Za područje

  Renoviranje kupatila Cijena

  Koliko košta potpuno renoviranje kupatila? Cijena renoviranja kupatila zavisi od obima potrebnih radova koji mogu biti skidanje pločica i sanitarija, odvoz šuta, grubi vodoinstalaterski i zidarski radovi, priprema poda i zidova te postavljanje keramičkih pločica, fugovanje i poslovi suhe montaže. Po želji, u toku renoviranja postavlja se i podno grijanje koje, naravno, povećava izdatke. Adaptacija kupatila je, gledano iz ugla renoviranja cijelog stana, najskuplji dio zbog instalacija i sanitarija, a pogotovo ako mora da se izmiještaju odvodi ili cijevi. Tako računamo da renoviranje kupatila može da košta od 3000 do čak 1000 KM. Pritom, cijena ne raste geometrijskom progresijom, već naprotiv – opada: manje kupatilo ispada skuplje po m2. Potpuno renoviranje kupatila uključuje zamjenu keramike, instalacija i sanitarija, a ako sav materijal izvođač radova nabavlja sam, onda i cijena može da varira no, sve u svemu, izlazi oko 1000 KM/m2. Da biste dobili tačnu cijenu, pošaljite upit našim najiskusnijim stručnjacima, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savjete o ovoj temi.

  Zatražite ponudu:
  Nađi majstore

  Cijena renoviranja kupatila


  Cijena potpunog renoviranja kupatila: zamjena keramičkih pločica, instalacija i sanitarija.

  800.00 Km/m2

  VEOMA NISKA CENA
  Km/m2

  SREDNJA CENA
  1200.00 Km/m2

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Druge cene za Renoviranje kupatila

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  Bide


  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  Bojler


  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  Demontaža stare sanitarne opreme


  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  Kada za kupanje


  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  Krečenje zidova i plafona u kupatilu:


  m2

  Km/m2

  Km

  m2

  Km/m2

  Km

  m2

  Km/m2

  Km

  Kupatilski ormarići


  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  Lijepljenje pločica

  Polaganje zidnih i podnih unutrašnjih pločica standardnih dimenzija lijepkom Ceresit CM 9 na zidove na približno 50m2. Fugiranje pločica Ceresit CE 40, otporno na plijesan i abraziju.


  m2

  Km/m2

  Km

  m2

  Km/m2

  Km

  m2

  Km/m2

  Km

  m2

  Km/m2

  Km

  m2

  Km/m2

  Km

  Mašina za pranje veša


  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  Pisoar


  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  Radijator (600 x 1800 mm)


  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km


  Km/

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  Slavina


  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  Tuš - kada


  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  Tuš - kanaleta (700mm)


  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  Ugradni vodokotlić GEBERIT + dugme za ispiranje


  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  Umivaonik


  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  WC šolja


  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km

  kom

  Km/kom

  Km
  Ukupno:
  Km
  Pošalji potražnju >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  RENOVIRANJE KUPATILA - SVE ŠTO TREBA DA ZNATE

  1. Šta sve trebate da znate prije početka renoviranja kupatila?

  1.1. Obim radova pri renoviranju

  Prije nego što počnete s bilo kakvim planiranjem, postavite sebi neka pitanja i razmislite o odgovorima. Dojadio vam je samo stari umivaonik ili želite kompletnu promenu prostorije? Želite li da ostane nešto staro? Treba li menjati kompletne instalacije - vodovod, kanalizaciju, struju - ili ne? Da li instalacije - sve ili jednu, dvije - treba zameniti djelimično ili sasvim? Želite li da elementi u kupatilu ostanu na svojim mjestima ili biste i to da rearanžirate? Hoćete li zadržati iste elemente recimo umivaonik, kadu, toalet ili biste možda i bide, dupli umivaonik, tuš-kabinu ili čak saunu? Od ovakvih pitanja i odgovora zavisi obim radova, a samim tim i ukupan trošak renoviranja.

  1.2. Inspiracija za renoviranje

  Kako kupatilo izgleda stvar je ličnog ukusa. Pre nego što počnete planiranje sami i odete u salon kupatilske opreme ili se obratite arhitekti, bilo bi dobro da imate što jasniju ideju o tome kako će kupatilo izgledati po renoviranju, odnosno, kako ga zamišljate. Razgledanje slika u raznim specijalizovanim magazinima ili na sajtovima možda će vam biti od velike pomoći, pa čak i pravljenje svojevrsnog kolaža takvih slika.

