Za područje

  Renoviranje stana Cijena

  Koliko košta renoviranje stana? Kupujete li nekretninu s namjerom da je sasvim renovirate, preporučujemo da vrlo pažljivo birate. Sanacija ili obnova stana može se ispostaviti zahtjevnijom od novogradnje, a svakako i mnogo skupljom. Naravno, mnogo zavisi i od toga šta sve mora da se uradi, kakvog će kvaliteta i količine biti materijali, ko su izvođači radova i tako dalje. Cijena kompletnog renoviranja: rušenja pregradnih i postavljanja novih zidova, zamjena elektroinstalacija, postavljanje novog sistema grijanja kao i suha montaža, postavljanje parketa i keramike te krečenje može da košta između 700 i 1100 KM/m2. Jednostavno rečeno, za kompletno renoviranje 65 m2 treba izdvojiti 50000 KM. Želite li pri tom i pomoć arhitekte ili dizajnera enterijera, to će vas koštati dodatnih 30 KM/m2; kada je u pitanju manji stan možda i manje, ali gledajući na ukupne troškove, taj iznos je neuporediv s dobitkom, u smislu estetskog i vizuelnog rezultata te vremena i nerava koje ćete uštedjeti. Da biste dobili tačnu cijenu pošaljite upit našim najiskusnijim majstorima za renoviranje stanova, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savjete o renoviranju stana.

  Zatražite ponudu:
  Nađi majstore

  Cijena uređenja stana


  Cijena renoviranja stana. Cijena kompletnog renoviranja: rušenja pregradnih i postavljanja novih zidova, zamena elektroinstalacija, postavljanje novog sistema grijanja. U računicu ulaze i suha montaža, postavljanja parketa i keramike te krečenje.

  600.00 Km/m2

  VEOMA NISKA CENA
  Km/m2

  SREDNJA CENA
  1000.00 Km/m2

  NAJVIŠA CENA
  Želim ponudu izvođača radova

  Druge cene za Renoviranje stana

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Renoviranje stana - šta sve treba da znate?

  1. Renoviranje stana - šta sve treba da znate?

  1.1. Obim renoviranja stana

  Prije početka radova treba da odlučite šta tačno želite da renovirate. Da li su postojeće električne i mašinske instalacije kvalitetne, novije ili je potrebna njihova zamjena? Ako je potrebna, da li treba da se mijenja sve ili samo neki dijelovi? Hoćete li da krečite cijeli stan i kupite novo pokućstvo ili će sve ostati skoro isto? Da li mislite da rušite neki od nosećih zidova? Pitanja ima mnogo, a od vaših odgovora zavisi obim i vrsta potrebnih radova, a samim tim i ukupni troškovi.

  Adaptacija stana
  Dobra priprema je najvažnija za renoviranje stana

  1.2. Inspiracija za renoviranje stana

  Izgled stana je stvar ličnog ukusa i izbora, pa je uvijek preporučljivo da se prije sastanka s arhitektom pripremite u smislu da imate bar okvirnu predstavu onoga šta hoćete. Prelistajte specijalizovane časopise o arhitekturi i unutrašnjem uređenju ili na internetu potražite slike koje vam se dopadaju, pa napravite kolaž od onih koje su najpribližnije vašim željama.

  1.3. Razumevanje komšija

  Preporučujemo da pravovremeno, dakle prije početka radova o tome obavijestite komšije. Šta više, po novom Zakonu o stanovanju i održavanju zgrada iz 2019. godine imate obavezu da o tome obavijestite upravnika zgrade i komšije. Radovi su uvijek praćeni pojačanom bukom i prašinom, a u slučaju da mijenjate vodovodne instalacije biće potrebno i zatvaranje glavnog ventila, odnosno, isključivanje vode u cijeloj zgradi. Ljubazno sročeno obaviještenje o vrsti radova i predviđenom trajanju s molbom za razumijevanje i vašim brojem telefona može da predupredi eventualno negodovanje komšija. Isto tako, treba da se pobrinete za svakodnevno čišćenje zajedničkih dijelova zgrade i poštovanje kućnog reda. Uz dogovor i malo tolerancije sve može da prođe kako treba.

