Za područje

  PVC prozori, PVC stolarija Cijena

  Koliko koštaju PVC prozori? PVC prozori su najpristupačniji u poređenju s aluminijumskim i drvenim. Cijena plastičnog prozora zavisi od oblika, veličine, okvira, stakala te načina otvaranja (fiksno, krilno ili klizno). Za običan PVC prozor s dvostrukim staklima treba izdvojiti između 150 i 300 KM/m2. Da biste dobili tačnu cijenu, pošaljite upit našim najiskusnijim ponuđačima panoramskih prozora, a oni će uzvratiti mogućim ponudama. Pripremili smo i brojne savjete o panoramskim prozorima.

  Zatražite ponudu:
  Nađi majstore

  Cijena PVC prozora


  Cijena PVC prozora. Cijena PVC prozora s dvoslojnim staklom.

  110.00 Km/m2

  VEOMA NISKA CENA
  Km/m2

  SREDNJA CENA
  160.00 Km/m2

  NAJVIŠA CENA
  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

  DRUGE CENE ZA PVC prozori

  vaša količina

  jedinica

  okvirna cena

  vaša cena

  PVC balkonska vrata

  Cijena PVC balkonskih vrata, dvoslojnih, 100x220 cm. Cijena za PVC balkonska vrata s dvoslojnim staklom (termoprovodljivost U=1,2 W/m2K).


  kom

  Km/kom

  Km

  PVC dvokrilna balkonska vrata, dvoslojno staklo

  Cijena za PVC dvokrilna balkonska vrata, 180x210 cm s dvoslojnim staklom.


  kom

  Km/kom

  Km

  PVC dvokrilna balkonska vrata, troslojno staklo

  Cijena za PVC dvokrilna balkonska vrata, 180x210 cm s troslojnim staklom.


  kom

  Km/kom

  Km

  PVC fiksni prozor 100x100 cm cijena/kom

  Cijena PVC fiksnog prozora, dvoslojnog, 100x100 cm. Cijena za PVC fiksni prozor s dvoslojnim staklom (termoprovodljivost U=1,4 W/m2K).


  kom

  Km/kom

  Km

  PVC fiksni prozor 120x100 cm

  Cijena za PVC fiksni prozor, 120x100 cm s dvoslojnim staklom je


  kom

  Km/kom

  Km

  PVC jednokrilna balkonska vrata, dvoslojno staklo

  Cijena za PVC jednokrilna balkonska vrata, 110x210 cm s dvoslojnim staklom.


  kom

  Km/kom

  Km

  PVC jednokrilna balkonska vrata, troslojno staklo

  Cijena za PVC jednokrilna balkonska vrata, 110x210 cm s troslojnim staklom.


  kom

  Km/kom

  Km

  PVC jednokrilni prozor 100x100 cm cijena/kom

  Cijena PVC jednokrilnog prozora, dvoslojnog, 100x100 cm. Cijena za PVC jednokrilni prozor s dvoslojnim staklom (termoprovodljivost U=1,4 W/m2K).


  kom

  Km/kom

  Km

  PVC jednokrilni prozor 120x100 cm

  Cijena za PVC jednokrilni prozor, 120x100 cm s dvoslojnim staklom je


  kom

  Km/kom

  Km

  PVC prozor 120x140 cm cijena/kom

  Cijena jednokrilnog PVC prozora 120x140 cm s trostrukim staklom je


  kom

  Km/kom

  Km

  PVC prozor 120x90 cm cijena/kom

  Cijena jednokrilnog PVC prozora 120x90 cm s trostrukim staklom je


  kom

  Km/kom

  Km

  PVC prozor 140x140 cm cijena/kom

  Cijena jednokrilnog PVC prozora 140x140 cm s trostrukim staklom je


  kom

  Km/kom

  Km

  PVC prozor 60x100 cm cijena/kom

  Cijena jednokrilnog PVC prozora 60x100 cm s trostrukim staklom je


  kom

  Km/kom

  Km

  PVC prozor 80x180 cm cijena/kom

  Cijena jednokrilnog PVC prozora 80x80 cm s trostrukim staklom je


  kom

  Km/kom

  Km
  Ukupno:
  Km
  Pošalji potražnju >

  Da li Vam je kalkulator bio koristan?