  Renoviranje kupatila
  Kupatilo kao prostor za potpuno novo iskustvo uživanja

  1.3. Aspekt zajedničkog stanovanja

  U zgradama sa više stanova, naročito u starogradnjama, dobro je da o svojim namerama obavestite upravnika zgrade i komšije. Zapravo, po najnovijem Zakonu o stanovanju iz 2019. to vam je i obaveza. Na oglasnu tablu u ulazu treba da okačite obaviještenje u kome će stajati da će se u stanu tom i tom, od datuma tog do tog (okvirno) odvijati radovi te da molite za razumijevanje i izvinjavate se zbog eventualnih neugodnosti. Šta više, skoro svaki rad na vodovodnoj instalaciji zahtijeva zatvaranje vode na glavnom ventilu, odnosno, isključivanje svih na vertikali ili u cijelom ulazu/zgradi, pa će biti potrebno da i to najavite komšijama. U tom smislu biće korisno, ako ne znate, da saznate  gdje se tačno nalazi glavni ventil da bi kasnije vašim majstorima bio lako dostupan.

  1.4. Nepredviđeni radovi

  Renoviranje kupatila, u principu, može biti nepredvidivo. Može se reći da se, naročito kod renoviranja, pravo stanje ne može znati sve dok se ne počne sa radovima te se zidovi i pod otvore. Na primjer, naročito u starijim zgradama, odvodne kanalizacione cijevi su zajedničke i njihovo stanje je vrlo upitno. Kada hoćete zamijenu cijevi, ponekad je neophodno ući i u komšisko kupatilo, a on/ona to, recimo, ne dozvoljava. Ili se pokaže da je noseća konstrukcija poda drvena, pa se mora napraviti nov, samonoseći pod od armiranog betona. U suprotnom, jednog dana bi neko mogao završiti u krilu komšije s donjeg sprata dok se kupa. Često se, takođe, dešava, da su zidovi u kojima su instalacije krhki, oslabljeni, sležu se ili nešto slično, pa se moraju ojačati.

  Moderno klasicno kupatilo
  Klasični elementi u sasvim savremenom kupatilu

  1.5. Planiranje i priprema

  Upravo zbog svega što smo do sada pominjali, planiranje i priprema radova su vrlo bitni. Svakako, ne manje značajno je da sarađujete s dobrim i iskusnim arhitektama i izvođačima radova. Prije nego što se sa radovima počne, dobro bi bilo da, pored detaljnog plana, imate spreman i sav potreban materijal.

  2. Izbor izvođača renoviranja

  Prilikom renoviranja kupatila, jako je važna saradnja s izvođačima radova koji mogu da po svom iskustvu predvide određene situacije i prije nego što počnu, a kada se nepredviđene situacije eventualno dogode, da takođe znaju kako brzo i efikasno da djeluju.

  Otvoreno kupatilo renoviranje
  Kupatilo je danas otvoren i fluidan prostor

  2.1. Arhitekta ili salon

  2.1.1. Savijetovanje i planiranje kupatila u salonu

  U salonima keramike ili kupatilske opreme uglavnom nacrte kupatila možete dobiti besplatno ili po simboličnoj cijeni ili se troškovi planiranja računaju kao popust, ukoliko odlučite da po tom planu sav materijal i kupite. Tlocrt s tačnim dimenzijama kupatila treba da uradite sami i ponesete ga sa sobom. Odlično će biti, pri tom, ako znate kako želite da novo kupatilo izgleda ili bar imate neku predstavu o tome. Ipak, savijetodavac će vašem planu dodati samo elemente koji su na prodaji u njihovom salonu, tako da ćete s te strane biti donekle uskraćeni. Imajte u vidu i to da prodavci u salonu uglavnom nisu školovani stručnjaci unutrašnjeg uređenja, već trgovci.