  1.4. Rezervna sredstva

  Renoviranje stana, naročito u starijim zgradama, je skoro po pravilu nepredvidivo. Izvjesni problemi mogu se pojaviti tek onda kada se podovi, zidovi i plafoni otvore i kada se sagleda realno stanje, što se i inače teško može znati unapred. To, svakako, podrazumijeva i dodatne troškove na koje se obično ne računa. Zbog toga je važno da imate u rezervi 15-30% više od sume predviđene za renoviranje. Ako do nepredviđenih situacija ne dođe, taj novac će ostati, a ako nešto iskrsne, biće vam drago što će i to moći odmah da se sanira.

  1.5. Dobra priprema

  Pri renoviranju stana vrlo je važna dobra priprema. Za nju je najvažnija saradnja s iskusnim arhitektom i izvođačima radova. Prije samih radova, svi neohodni detaljni planovi izvođenja moraju biti gotovi i spremni za majstore. Preporučljivo je da je do tog trenutka i sav potreban materijal kupljen ili bar naručen.

  2. Izbor izvođača renoviranja

  Prilikom renoviranja stana uvijek je poželjno da poslove rade iskusni profesionalci, koji znaju da predvide i veliki dio „nevidljivih problema“ i, što je još bitnije, ako do takvih situacija i dođe, znaju kako da reaguju.

  2.1. Savijetovanje i nacrti u salonu

  Kada su u pitanju manja renoviranja, naročito onda kada se radi samo dio stana, za savijete i nacrte se uvijek možete obratiti i savijetnicima u salonima namještaja. U različitim salonima (namještaja, keramike, kupatila, kuhinja, rasvijete...) konsultacije su uglavnom besplatne. Neki nude skicu kupatila, kuhinje ili drugih prostorija koja, u slučaju da im postanete kupac, ulazi u cijenu usluge. Mijerenje prostora i skica postojećeg stanja (s ucrtanim položajem prozora, vrata, instalacija, utičnica i prekidača), međutim, treba da obavite sami. Zato je dobro da unapred razmislite o svim detaljima dizajna, odnosno, stilu i rasporedu pokućstva i cjelokupnom izgledu. Savijetnik u salonu vam može pomoći oko ideja i skica, ali će ponuditi samo ono što trenutno ima u asortimanu.

  2.2. Arhitekta/stručnjak za unutrašnje uređenje

  Ako se radi o većim radovima ili kompletnom renoviranju cijelog stana, savijetujemo da angažujete profesionalca koji će znati kako da sve uredi prema vašim željama, a da pri tom maksimalno iskoristi i raspoloživ prostor; šta više, napraviće potrebne skice, nacrte i planove za izvođače radova. Profesionalcima je traženje inovativnih i jedinstvenih riješenja uvijek izazov koga se rado prihvataju; uz to, oni znaju kako da usklade sve elemente - vaša zahtijeva, finansijske i prostorne uslove sa funkcionalnim i praktičnim idejama i postavljenim rokovima. Ni arhitektama ni stručnjacima za unutrašnje uređenje nije cilj da prodaju što više i što skuplje, kao prodavcima, već da ono što vam ponude bude najoptimalnije i najcijelishodnije u datom trenutku. Pored pripreme svih planova (nacrta električnih i mašinskih instalacija, rasvijete i drugog), oni se staraju o nadzoru i koordinaciji izvođača radova, a samim tim i o tome da sve zacrtano bude stvarno i realizovano. Imajte na umu staro pravilo da je ljepota skrivena u detaljima!

  2.3. Izvođači renoviranja

  Adaptacija stana je relativno zahtijevan posao, koji uključuje skoro sve faze gradnje i zahtijeva učešće majstora različitih profila. Uz to, svi oni međusobno moraju biti dobro usklađeni da bi se radovi odvijali po planu. Stoga, svi planovi za izvođače radova do najsitnijih detalja moraju biti razrađeni unapred.

  ZIDARSKI RADOVI

  U zidarske radove se ubrajaju rušenja, isijecanje otvora za instalacije u zidovima, izlivanje estriha ili cementne košuljice, zidanje ili ravnanje zidova i podova, hidroizolacija i slično.

  MAŠINSKE INSTALACIJE

  U ove radove spada sve što se tiče vodovodnih i kanalizacionih instalacija - razvođenje cijevi, kotlići za toalet, podni sifoni, armature, postavljanje i priključivanje sanitarija, a tu je i centralno grijanje bilo da je podno ili radijatorsko. U mašinske instalacije se ubrajaju i sistemi za prozračivanje i klimatizaciju prostora.

