolacija poda i zida, evenualno se dozida neki pregradni zid i postavi i ozida kada ili tuš.

4.5. Postavljanje kupatilske keramike/završni radovi

Ovo je korak u kom se postavljaju pregradni zidovi od knaufa ili siporeksa ili oblaže plafon. Postavljanje keramičkih pločica na pod i zid i fugovanje, odnosno, postavljanje drugih vrsta finalnih obloga, recimo, mikrotopinga, takođe se rade u ovoj fazi. Kod ovih radova najvažnija je preciznost.

4.6. Krečenje, montiranje i uključivanje

Poslednje se radi krečenje, montiranje stakala tuš-kabine, postavljanje kupatilskog namiještaja, keramičkih sanitarija i česama, radijatora, ventilatora i svetala.

5. Renoviranje „ključ u ruke“ – trendovi

5.1. Drsko crno

Trend uređenja enterijera inspirisan ekskluzivnim hotelima i banjama, zvanično je opet u modi. Tako drski, crni ili sasvim tamni blještavi modeli kupatila prosto izazivaju da se prepustite uživanju. Kupatilo koje je tradicionalno smatrano sasvim zatvorenim i vrlo intimnim prostorom, sada postaje mjesto koje već na prvi pogled svojom impresivnošću i otvorenošću treba da vas opusti i navede da se sasvim hedonistički posvetite sebi.

5.2. Osavremenjena klasika

Klasično uređeno kupatilo je uvjek u trendu. Dah savremenog može se unijeti upotrebom jednobojnih elemenata monohromatskih pastelnih tonova. To se može učiniti i korišćenjem jednog materijala – mermera, recimo.

5.3. Koncept otvorenosti

Vreme kada se u kupatilu boravilo isključivo iza zatvorenih zidova i zaključanih vrata je prošlo. Danas je koncept otvorenosti sasvim preovladao pa važi čak i za ovakav prostor. Trend je ulivanje prostorija jedne u drugu te su spavaće sobe i kupatila sve češće jedinstveni ili spojeni s drugim delovima doma.

5.4. Bijeli i sivi mermer

Bijeli i sivi mermer ostaju među omiljenim materijalima za kupatila. Smatraju se klasičnim i svevremenim jer odgovaraju svakom prostoru. Kvarcne i porculanske pločice koje izgledaju kao prirodan kamen uljepšavaju svaki prostor same po sebi, a uz to su čvrste i izdržljive, garantujući dugotrajnost korišćenja i uživanja.

Renoviranje kupatila mermer
Mermer je primjeren i klasičnim i modernim prostorijama

 

DAIBAU.BA, POMAŽEMO PRI OCENI INVESTICIJE I IZBORU IZVOĐAČA ZA VAŠ DOMRENOVIRANJE KUPATILA

Poštovani,

Potrebno je renoviranje kupatila malih dimenzija, okvirni predmjer radova priložen, moguće male korekcije po dogovoru.

Hvala. 5292 1 do 8820 Km


........

RENOVIRANJE KUPATILA I INSTALACIJA U KUPATILU

Poštovani,

Potrebno je:

1. Kupatilo - nova zidana tuš kada sa klupom i rukohvatima
2. Premještanje slavine i tuš baterije u kadi
3. Nove 4 utičnice u kupatilu
4. Montaža umivaonika i česme
5. Montaža visećeg toaletnog ormarića
6. Kuhinja - zamjena malog zidnog bojlera.

Hvala. 5292 1 do 8820 Km


........

RENOVIRANJE KUPATILA

Poštovani,

Trenutno imamo korito, želimo da se to poravna, napravi tuš kabina koja bi bila sa jednim staklom i vratima. Da izgleda kao prava tuš kabina. Takođe, tu bi uradili izolaciju i nove pločice na tom dijelu gdje tuš kabina. Površina kupatila 2 m2.

Unaprijed zahvalna. 2646 1 do 4410 Km


........

ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

CENA, RENOVIRANJE KUPATILA, 4 M2
Renoviranje kupatila, Tuzla

1350 Km do 2250 Km

CENA, KOMPLETNO RENOVIRANJE KUPATILA, 3.7 M2
Renoviranje kupatila, Banja luka

1350 Km do 2250 Km

CENA, RENOVIRANJE KUPATILA, 1.20 X 70
Renoviranje kupatila, Mostar

1350 Km do 2250 Km

CENA, ADAPTACIJA KUPATILA KOMPLETNA , CCA 28 M2
Renoviranje kupatila, Sarajevo

2700 Km do 4500 Km

CENA, KOMPLET RENOVIRANJE KUPATILA, POD 5 M2, ZID 15 M2
Renoviranje kupatila, Zenica

2250 Km do 3750 Km

CENA, RENOVIRANJE KUPATILA, 4 M2
Renoviranje kupatila, Sarajevo

2250 Km do 3750 Km

CENA, RENOVIRANJE KUPATILA, 4M2
Renoviranje kupatila, Doboj

1350 Km do 2250 Km

CENA, KOMPLETNA ADAPTACIJA KUPATILA, CCA 5 M2
Renoviranje kupatila, Sarajevo

1800 Km do 3000 Km

CENA, RENOVIRANJE KUPATILA, 4 M2
Renoviranje kupatila, Sarajevo

1620 Km do 2700 Km

CENA, RENOVIRANJE KUPATILA, CCA 20 M2
Renoviranje kupatila, Sarajevo

1350 Km do 2250 Km

CENA, RENOVIRANJE DVA KUPATILA, 10 M2
Renoviranje kupatila, Prnjavor

3600 Km do 6000 Km

CENA, RENOVIRANJE KUPATILA, 2 KOM, 1- CCA 4,5 M2, 2 - CCA 1,5 M2
Renoviranje kupatila, Sarajevo

2250 Km do 3750 Km

CENA, RENOVIRANJE KUPATILA, 5,3 M2
Renoviranje kupatila, Sarajevo

1800 Km do 3000 Km

CENA, RENOVIRANJE KUPATILA , CCA 30 M2
Renoviranje kupatila, Živinice

1710 Km do 2850 Km

CENA, RENOVIRANJE KUPATILA, 10 M2
Renoviranje kupatila, Ilidža

2250 Km do 3750 Km

CENA, RENOVIRANJE MANJEG KUPATILA, 3M2
Renoviranje kupatila, Zvornik

1800 Km do 3000 Km

CENA, UREDITI 2 KUPATILA I DVIJE KUHINJE, 50M2
Renoviranje kupatila, Celinac

2250 Km do 3750 Km

CENA, ADAPTACIJA DVA KUPATILA, 12 M2
Renoviranje kupatila, Sarajevo

1800 Km do 3000 Km

CENA, KOMPLETNO RENOVIRANJE KUPATILA I ZAMJENA CIJEVI, 7 M2
Renoviranje kupatila, Sarajevo

2250 Km do 3750 Km

CENA, ADAPTACIJA KUPATILA, CCA 10 M2
Renoviranje kupatila, Mostar

1800 Km do 3000 Km

CENA, TURSKO KUPATILO, 1 KOMAD
Renoviranje kupatila, Sarajevo

2880 Km do 4800 Km

CENA, SKINUTI STARE PLOČICE I VODIVODNE CIJEVI , 2.5×2,5 M
Renoviranje kupatila, Sarajevo

855 Km do 1425 Km

CENA, RENOVIRANJE KUPATILA, 4 X 2 M
Renoviranje kupatila, Bugojno

2520 Km do 4200 Km

CENA, KUPATILO RENOVIRANJE, 15 M2
Renoviranje kupatila, Celinac

1800 Km do 3000 Km

CENA, VODOINSTALTER I ELEKTRIČAR, 4 M2
Renoviranje kupatila, Sarajevo

630 Km do 1050 Km

CENA, DVA KUPATILA RENOVIRATI, 12 M2
Renoviranje kupatila, Bihac

4950 Km do 8250 Km

CENA, ZAMIJENA KADE U TUŠ KABINU SA PROMJENOM PLOČICA, 1 KOMAD
Renoviranje kupatila, Sarajevo

1080 Km do 1800 Km

CENA, RENOVIRANJE KUPATILA, 4 M2
Renoviranje kupatila, Sarajevo

1350 Km do 2250 Km

CENA, ZAMJENA PLOCICA, WC ŠOLJE, KADE I UMIVAONIKA, 4 M2
Renoviranje kupatila, Istocno sarajevo