  Ideje za uređenje doma

  Magazin pun svežih ideja i saveta naših autora za uređenje vašeg stambenog prostora.

  PVC - plastični prozori - sve što treba da znate

  1. PVC -plastični prozori - šta sve treba da znate?

  1.1. Prednosti PVC prozora

  Plasticni prozori
  Izaberite najboljeg ponuđača PVC prozora

  Jednostavna izrada po povoljnoj cijeni

  PVC prozori su u posljednje vrijeme najčešći izbor većine kupaca. Nesumnjivo, prvenstveno zbog vrlo povoljne cijene, pošto su ovi prozori znatno jeftiniji od aluminijumskih i drvenih.

  Plastični prozori su odlični termoizolatori

  Prozori, koliko i drugi dijelovi stolarije, znatno utiču na gubitak toplote u stambenom ili poslovnom prostoru, a to može ići i do 30%. Na termoizolativnost PVC prozora utiče debljina i termoprovodljivost okvira prozora (oznaka je Uf), termoprovodljivost stakala (oznaka je Ug) i ukupna termoprovodljivost cjelog prozora (oznaka je Uw). Za energetsku efikasnost najznačajnije je to da prozori budu nepropusni, tj. da imaju trostruku izolaciju. Što je manji količnik prolaska toplote (Uw) to su prozori bolji. Zato ugradnjom kvalitetnih prozora mogu da se ostvare znatne uštede kod troškova grijanja - nekada smanjenje iznosi i čitavu trećinu! Termoizolativnost PVC prozora može da se poredi sa onom koju imaju aluminijumski i drveni prozori.

  Plastični prozori su odlični zvučni izolatori

  Kada birate prozore za svoj dom imajte na umu i uticaj sredine u kojoj živite (prometna saobraćajnica ili priroda), pa u skladu sa tim računajte i na zvučnu izolaciju. Vrednost zvučne izolacije obilježava se oznakom Rw - što je veći broj to bolje. Zvučna izolacija PVC prozora može da se poredi sa onom koju imaju aluminijumski i drveni.

  Plastični prozori i lako održavanje

  PVC prozori se vrlo lako održavaju. Potrebno im je povremeno brisanje mokrom krpom. Za razliku od drvenih prozora, oni ne zahtijevaju redovno farbanje. Otporni su na kiseline, UV zračenje, koroziju i ekstremne vremenske prilike. Jedino što se preporučuje je podmazivanje metalnih dijelova visokokvalitnetnim mašinskim uljem.

  Plastični prozori dobro izgledaju

  Prozori treba da budu dopuna estetici prostora i cjelokupnog izgleda kuće. Na tržištu ćete naći brojna rješenja, u svim zamislivim oblicima i bojama, tako da ćete sigurno pronaći ono prema sopstvenoj želji i mogućnostima.

  Dugotrajnost

  PVC prozori imaju očekivan vijek trajanja od 40 godina. Ponuđači kvalitetnih PVC prozora nude garanciju na najmanje 10 godina.

  Sigurnost i protivprovalna zaštita

  To da prozori budu sigurni i pružaju protivprovalnu zaštitu obezbjeđuje se kvalitetnim okovima koji ne dopuštaju nasilno otvaranje niti pomjeranje prozorskih krila.

  1.2. Slabosti PVC prozora

  Deformisanje na vrućini

  PVC na visokim temperaturama može da se deformiše. Kada je prozor slabijeg kvaliteta, a dugo izložen uticaju Sunca, može da se dogodi da se iskrivi i teže otvara i zatvara; međutim, kada se ohladi funkcionisaće kao i ranije. To se dešava vrlo rjetko i uglavnom kod prozora velikih dimenzija, a sa visokokvalitetnim prozorima takvih problema uopšte nema.

  Boja vremenom može da se promijeni

  Plastični prozori se ne mogu farbati kao aluminijumski ili drveni.

  Nerazgradiv materijal

  Plastika se ne razgrađuje u prirodi, odnosno, razgrađuje se za stotinak i više godina. Međutim, u poslednje vrijeme ima sve više onih koji u proizvodnji koriste recikliranu plastiku te tako smanjuju količinu otpada. S druge strane, PVC je dugotrajan pa se i na taj način kompezuje njegova nerazgradivost. U svakom slučaju, plastični prozori nisu najbolji izbor za prirodnu sredinu.