  ELEKTROINSTALACIJE

  Poslovi oko renoviranja elektroinstalacija, zapravo su uklanjanje starih vodova, ugradnja novih, priključivanje bijele tehnike, mašina za pranje i sušenje veša i posuđa te postavljanje rasvijete, utičnica i prekidača, kao i svi slični poslovi.

  KERAMIČARSKI RADOVI I OSTALI ZAVRŠNI POSLOVI

  Pored postavljanja keramike uz sve prateće poslove, ima i drugih materijala i riješenja za završne slojeve. Umjesto keramike može se upotrebiti mikrotoping za podove i zidove ili vodootporne tapete (mogu biti čak i u tuš-kabini). Tim poslovima se bave usko specijalizovani majstori.

  STOLARSKI RADOVI

  Izrada, sastavljanje i postavljanje pokućstva pravljenog po mjeri.

  STAKLOREZAČKI RADOVI

  Izrada i postavljanje staklenih vrata ili zidova ili vrata tuša, ogledala, zastakljenje vitrina, izrada staklenog namještaja ili komada opreme i slično.

  MOLERSKI RADOVI

  Malterisanje, gletovanje, šmirglanje i krečenje, zaštita ćoškova i višeslojno bijeljenje zidova kao i drugi, slični poslovi.

  POSTAVLJANJE PODOVA

  Priprema podloge, izrada ili postavljanje poda i podnih obloga te njihova obrada i postavljanje završnih lajsni su poslovi koji spadaju u uređenje podova.

  2.4. Renoviranje ili adaptacija „ključ u ruke“

  Različiti izvođači radova ali i arhitekte nude renoviranje ili adaptaciju stanova kao kompletnu uslugu i takva ponuda se naziva „ključ u ruke“. U takvim slučajevima, izvođači radova snose svu odgovornost za izvođenje cijelog projekta - od nacrta i planova, eventualnog dobijanja dozvola, izvođenja radova, nabavku i kvalitet materijala te njihovu ugradnju zajedno s finalnim radovima po dogovorenoj cijeni i u određenom roku. Klijent je u takvoj pogodbi samo tu da na kraju uzme ključeve gotovog stana.

  3. Vrste renoviranja stanova prema obimu radova

  3.1. Površinski, odnosno, „kozmetički“ radovi

  Ima situacija kada se manjim promenama može postići mnogo i u izgledu i u funkcionalnosti prostora. Kupatilo može da se osviježi zamijenom pulta ili novom tuš-kabinom. Keramičke pločice se jednostavno mogu prekriti novim materijalom umjesto da se mijenjaju. Veliki učinak u ma kom prostoru, čak i bez pomoći majstora, može da se ostvari samo krečenjem ili zamijenom namiještaja. Ukoliko se tlocrt prostorija suštinski ne mijenja, neće biti potrebna ni zamijena instalacija niti, recimo, rušenje zidova. Stoga se relativno jednostavnim i jeftinijim radovima može dobiti potpuno nov izgled.

  3.2. Djelimično renoviranje

  Ukoliko su u stanu vodovodne, električne i mašinske instalacije novije ili kvalitetno urađene neće biti potrebno da se sasvim mijenjaju već samo prilagode novim zahtijevima. Tako, recimo, ako želite tuš-kabinu umjesto kade ili nove kuhinjske elemente na starom mjestu, savijeti stručnjaka će vam biti od velike koristi. A ako tačno znate šta želite, vrlo lako se o svemu možete dogovoriti direktno s izvođačima radova.

  3.3. Kompletno renoviranje

  Ponekad je zbog dotrajalosti, promjene životnih uslova ili nečeg trećeg potrebno kompletno renoviranje stana. U tom slučaju je najpraktičnije da se privremeno iselite. Preporučujemo i da se za takav poduhvat dobro i temeljno pripremite i zato bi vam angažovanje arhitekte bilo od velike pomoći.

  4. Postupak izvođenja radova po fazama

  4.1. Faze renoviranja stana

  Kada se stan sasvim isprazni, prvi su na redu poslovi rušenja i grubi građevinski radovi. U drugoj fazi slijede grubi vodoinstalaterski i mašinski poslovi te pravljenje poda. Potom slijedi faza razvođenja elektro i vodovodnih instalacija i postavljanje podnog grijanja. Tada se radi i malterisanje zidova i plafona. Time je dio najgrubljih građevinskih radova gotov. Slijede poslovi fine obrade kao što su gletovanje, šmirglanje i krečenje zidova i plafona pa postavljanje parketa. Posljednju fazu čine radovi na postavljanju osvijetljenja, utičnica, prekidača i drugih elemenata te vraćanje i postavljanje pokućstva.