  2.1.2. Arhitekta/dizajner enterijera kupatila

  Da bi riješenje preuređenja kupatila bilo optimalno u svakom pogledu, preporučujemo da se ipak odlučite za pomoć arhitekte ili dizajnera enterijera. Njegov prvenstveni interes nije u tome da vam proda najskuplje proizvode, već da osmisli inovativno rešenje shodno vašim potrebama, željama i mogućnostima, a i u granicama realnih mogućnosti u postojećem stanju. Tako u salonu, na primer, najčešće savijetuju pločice od poda do plafona, čak i onda kada vi razmišljate o drugim mogućnostima i kada to nije u skladu sa savremenim tendencijama oblikovanja. Elementima kupljenim ili izrađenim po mjeri, arhitekta će iskoristiti na najbolji način svaki pedalj prostora i uz odgovarajuće osvijetljenje, to novo kupatilo će biti pravo otkrovenje. Pored planova i nacrta, arhitekta će se postarati i za nadzor nad izvođenjem radova u saglasnosti sa planiranim do najsitnijih detalja. Suština dobrog uređenja uvjek su upravo ti, najsitniji detalji!

  2.2. Izvođači renoviranja

  Renoviranje kupatila je zahtjevan projekat, zato što uključuje skoro sve faze izgradnje, a samim tim i brojne majstore različitih profila. Nadalje, oni međusobno moraju biti dobro usklađeni, koliko vremenski toliko i zanatski. Dakako, i njihov rad treba da je dobro planiran i koordinisan.

  Zidar je majstor koji se bavi rušenjem ili zidanjem zidova, ravnanjem zidova ili podova, otvaranjem zidova za postavljanje nove instalacije, pravljenjem estriha, postavljanjem hidroizolacije zidova ili podova i sličnim.

  Vodoinstalater je majstor koji razvodi vodovodne i kanalizacione cijevi, ugrađuje vodokotlić za toalet, podne sifone, ugrađuje dio armature u pod te na kraju postavlja i priključuje sve santitarije. Neki vodoinstalateri su specijalizovani za centralno grijanje, odnosno, postavljaju podno ili radijatorsko grijanje.

  Električar razvodi električne instalacije, spaja i priključuje uređaje, montira rasvijetu i slično.

  Keramičar postavlja sve vrste keramike.

  Stolar će vam napraviti i postaviti dijelove kupatilskog namiještaja koje želite po mjeri.

  Staklorezac će napraviti i postaviti stakleni zid ili stranice tuš-kabine, ogledala ili vrata kupatila po narudžbini.

  Moler je majstor koji će na kraju okrečiti dijelove kupatila u dva sloja i to prvi pred završetak radova, a drugi kada sve ostalo bude gotovo.

  Drugi završni slojevi

  Umjesto keramike, danas postoje mnogi materijali i riješenja za finalne slojeve kupatila. Tako, recimo, keramičke pločice na zidovima može da zameni mikrotoping (dekorativni betonski premaz tj. microtopping), a na podovima parket. Zidovi se mogu, naročito pored tuša, oblijepiti vodootpornim tapetama, ali za to će biti potrebni i odgovarajući majstori.

  2.3. Pogodba „ključ u ruke“

  Različiti izvođači radova, kao i neki arhitekti, nude renoviranje kupatila „na ključ u ruke“. To praktično znači da preuzimaju svu odgovornost za cijelo renoviranje. Riječju, ako sklopite pogodbu sa njima, biće odgovorni za stručnost i kvalitet radova u dogovorenom roku i po unapred dogovorenoj cijeni. S gledišta naručioca, ovakva pogodba je praktično idealno riješenje za novo kupatilo, jer kada se postigne dogovor o svim detaljima, on/ona više nema nikakvu obavezu. Osim plaćanja, naravno! Međutim, cijena je nešto viša, što je i razumljivo. Izvođač radova je taj koji će brinuti o planovima, nabavci i prevozu materijala, ugradnji, poslovima svih podizvođača, koordinaciji i nadzoru, zaštiti na radu i svemu drugom do samog kraja, odnosno, odvoza građevinskog otpada i generalnog čišćenja.

  3. Razne vrste renoviranja kupatila

  3.1. Površinsko renoviranje, tj. osviježavanje

  Danas se može jednostavnim, površnim osviježavanjem ili zamijenom nekih elemenata postići mnogo, koliko u funkcionalnom toliko i u estetskom smislu. Zamijena samostojećeg umivaonika onim ugrađenim u pult ili ormarić ili postavljanje ogledala, takvi su primijeri. Nešto veća, ali sasvim značajana promena može biti pokrivanje zidnih i podnih pločica (mikrotoping), malterisanje i krečenje zidova i plafona ili nov kupatilski namiještaj. Vlasnici se često odlučuju i na zamijenu toaleta i bidea. Pod pretpostavkom da se ne mijenjaju mjesta elementima ni instalacije te se ne ruše zidovi niti skidaju pločice, ovim relativno jednostavnim i manjim radovima, kupatilo može izgledati sasvim drugačije i originalno.