  2. Izbor ponuđača

  Na tržištu ima skoro bezbroj proizvođača i ponuđača PVC stolarije. Kupovina prozora nije kratkoročna investicija, pa je vrlo važno da pažljivo birate i sakupite što više ponuda prije nego što se odlučite.

  PVC prozori
  PVC prozori su najčešći izbor kupaca

  2.1. Garancija za prozore

  Garantni rok je odličan pokazatelj kvaliteta. Proizvođači i ponuđači sigurni u svoj proizvod mogu ponuditi desetogodišnju pa i dužu garanciju. U garantnom roku proizvodi moraju biti bez manjkavosti - i estetskih i funkcionalnih - a ako se oštećenja i pojave, ne smiju imati veze s kvalitetom; mogu biti samo posledica neodgovarajuće upotrebe.

  2.2. Vlastiti majstori za ugradnju i održavanje

  Kvalitetni prozori sami po sebi ne znače mnogo - tek ako su i pravilno postavljeni, služiće vam dugo i dobro. Slabo urađena montaža, zbog koje će se pojaviti tzv. toplotni mostovi, može poništiti sve prednosti kvalitetnog proizvoda. Stoga je vrlo važno da, koga god da izaberete, ima svoje kvalifikovane majstore koji koriste visokokvalitetne materijale odgovarajuće tipu ugradnje. Ako prodavac obezbeđuje i servis za svoje proizvode te garantuje nabavku i zamjenu rezervnih dijelova, onda ste najverovatnije našli pravog.

  2.3. Potvrde kvaliteta PVC prozora

  Proizvođači i prodavci kvalitet proizvoda dokazuju i raznim sertifikatima i potvrdama kvaliteta koje će vam po završenoj ugradnji i ostaviti. U tu dokumentaciju spadaju tehnički podaci, specifikacije, potvrde o neškodljivosti za prirodnu sredinu, energetske potvrde i slično.

  3. Ugradnja PVC prozora

  3.1. Šta je, zapravo, kvalitetna ugradnja?

  Ugradnja PVC prozora smatra se kvalitetnom onda kada se odvija prema određenoj proceduri i tehničkim postupcima koji obezbjeđuju energetsku efikasnost i zaštitu kao i dugotrajnu, bezbjednu i jednostavnu upotrebu. Da bi PVC prozori omogućavali i određen stepen termo i zvučne izolacije, vrlo je važno da budu ugrađeni nepropusno, tj. da na spojevima okvira prozora i zida nema propusta, pukotina ni nedostataka kroz koje bi mogla da se gubi toplota. To znači i da na okviru nema oštećenja niti otvora oko njega. Prozorsko krilo mora biti montirano tako da se lako otvara i zatvara, nema oštećenja okova ni mehanizma za otvaranje, da ne zapinje niti spada. Prozor se mora sasvim lako otvarati i zatvarati. Kvake na prozorima takođe moraju biti dobro postavljene i fiksirane.

  3.2. Postupak ugradnje PVC prozora

  1. Prozori se dostavljaju određenog dana.
  2. Majstori vam objasne kako će se posao odvijati.
  3. Postavlja se zaštita za zidove, podove i druge izložene površine.
  4. Skidaju se postojeći prozori.
  5. Radi se postavljanje i nivelacija okvira u zidnim otvorima. Pomoću laserskog metra određuju se ugao, visina i dubina postavljanja prozora.
  6. Prozori se postavljaju u otvor i zaptivaju određenim sredstvima u zavisnosti od izabranog tipa montaže (klasična, ekološka ili RAL).

  Klasična montaža

  Najčešći način postavljanja prozora. Okvir prozora se šrafi u zid, a onda se spoj između zida i prozora napuni pur-pjnom.

  Eko-montaža

  Spoj između zida i prozora se puni ekološkom, elastičnom pjnom na bazi vode koja stalno „radi“ - rasteže se i skuplja, shodno atmosferskim uslovima, pa time obezbjeđuje odličnu energetsku efikasnost. Ovakva ugradnja naročito se preporučuje kod adaptacije starijih objekata.