  4.2. Poslovi rušenja i zidanja te obrada poda

  Svako kompletno renoviranje prostora podrazumijeva i neke građevinske radove. Koliki dio investicije će to oduzeti zavisi od toga da li se ruše noseći zidovi ili ne. Rušenja spadaju u osnovne građevinske radove. No, prvo treba isprazniti stan, skinuti i razmontirati sve instalacije, skinuti zidne i podne obloge kao što su parket, keramičke pločice, oplate i slično, pa okviri prozora i vrata. Prema planovima za elektro i mašinske instalacije (vodovod, grijanje, hlađenje), izvođači radova će postaviti i nosače za predviđenu opremu. Sav šut nakon toga treba odnijeti na deponiju. Otvore za vrata i prozore treba obraditi i pripremiti za novu stolariju i napraviti novu cementnu košuljicu ili estrih za pod. Kada se završi postavljanje svih instalacija i uređaja, slijedi ozidavanje i malterisanje.  

  4.3. Zamena mašinskih instalacija

  Majstori za mašinske instalacije (vodovod, grijanje, hlađenje) u prvoj fazi, fazi građevinskih radova, bave se skidanjem i vađenjem cijevi, radijatora, klima-uređaja i svih drugih mašinskih dijelova. Poslije toga postavljaju nosače i novu instalaciju i opremu. U zadnjoj fazi renoviranja rade finije poslove montaže (postavljanje sanitarija, klima-uređaja i drugih sistema).  

  4.4. Zamijena elektroinstalacija

  U starijim zgradama skoro da je pri renoviranju obavezna i zamijena svih vodova i ormarića za struju. Kada ukloni sve stare instalacije, električar će na osnovu plana izvući mjesta za nove utičnice, prekidače i priključke, pošto se u prvoj građevinskoj fazi radi štemovanje zidova i postavljaju PVC cijevi za strujne instalacije. Ugradnja novih utičnica, prekidača i priključaka za rasvijetu i električne aparate kao i njihovo testiranje radi se na kraju, u posljednjim fazama renoviranja.

  4.5. Kupatilo

  Novo kupatilo predstavlja jedan od najvećih troškova u svakom renoviranju. Modernizacija kupatila zahtijeva obiman i precizan posao za više različitih majstora. Pored novih vodovodnih i električnih instalacija i opreme treba uraditi i hidroizolaciju podova i zidova pa postaviti podne i zidne keramičke pločice ili drugu vrstu obloga. Na kraju dolazi montaža sanitarija i baterija te postavljanje komada namještaja koje ste kupili u salonu ili naručili po mjeri.

  4.6. Molerski radovi

  Molerski radovi po redosledu dolaze na kraju kada je stan već počeo da dobija konture lijepog i udobnog doma. Molerov zadatak je da prvo išmirgla i zagladi zidove. Ćoškove treba posebno da zaštiti, naročito na prometnim mjestima, tako što će zalijepiti štitnike i pregletovati ih. Treba da izgletuje okvire prozora i vrata te, eventualne, pukotine. Posljednje što radi je bijeljenje zidova i plafona u dva sloja. Dobro je kada postoji mogućnost da se drugi sloj krečenja radi neposredno pred useljenje kada su svi renovacioni radovi gotovi. Dešava se da se pri postavljanju parketa i sastavljanju namiještaja, rasvijete i sličnog, neki zidovi uprljaju ili poprskaju.

  4.7. Postavljanje parketa

  Podne obloge čine najveću površinu u stanu i zato mnogo utiču na izgled cijelog prostora. Osim toga, one su i najopterećeniji dio pokućstva te je vrlo važno da izaberete kvalitetan parket i da ga postavi odličan majstor. Parket se postavlja u posljednjoj fazi renoviranja, kada su svi drugi poslovi završeni, a namještaj još nije postavljen. Parketar će pripremiti podlogu i postaviti parket; ako je u pitanju parket od punog drveta onda slijedi hoblovanje i lakiranje ili uljem ili lakom. Kada kupite gotov parket, naknadna obrada neće biti potrebna jer je on fabrički sasvim finalizovan proizvod. Ipak, nakon postavljanja parketa, po njemu se ne smije gaziti nekoliko dana. Kada se završi sklapanje i postavljanje namještaja, parketar će doći još jednom da postavi prelazne i završne podne lajsne.