1620 Km do 2700 Km

CENA, POTPUNO RENOVIRANJE KUPATILA , 6 M2
Renoviranje kupatila, Sarajevo

2250 Km do 3750 Km

CENA, RENOVIRANJE KUPATILA, 8 M2
Renoviranje kupatila, Banja luka

1350 Km do 2250 Km

CENA, RENOVIRANJE, 12 M2
Renoviranje kupatila, Banja luka

2250 Km do 3750 Km

CENA, KOMPLETNA ADAPTACIJA KUPATILA, CCA 5 M2
Renoviranje kupatila, Neum

1800 Km do 3000 Km

CENA, RENOVIRANJE KUPATILA, 5 M2
Renoviranje kupatila, Bihac

2250 Km do 3750 Km

CENA, RENOVIRANJE KUPATILA BEZ SANITARIJA, 3,5 M2
Renoviranje kupatila, Doboj

855 Km do 1425 Km

CENA, RENOVIRANJE KUPATILA I PROMJENA KADE U TUŠ KABINU I UGRADNJA ORMARA., 3 X1.4 M
Renoviranje kupatila, Istocno sarajevo

1350 Km do 2250 KmPogledaj druge završene projekte i cene

Renoviranje kupatila cenovnik

Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

403+ PREDUZEĆA ZA RENOVIRANJE KUPATILA
BESPLATNE USLUGE
BEZ PROVIZIJE
ZATRAŽI PONUDU

Tražite dobre izvođače radova za područje RENOVIRANJE KUPATILA?

 • Renoviranje kupatila Sarajevo
 • Renoviranje kupatila Banja luka
 • Renoviranje kupatila Bijeljina
 • Renoviranje kupatila Mostar
 • Renoviranje kupatila Tuzla
 • Renoviranje kupatila Zenica
 • Renoviranje kupatila Banovici
 • Renoviranje kupatila Bihac
 • Renoviranje kupatila Bosanska krupa
 • Renoviranje kupatila Bugojno
 • Renoviranje kupatila Capljina
 • Renoviranje kupatila Cazin
 • Renoviranje kupatila Derventa
 • Renoviranje kupatila Doboj
 • Renoviranje kupatila Gracanica
 • Renoviranje kupatila Gradacac
 • Renoviranje kupatila Gradiška
 • Renoviranje kupatila Istocno sarajevo
 • Renoviranje kupatila Kakanj
 • Renoviranje kupatila Kalesija
 • Renoviranje kupatila Konjic
 • Renoviranje kupatila Laktaši
 • Renoviranje kupatila Livno
 • Renoviranje kupatila Ljubuški
 • Renoviranje kupatila Lukavac
 • Renoviranje kupatila Modrica
 • Renoviranje kupatila Neum
 • Renoviranje kupatila Novi grad
 • Renoviranje kupatila Prijedor
 • Renoviranje kupatila Prnjavor
 • Renoviranje kupatila Sanski most
 • Renoviranje kupatila Široki brijeg
 • Renoviranje kupatila Srebrenik
 • Renoviranje kupatila Tešanj
 • Renoviranje kupatila Teslic
 • Renoviranje kupatila Tomislavgrad
 • Renoviranje kupatila Travnik
 • Renoviranje kupatila Trebinje
 • Renoviranje kupatila Velika kladuša
 • Renoviranje kupatila Visoko
 • Renoviranje kupatila Vitez
 • Renoviranje kupatila Zavidovici
 • Renoviranje kupatila Žepce
 • Renoviranje kupatila Živinice
 • Renoviranje kupatila Zvornik
 • Renoviranje kupatila Goražde
 • Renoviranje kupatila Gornji vakuf
 • Renoviranje kupatila Hadžici
 • Renoviranje kupatila Jajce
 • Renoviranje kupatila Kiseljak
 • Renoviranje kupatila Kozarska dubica
 • Renoviranje kupatila Maglaj
 • Renoviranje kupatila Novi travnik
 • Renoviranje kupatila Pale
 • Renoviranje kupatila Posušje
 • BIH
  DAIBAU.BA

  00387 32 911 295

  © 2023 Daibau.ba | Sva prava su zadržana