  RAL montaža

  RAL montaža je obavezna pri ugradnji prozora u niskoenergetske i pasivne kuće, ali se svakako preporučuje i za svaku novogradnju pošto obezbjeđuje najbolju termoizolaciju, praktično bez ikakvih mogućnosti za gubljenjem toplote. S unutrašnje strane, prozori se zaptivaju paropropusnom masom, a sa spoljne strane elastičnom poliuretanskom (niskoekspandirajućom) pjenom čime se omogućava da para izlazi iz prostora, ali ne može da ulazi. RAL montaža sprečava i prodiranje vode u zidove, a samim tim i nastanak kondenzacije.

  1. Poslednji su pregled i provjera urađenog posla.
  2. Majstori vam ostavljaju uputstva za pravilnu upotrebu i održavanje kao i odgovarajuće sertifikate i garanciju.

  Daibau.ba, pomažemo pri oceni investicije i izboru izvođača za vaš Dom  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA
  Zadnji projekti

  Izrada i montaža PVC prozora i ALU ulaznih vrata

  Potrebna je izrada i montaža PVC prozora dimenzija cca 180 x 120 cm - 3 kom, 55 x 70 cm - 2kom, 60 x 80 cm 1 kom. Svi sa sivim roletnama i otvaranje na kipu. Takođe je potrebna i izrada i montaža 2 kom ALU ulaznih vrata 200 x 100 cm. 6174 Km do 10290 Km

  ........

  2 prozora, balkonski prozori i 2 manja prozora

  Potrebna montaža i demontaža prozora.


  sljedećih dimenzija:
  - prozor dvokrilni dim:140 x 140 - 2 kom, (sa dva krila jedan da se otvara na kipu I komarnikom jedno krilo)
  -prozor balkonski dim:240x 210 - 1 kom (komarnik) – otvor balkonski je 240 x 210 cm tako da su tri prozora 80 x 210 (1 kom dvokrilni otvara se na kipu + 1 prozor -1 krilo otvara se normalno bez kipe
  -prozor mali dim:60 x 80 - 1 kom
  - prozor za kupatilo 60 x 60 cm sa komarnikom 5292 Km do 8820 Km

  ........

  Izrada i ugradnja PVC prozora i balkonskih vrata

  Potrebna izrada i ugradnja PVC prozora i balkonskih vrata. Dimenzije su sledeće:

  - 7 prozora 120 x 120 cm,
  - 4 prozora 60 x 60 cm,
  - 1 prozor 80 x 100 cm,
  - balk.vrata 80 x 200 i 100 x 200 cm.

  Zamolila bih kontakt putem Vibera. 7408.8 Km do 12348 Km

  ........

  ŽELIM PONUDU IZVOĐAČA RADOVA

  Cena, Izrada i ugradnja PVC prozora sa roletnom, 3.5 širina x 2 m visina
  PVC prozori, Banja luka

  360 Km do 600 Km

  Cena, Izrada i ugradnja PVC prozora za trosoban stan, 5 kom balkonskih vrata, 4 prozora
  PVC prozori, Zavidovici

  2700 Km do 4500 Km

  Cena, Nabavka i montaža PVC prozora i sekcionih vrata, 9 kom, 3 kom
  PVC prozori, Konjic

  3600 Km do 6000 Km

  Cena, PVC stolarija i klizna vrata, 12 kom
  PVC prozori, Bijeljina

  4500 Km do 7500 Km

  Cena, Izrada i ugradnja PVC prozora, 2 komada
  PVC prozori, Banja luka

  540 Km do 900 Km

  Cena, Izrada i ugradnja PVC prozora, 184 x 164 cm
  PVC prozori, Banja luka

  270 Km do 450 Km

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora, 4 krila - 180 x 164 cm
  PVC prozori, Sarajevo

  360 Km do 600 Km

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora sa roletnom i komarnikom, 2 kom, 80 x 120 cm
  PVC prozori, Sanski most

  360 Km do 600 Km

  Cena, Zatvaranje balkona.Dva fiksna i dva pokretna, 3000x2400
  PVC prozori, Tuzla

  2250 Km do 3750 Km

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora, 5 komada - 160 x 140 cm
  PVC prozori, Bijeljina

  1350 Km do 2250 Km

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora, 3 kom
  PVC prozori, Banja luka

  810 Km do 1350 Km

  Cena, Izrada i ugradnja duplog PVC prozora, 2 x 1.5 m
  PVC prozori, Gacko

  270 Km do 450 Km

  Cena, Nabavka i ugradnja PVC prozora sa roletnom i komarnikom, 138 x 152 cm, 1 komad
  PVC prozori, Trebinje