  Daibau.ba, pomažemo pri oceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  Želim ponudu izvođača radova
  Zadnji projekti

  Prenamjena garažnog prostora u stmbeni

  Potrebno je zidanje zida opeka blokom 3x3, opeka blokom s otvorom 1.8x1.5 (do nosive grede). *Izbijanje otvora za vrata x2. *Izrada knauf zidova, soba 2.2x3x2.9h.* Izrada kupatila, konstrukcija za knauf zid bez ispune/jednostrano) 20m2+plafon 4.8m2.*Izrada plicajućeg poda, term.izolacija 10cm+cem.košuljica, površina 34m2.*Obrada svih površina zidova i plafona.Zidovi od blok opeke 78m2,plafon (betonska ploča) 29m2. Knauf zidovi cc 46m2. Nacrt u prilogu ispod. 12348 Km do 20580 Km

  ........

  Adaptacija stana

  Potrebno je kompletno renoviranje kupatila, provjera elektroinstalacija, brušenje i lakiranje parketa/postavljanje laminata, krečenje. Površina 65 m2. 26460 Km do 44100 Km

  ........

  Renoviranje stana

  Potrebno je renoviranje stana:

  - Kvadratura stana po ZK: 71
  - Kvadratura svih prostorija (bez zidova): 65
  Opis stana: hodnik, kupatilo, kuhinja, spavaća soba, dnevna soba, terasa, radna soba.
  # Vanjska stolarija:
  * Terasa staklo(stakleni sistemi - slagana stakla - da se mogu svi prozori skloniti sa jedne strane) dim: 363 cm širina x 178 cm visina,
  * Zid koji odvaja dnevnu sobu od terase će biti portal koji se sastoji od 3 stakla, znači da se treba i malo zida srusit dim: 363 cm širina x 270cm visina,
  * WC i Kuhinja
  Kupatilo: 134 cm dužina x 176 cm visina (Potrebno da budu neki materijali da može da podnesu vodu jer će tursko kupatilo biti pored prozora)
  * Kuhinja: 205 cm dužina x 176 cm visina (Bilo bi dobro da budu prozori što veći, jer je planirano da bude šank u kuhinji da se može vidjeti kroz prozor). Zapravo izjedna što se prozora tiče, samo zid stoj između wc i kuhinje, međutim prozor je sastavljen jer je tu terasa nekad bila, tako da to treba da se izvede tako da između wc i kuhinje bude prelaz od nekog materijala a ne staklo). A evo dimenzija ispod za kuhinju i kupatilo.

  # Unutrašnja stolarija:
  5 vrata, dimenzije mogu naknadno dostaviti, mislim da su standarne

  # Grijanje:
  Trenutno je razvedeno grijanje na plinski bojler i funkcioniše, međutim želimo postaviti nove cijevi, pojačati neke radiatore sa rebrima, nove ventile, novi bojler, novi sistem(od svakog radiatora da ide i vraća se voda a ne kruzno kao sada), prebacivanje pozicije radiatora u jednoj sobi

  # Unutrašnji radovi:
  * Pregrađivanje jedih vrata koja su vodila iz kuhinje u spavaću sobu
  * Poravnavanje poda ( estrih)
  * Parket: spavaća, pola hodnika, dnevna , radna -> ukupno: cca 51 kvadrat
  * Pločice: kupatilo (dužina x širina x visina = 132 cm x 314 cm x 270 cm), kuhinja (dužina x širina x visina = 320 cm x 210 cm x 270 cm) pločice će ići samo na pod u kuhinji, 4 kvadrata u hodniku
  * Voda: da se provjeri dovod, odvod
  * Struja: dovođenje(štemanje) struje kako bi se dodatno postavili novi utikači na pojedina mjesta, provjera električne instalacije

  * Kupatilo: postavi vodokotlić, šolja, staklo za tursko kupatilo, dio pločica prilagođen turskom kupatilu, umivaonik, tuš 26460 Km do 44100 Km

  ........