  3.2. Dijelimično renoviranje kupatila

  Ukoliko su vaše vodovodne instalacije novijeg datuma i kvalitetno urađene, pa biste možda željeli samo tuš umesto kade ili obrnuto, možda i drugi umivaonik ili bide uz toalet ili nešto tome slično, za to će biti dovoljno samo dijelimično prilagođavanje već postojećih instalacija. Za takve radove nije potrebna zamijena zidnih i podnih obloga, niti kupatilskog namiještaja ili sanitarija, rasvijete i tako dalje - osim ako to ne želite. Ako se obratite arhitekti, on/ona će znati da preporuči riješenja koja će zahtijevati minimalne radove.

  3.3. Kompletno renoviranje kupatila

  Kompletno renoviranje kupatila podrazumeva skoro sve faze gradnje i obnove. Počinje se skidanjem svih postojećih sanitarija, zidnih i podnih obloga te elemenata: keramike, sanitarija, instalacija, elemenata pokućstva, vodovodne i kanalizacione instalacije, rasvijete i elektroinstalacija; kada se sve očisti do golih zidova, počinje postavljanje novih instalacija te podnih i zidnih obloga i elemenata. Radovi se završavaju postavljanjem i priključivanjem sanitarija i rasvijete. Pri potpunom renoviranju kupatila moguće je postavljanje novog poda i elemenata kojih nije bilo - kade ili bidea, recimo. Detaljnije o svim ovim radovima govorićemo u 4. delu: Postupak.

  3.4. Kupatilo „od nule“

  Ima slučajeva kada se kupatilo radi „od nule“ odnosno, pravi tamo gdje ga ranije nije bilo. Razlozi za to mogu biti brojni: veća porodica, potrebno je još jedno kupatilo u prizemlju jer neko ne može više da koristi stepenice, veći stan ili kuća se dijele na dve stambene jedinice i tako dalje. Kupatilo se može napraviti u prostoriji koja treba da je što bliže vertikali vodovoda i kanalizacije. Pravilo je da se kanalizacione cijevi uvek polažu tako da na 1 m imaju 1% pada; tako je moguće postaviti kupatilo i dalje od vertikale, samo pod uslovom da može da se obezbedi i takav pad cijevi. Međutim, u takvim slučajevima je opasnost od začepljenja cijevi veća, pa preporučujemo da je izbegnete kad god je moguće. Kupatilo se može napraviti i na tavanu i u podrumu ili dozidanom dijelu kuće. Ako se radi o dozidavanju kuće, međutim, biće potrebna i građevinska dozvola.

  4. Postupak obnove kupatila

  4.1. Planiranje i priprema

  Svako kvalitetno renoviranje kupatila, bilo da je veće ili manje, treba početi detaljno urađenim planom i nacrtom sa svim proračunima! Skice možete napraviti i sami, mada savetujemo da, zbog kompleksnosti projekta, radije angažujete arhitektu. Planiranje kupatila zahtijeva saradnju s drugim stručnjacima (vodoinstalaterom, električarem, keramičarem, zidarom...) kojima će takođe biti potrebni detaljni nacrti i popisi materijala i radova, jer sve to zajedno čini predračun i samo izvođenje radova.

  4.2. Rušenja u kupatilu

  Renoviranje kupatila počinje demontažom svih postojećih elemenata - sanitarija, namiještaja i spoljnih dijelova instalacija, a nastavlja se rastavljanjem starih vodovodnih i kanalizacionih cijevi. U toj fazi se skidaju i podne i zidne pločice, eventualno ruši zid ili zidovi. Sav nastali građevinski šut se skuplja i odvozi na otpad. Tokom ovih radova najvažnije je da se ne probiju neke od vodovodnih ili kanalizacionih cijevi u zidovima.

  4.3. Postavljanje instalacija u kupatilu

  Naredni korak je ugradnja nove vodovodne i kanalizacione instalacije (eventualno postavljanje ugradnih vodokotlića i ugradnja dijelova armature), postavljanje  uređaja za grijanje, ugradnja vodenog podnog grijanja i centralnog uređaja ili električnog podnog grijanja i elektrouređaja. Pri postavljanju cijevi mora se dobro paziti na postavljanje priključnih elemenata i zaptivanje, a kod elektroinstalacija najvažnije je poštovanje propisa o sigurnosti postavljanja električnih uređaja u mokrim prostorijama.