  180 Km do 300 Km

  Cena, Izrada i montaža PVC stolarije, 3 kom prozora, 3 kom vrata
  PVC prozori, Petrovo

  1980 Km do 3300 Km

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora, 7 kom prozora; 1 kom balkonskih vrata
  PVC prozori, Orašje

  2250 Km do 3750 Km

  Cena, Izrada PVC prozora, 4 kom - 80 x 140 cm
  PVC prozori, Šamac

  720 Km do 1200 Km

  Cena, Zamjena prozora i balkonskih vrata, - prozor 1.10 x 80 cm + bal vrata 80 cm x 2 m, - dvokrilni prozor 1. 20 x 80 cm - 1 kom
  PVC prozori, Sarajevo

  810 Km do 1350 Km

  Cena, Izrada i montaža prozora i vrata, 4 kom prozora, 1 kom vrata
  PVC prozori, Glamoc

  1170 Km do 1950 Km

  Cena, Zamjena prozora i balkonskih vrata, Prozori - 3 kom -180 x 140 cm ; balkonska vrata 240 x 200 cm
  PVC prozori, Mostar

  1080 Km do 1800 Km

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora i balkonskih vrata, 1 kom prozor, 1 kom bal. vrata
  PVC prozori, Vareš

  450 Km do 750 Km

  Cena, Izrada i montaža protala, vrata i prozora, vrata - 1 kom, portali - 2 kom, prozor - 1 kom
  PVC prozori, Turbe

  2970 Km do 4950 Km

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora i balkonskih vrata, 7 kom prozora, 3 kom balkanskih vrata
  PVC prozori, Srbinje

  2700 Km do 4500 Km

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora, 3 komada
  PVC prozori, Han pijesak

  810 Km do 1350 Km

  Cena, Izrada PVC prozora, 4 kom
  PVC prozori, Sarajevo

  720 Km do 1200 Km

  Cena, Izrada i montaža prozora i balkonskih vrata, 4 kom prozora, 1 kom balkonska vrata
  PVC prozori, Banja luka

  1080 Km do 1800 Km

  Cena, Izrada i ugradnja PVC stolarije sa čvrstim roletnama, 4 kom prozora, 2 kom balkonskih vrata
  PVC prozori, Ljubinje

  1350 Km do 2250 Km

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora i balkonskih vrata, 10 kom prozora ; 3 kom balkonskih vrata
  PVC prozori, Pelagicevo

  3420 Km do 5700 Km

  Cena, Izrada i montaža rolo garažnih vrata, balkonskih vrata i alu roletni, Garazna vrata2,6×2,5; stolarija 20m2
  PVC prozori, Kladanj

  1800 Km do 3000 Km

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora i vrata, 25 kom ukupno
  PVC prozori, Livno

  7200 Km do 12000 Km

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora, 100 x 180 cm
  PVC prozori, Gradiška

  810 Km do 1350 Km

  Cena, Zamjena postojećih drvenih prozora PVC prozorima, 4 kom
  PVC prozori, Sarajevo

  1080 Km do 1800 Km

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora, 9 komada
  PVC prozori, Sarajevo

  2430 Km do 4050 Km

  Cena, Zamjena prozora na balkonu, 100 x 150 cm - 9 kom
  PVC prozori, Banja luka

  2430 Km do 4050 Km

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora sa roletnama i jednim komarnikom, cca 140 x 140 cm - 2 kom
  PVC prozori, Lukavac

  540 Km do 900 Km

  Cena, Izrada i montaža vrata i prozora, 1 kom vrata, 1 kom prozor, 1 kom balkonska vrata
  PVC prozori, Kladanj

  900 Km do 1500 Km

  Cena, Izrada i montaža PVC prozora, 3 kom
  PVC prozori, Sarajevo

  540 Km do 900 Km  Pogledaj druge završene projekte i cene

  PVC prozori cenovnik

  Zatražite neobavezujuću ponudu od firmi

  635+ PREDUZEĆA ZA PVC prozori
  BESPLATNE USLUGE
  BEZ PROVIZIJE
  ZATRAŽI PONUDU
  Uslovi korišćenja I Politika privatnosti I Informacije o kolačićima I Impressum
  © 2023 Daibau.ba | Sva prava su zadržana