  Želim ponudu izvođača radova

  Cena, Adaptacija potkrovlja, cca 30 m2
  Renoviranje stana, Banja luka

  4500 Km do 7500 Km

  Cena, Renoviranje stana, 55 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  18000 Km do 30000 Km

  Cena, Renoviranje stana, 55 m2
  Renoviranje stana, Tuzla

  18000 Km do 30000 Km

  Cena, Renoviranje stana bez stolarije, 70 m2
  Renoviranje stana, Brcko

  27000 Km do 45000 Km

  Cena, Renoviranje sobe, 9 m2
  Renoviranje stana, Neum

  720 Km do 1200 Km

  Cena, Kompletno renoviranje stana, izvorno stanje, 46 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  18000 Km do 30000 Km

  Cena, Renoviranje stana, 52 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  18000 Km do 30000 Km

  Cena, Adaptacija stana koji je u izvornom stanju, 58 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  13500 Km do 22500 Km

  Cena, Renoviranje prizemlja kuće, cca 51,3 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  9000 Km do 15000 Km

  Cena, Kompletno renoviranje stana, cca 30 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  13500 Km do 22500 Km

  Cena, Renoviranje vikendice, 50 m2
  Renoviranje stana, Pale

  10800 Km do 18000 Km

  Cena, Renoviranje stana, 30m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  9000 Km do 15000 Km

  Cena, Renoviranje stana, cca 33 m2
  Renoviranje stana, Tuzla

  9000 Km do 15000 Km

  Cena, Renoviranje stana, 108 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  18000 Km do 30000 Km

  Cena, adaptacija stana, Cca 30m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  9000 Km do 15000 Km

  Cena, Pretvaranje gornjeg kata u stan, cca 90 m2
  Renoviranje stana, Ljubuški

  13500 Km do 22500 Km

  Cena, Renivoranje kuće, cca 75 m2
  Renoviranje stana, Banja luka

  13500 Km do 22500 Km

  Cena, Adaptacija stana, 40 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  22500 Km do 37500 Km

  Cena, Renoviranje kompletnog potkrovlja, nikad rađenog, cca 60 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  16200 Km do 27000 Km

  Cena, Zidanje wc-a, spuštanje plafona regips pločama i zidanje zida za klizeću ogradu, 20 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  450 Km do 750 Km

  Cena, Renoviranje stana, 100 m2
  Renoviranje stana, Coralici

  36000 Km do 60000 Km

  Cena, Renoviranje stana, 40 m²
  Renoviranje stana, Trebinje

  22500 Km do 37500 Km

  Cena, Renoviranje stana, 60 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  27000 Km do 45000 Km

  Cena, Renoviranje stana, 50 m2
  Renoviranje stana, Jajce

  27000 Km do 45000 Km

  Cena, Renoviranje stana, cca 41 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  22500 Km do 37500 Km

  Cena, Renoviranje dva apratmana, 120 m2
  Renoviranje stana, Bijeljina

  3600 Km do 6000 Km

  Cena, Rušenje i zidanje zida, 16 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  1350 Km do 2250 Km

  Cena, Renoviranje stana, cca 36 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  2700 Km do 4500 Km

  Cena, Adaptacija stana, cca 47 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  13500 Km do 22500 Km

  Cena, Renoviranje stana u Sarajevu, cca 116 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  13500 Km do 22500 Km

  Cena, Kompletno renoviranje vikendice u Kladnju, cca 67m2
  Renoviranje stana, Kladanj

  13500 Km do 22500 Km

  Cena, Renoviranje kuhinje,
  Renoviranje stana, Sarajevo

  2700 Km do 4500 Km

  Cena, Renoviranje cijelog starog stana, cca 56 m2
  Renoviranje stana, Banja luka

  9000 Km do 15000 Km

  Cena, Adaptacija stana, cca 40 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  5400 Km do 9000 Km

  Cena, Kompletno renoviranje stana, 70 m2
  Renoviranje stana, Sarajevo

  9000 Km do 15000 Km

  Cena, Renoviranje podruma sa malim kupatilom , cca 50 m2
  Renoviranje stana, Pale

  2250 Km do 3750 Km  Tražite dobre izvođače radova za područje Renoviranje stana?
  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  Renoviranje stana cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  852+ Preduzeća za Renoviranje stana
  Besplatna pretraga
  Bez provizije
  ZATRAŽI PONUDU
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.ba | Sva prava su zadržana