  4.4. Zidanje u kupatilu

  Kada se instalacije u zidu postave one se zazidaju i zid izravna. U toj fazi se izvode i hidroizolacija poda i zida, evenualno se dozida neki pregradni zid i postavi i ozida kada ili tuš.

  4.5. Postavljanje kupatilske keramike/završni radovi

  Ovo je korak u kom se postavljaju pregradni zidovi od knaufa ili siporeksa ili oblaže plafon. Postavljanje keramičkih pločica na pod i zid i fugovanje, odnosno, postavljanje drugih vrsta finalnih obloga, recimo, mikrotopinga, takođe se rade u ovoj fazi. Kod ovih radova najvažnija je preciznost.

  4.6. Krečenje, montiranje i uključivanje

  Poslednje se radi krečenje, montiranje stakala tuš-kabine, postavljanje kupatilskog namiještaja, keramičkih sanitarija i česama, radijatora, ventilatora i svetala.

  5. Renoviranje „ključ u ruke“ – trendovi

  5.1. Drsko crno

  Trend uređenja enterijera inspirisan ekskluzivnim hotelima i banjama, zvanično je opet u modi. Tako drski, crni ili sasvim tamni blještavi modeli kupatila prosto izazivaju da se prepustite uživanju. Kupatilo koje je tradicionalno smatrano sasvim zatvorenim i vrlo intimnim prostorom, sada postaje mjesto koje već na prvi pogled svojom impresivnošću i otvorenošću treba da vas opusti i navede da se sasvim hedonistički posvetite sebi.

  5.2. Osavremenjena klasika

  Klasično uređeno kupatilo je uvjek u trendu. Dah savremenog može se unijeti upotrebom jednobojnih elemenata monohromatskih pastelnih tonova. To se može učiniti i korišćenjem jednog materijala – mermera, recimo.

  5.3. Koncept otvorenosti

  Vreme kada se u kupatilu boravilo isključivo iza zatvorenih zidova i zaključanih vrata je prošlo. Danas je koncept otvorenosti sasvim preovladao pa važi čak i za ovakav prostor. Trend je ulivanje prostorija jedne u drugu te su spavaće sobe i kupatila sve češće jedinstveni ili spojeni s drugim delovima doma.

  5.4. Bijeli i sivi mermer

  Bijeli i sivi mermer ostaju među omiljenim materijalima za kupatila. Smatraju se klasičnim i svevremenim jer odgovaraju svakom prostoru. Kvarcne i porculanske pločice koje izgledaju kao prirodan kamen uljepšavaju svaki prostor same po sebi, a uz to su čvrste i izdržljive, garantujući dugotrajnost korišćenja i uživanja.

  Renoviranje kupatila mermer
  Mermer je primjeren i klasičnim i modernim prostorijama

   

  Daibau.ba, pomažemo pri oceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Zadnji projekti

  Renoviranje kupatila

  Potrebna je kompletna obnova kupatila od cca 5-6m2, postavljanje novih pločica, sanitarija, tuš kabine ili zatvorene tuš opcije sa plitkom kadom. U prilogu su fotografije: tuš opcije sa staklom, primjer lavaboa,te boja i oblik pločica na fotografiji sa tuš baterijom. 5292 Km do 8820 Km

  ........

  Kompletno renoviranje kupatila

  Skidanje starih zidnih i podnih plocica, postavljanje novih, skidanje kade i wc solje, postavljaje nove i postavljanje tus kabine, odvoz otpada, mjenjanje vrata na kupatilu i prozora 50 x 50 cm PVC, postavljanje umivaonika.

  Početak radova od 15 jula kreću radovi. 6174 Km do 10290 Km

  ........

  Renoviranje kupatila

  Potrebno kompletno renoviranje kupatila. Postavka novih cevi i keramike, kao i pločica. 6174 Km do 10290 Km

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Kompletno renoviranje kupatila, 4-5 m2
  Renoviranje kupatila, Sarajevo

  3150 Km do 5250 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, 6 m2
  Renoviranje kupatila, Brcko

  1800 Km do 3000 Km

  Cena, Renoviranje kupatila i postavljanje pločica u hodniku, Kupatilo 15-20 m2 , hodnik cirka 6 m2
  Renoviranje kupatila, Sarajevo

  2250 Km do 3750 Km

  Cena, Zamjena ugaone kade turskim kupatilom sa staklenom stijenkom, 90 x 100 cm
  Renoviranje kupatila, Sarajevo

  1350 Km do 2250 Km

  Cena, Renoviranje kupatila i WC-a, 6.5 m2
  Renoviranje kupatila, Banja luka

  3150 Km do 5250 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, 1.5×3×2.40
  Renoviranje kupatila, Banja luka

  3600 Km do 6000 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, cca 4 m2
  Renoviranje kupatila, Brcko

  2700 Km do 4500 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, cca 4 m2
  Renoviranje kupatila, Ilidža

  3150 Km do 5250 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, cca 5,5 m2
  Renoviranje kupatila, Banja luka

  3150 Km do 5250 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, 5m2
  Renoviranje kupatila, Sarajevo

  540 Km do 900 Km

  Cena, Adaptacija kupatila, do 10 m2
  Renoviranje kupatila, Mostar

  3150 Km do 5250 Km

  Cena, Kompletna renovacija kupatila, 3,5 x 1,8 m
  Renoviranje kupatila, Mostar

  3150 Km do 5250 Km

  Cena, Lepljenje pločica preko starih pločica, cca 7 m2
  Renoviranje kupatila, Banja luka

  360 Km do 600 Km

  Cena, Kompletno renoviranje kupatila, 20 m2
  Renoviranje kupatila, Mostar

  2700 Km do 4500 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, 6 m2
  Renoviranje kupatila, Sarajevo

  540 Km do 900 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, cca 2 x 3 m2
  Renoviranje kupatila, Novi travnik

  1800 Km do 3000 Km

  Cena, Renoviranje kupatila i malog wc-a, 4-5 m2: kupatilo i 2.6 m2: wc
  Renoviranje kupatila, Sarajevo

  1800 Km do 3000 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, 10 m2
  Renoviranje kupatila, Glamoc

  3150 Km do 5250 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, 5 m2 poda
  Renoviranje kupatila, Sarajevo

  3150 Km do 5250 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, 3,7 m2
  Renoviranje kupatila, Tuzla

  3150 Km do 5250 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, 13 m2
  Renoviranje kupatila, Neum

  4500 Km do 7500 Km

  Cena, Renoviranje kupatila prema priloženom predmjeru radova, 4 kom
  Renoviranje kupatila, Bihac

  12600 Km do 21000 Km

  Cena, Renoviranje kupatila po nacrtu i popisu radova, po nacrtu
  Renoviranje kupatila, Sarajevo

  2250 Km do 3750 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, 7 m2
  Renoviranje kupatila, Sarajevo

  1350 Km do 2250 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, 5 m²
  Renoviranje kupatila, Banja luka

  1080 Km do 1800 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, cca 4 m2
  Renoviranje kupatila, Mostar

  1080 Km do 1800 Km

  Cena, Potpuna renovacija kupatila, 2 x 1.67 m
  Renoviranje kupatila, Derventa

  1800 Km do 3000 Km

  Cena, Podne plocice i tursko kupatilo, 11 m2
  Renoviranje kupatila, Zenica

  1800 Km do 3000 Km

  Cena, Djelimično renoviranje kupatila, 4 m2
  Renoviranje kupatila, Mostar

  1350 Km do 2250 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, cca 8 m2
  Renoviranje kupatila, Travnik

  1350 Km do 2250 Km

  Cena, Vađenje kade i postavljanje tuš kabine, 4-5 m2
  Renoviranje kupatila, Mostar

  1620 Km do 2700 Km

  Cena, Kompletno renoviranje stana, 64 m2
  Renoviranje kupatila, Sarajevo

  27000 Km do 45000 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, 10m2
  Renoviranje kupatila, Sarajevo

  2700 Km do 4500 Km

  Cena, Renoviranje kupatila, 4 m2
  Renoviranje kupatila, Sarajevo

  1800 Km do 3000 Km  Tražite dobre izvođače radova za područje Renoviranje kupatila?
  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Renoviranje kupatila cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  454+ Preduzeća za Renoviranje kupatila
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  ZATRAŽI PONUDU
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.ba | Sva prava su zadržana